Chinaski Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 re paidia tora pou thumithika. Ekkei kata ton septebri den ebgaine sunexeia ena mhnumataki apokalupseis kai apokalupseis ston Anti1 gia kana mhna? Efuga ekso kai exasa episodia. Telika ti diaolo apokalupseis kanan? Kati eixa diabasei gia to ti tha htan alla den thumame.... Sorry gia to asxeto post.
pseira Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 xaxa michalakis ontws . San orni8okwlos einai. Fantasteite pws 8a itan ta paidia toy Jack Bristow kai tis Chloe apo to 24! EEeeekkkkk!
michalakis Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 xaxa michalakis ontws . San orni8okwlos einai.Fantasteite pws 8a itan ta paidia toy Jack Bristow kai tis Chloe apo to 24! EEeeekkkkk! :-P :-P :-P :-P :-P
_filippos_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Το Alter παίζει εδώ κι ένα χρόνο την πρώτη σεζόν του sex and the city. Ανακύκλωση! Κάτι σαν τις 3 χάρητες του Mega (που παλιά το έπαιζε συνέχεια). Το 24Η θα συνεχίσει την πρώτη σεζόν! Εγώ πάλι δεν περίμενα τον Αντ1 και τον κάθε Αντ1... αγόρασα τις σεζόν σε DVD. Περιμένω να δώ το ALIAS την Παρασκευή, δεν το έχω δεί ποτέ.Αλλά μου ακούγεται σαν 24Η.
michalakis Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Το Alter παίζει εδώ κι ένα χρόνο την πρώτη σεζόν του sex and the city. Ανακύκλωση! Κάτι σαν τις 3 χάρητες του Mega (που παλιά το έπαιζε συνέχεια). Το 24Η θα συνεχίσει την πρώτη σεζόν! Εγώ πάλι δεν περίμενα τον Αντ1 και τον κάθε Αντ1... αγόρασα τις σεζόν σε DVD. Περιμένω να δώ το ALIAS την Παρασκευή' date=' δεν το έχω δεί ποτέ. Αλλά μου ακούγεται σαν 24Η.[/quote'] Καλά εννοείται ότι το ALTER το έχει ξεσκίσει το θέμα με το Sex and the City...έλεος πια, αν σδεν έχουν άλλα επεισόδια ας το σταματήσουν... Από όσο είχα δει από το 24 έχω να σε βεβαιώσω πως δεν έχει καμμία σχέση με το ALIAS. και τα 2 είναι φοβερές σειρές με δράση κ.τ.λ, αλλά το ALIAS έχει κάτι που δεν έχει το 24.......... Jennifer Garner
georgeinvictus Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 alter και ant1 εχουνε τσακισει μερικες απο τις σειρες που κανουν βαρβατα νουμερα σε ολη την υφηλιο.κακο δικο τους κανανε γιατι εμεις λιγο η δορυφορικη,λιγο το ιντερνετ και τα dvd η τις ειδαμε η θα τις δουμε.προσφατα τελειωσα 3ο κυκλο απο 24,περιμενω τεταρτο κυκλο,ειναι στην μεση περιπου στην αμερικη.το Alias ειναι οντως τρελλη σειρα κι οπως λεει michalakis Jennifer Garner ολα τα λεφτα.Εδω σκοτωθηκαμε ολοι να δουμε την ηλεκτρα επειδη ολη η ουσια στη ταινια ειναι οτι η Jennifer φοραει δερματινα!Ελπιζω να μη τη @#$%ουν τη σειρα για να τη δει ο κοσμος.
Japan Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Erotisi... To 24 ypotithetai pos to exei kathe Tetarti stis 23:30 kai ksekinise me to proto epeisodio tin proigoumeni tetarti to opoio kai eida. Tin Kyriaki kata tis 01:00 eida kata tyxi ston Ant1 to deftero epeisodio!!! Kai simera exoun to trito... Sorry, alla prepei na myrisoume ta nyxia mas?? Mipos exasa kati? Chryssa
Kapetanakos Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 kathe tetarti stis 23:30 kai kyriaki stis 24:00.
Soulman Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 O Ant1 περίμενε να χτυπήσει τρελά νούμερα με το 24 πέρσυ, αν και το έβαζε στισ 12 τη νύχτα.. Όμως έδω είναι Ελλάδα και άλλου είδους εκπομπές κάνουν νούμερα...
georgeinvictus Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Και στην ελλαδα μπορουσε πολυ ανετα να κανει επιτυχια το 24 με σωστο χειρισμο.δε μπορεις να βαζεις μια σειρα οσο καλη κι αν ειναι σε ωρα που δε μπορει κανεις να παρακολουθησει ειδικα τις καθημερινες.οι 3 στους 4 εργαζομενους ξυπναν πρωι.αλλο prime time tv κι αλλο late night tv.οτι target group και να'χεις δε παιρνεις μια επιτυχημενη σειρα για να ανεβασεις νουμερα σε οποια ζωνη τηλεθεασης πασχεις!!!τη βαζεις σε καλη-prime-ωρα και την εκμεταλευεσαι στο επακρο.Επισης πρεπει να εισαι πολυ σαφης και πιστος στο προγραμμα σου κι οχι να μετακινεις μερα και ωρα κατα βουληση.Ο ΑΝΤ1 δε καταφερε τιποτα απο τα παραπανω τουλαχιστον στη πρωτη προβολη του 24 που με ενδιεφερε,τωρα δε ξερω τι γινεται...
green_beret Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Τωρα που το MEGA εχασε το Champions Leage ελπιζω να στραφει σε καμια ποιοτικη ξενη σειρα για να καλυψει το κενο. Τοτε ισως υπαρξει και λιγη κοντρα μεταξυ των καναλιων και δουμε μερικες καλες ξενες σειρες σε καλες ωρες. Παντως μεχρι τωρα το ΜΕGA δεν ειχε να παρουσιασει κατι σε ποιοτικες ξενες σειρες αν θυμαμαι καλα.
pseira Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Μα τι λες τώρα...αφού πήρε μια βραζιλιάνικη/μεξικάνικη σειρά και τη μεταγλώτισσε....
theoritikos Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας, πως το μόνο πράγμα που ενδιαφέρει τον ΑΝΤ1 είναι να δείχνει μόνο το επόμενο fame story, επειδή έχουν καταλάβει πως η Ελλάδα έχει πολλά ΖΩΑ που κάνουν σαν παλαβά για να το δούνε. Σιγά μην δείξουν το 24 το ALIAS και τα Χ-files. To πολύ να μας ζαλίζουν για κάνα χρόνο με το έρχονται και έρχονται, μπάς και καταφέρουν να μας ψαρέψουν να δούμε την κάθε μπούρδα του...
The Crow Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Εγώ πάντως δε βλέπω να δείχνει το Ant1 και δεύτερη season Alias.Θα δείξει την πρώτη και πολύ του!Ιδίως άμα δει ότι δεν έχει πολλά νούμερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.