Προς το περιεχόμενο

Alias kai 24 ston ANT1

spiros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Einai dynaton???

Bazoune tetoies gamates seires, kai tis bazoune 23:30 to bradi? Pane kala ta atoma? Poios tha tis dei tetoia wra???

Prwothoun kathe elliniki malakia kai ta kala ta thavoune. AISXOS, kai tha akolouthisi kai tilefwnima me kraksimo sto kanali. :? :?

Δημοσ.

Την Τετάρτη στις 23.30 ξεκινάει το 24 και την Παρασκευή στις 23.00 το Alias.

Το 24 δεν έχω ιδέα (και ούτε με ενδιαφέρει) αν θα ξεκινήσει από την αρχή ή θα συνεχιστεί από εκεί που είχε σταματήσει πέρσι (αν θυμούνται βέβαια τι είχαν δείξει :P)

Δημοσ.

Καθήστε να δείξουν έστω και μισή season στη σωστή σειρά και μετά διαμαρτυρόμαστε για την ώρα....

Δημοσ.

Καλά το Alter είναι άλλη περίπτωση....πάντως στο Sex & the City όλα τα λεφτά είναι οι ατάκες της Σαμάνθα!

Δημοσ.

Ας ελπίσουμε να σοβαρευτεί λίγο ο ΑΝΤ1 μετά τυα περσινά καραγκιοζιλίκια και να δείξει σωστά και τις 2 αυτές φοβερές σειρές...Το ALIAS το έχω δει (και συνεχίζω να το βλέπω) στο Filmnet και θέλω να το ξαναδώ...

Το 24 το έβλεπα πέρσι στον ΑΝΤ1 (όσο κατάφερνα να συντονιστώ έτσι όπως το έδειχνε) και ελπίζω να το βάλει από την αρχή....

BTW μήπως ξέρει κανένας πότε θα δέιξει ο ΑΝΤ1 το 10 κύκλο των X-Files???????:D :D

Αν θυμάμαι καλά πέρσι Σεπτέμβρη-Οκτώβρη-Νοέμβρη μας είχε ξεσκίσει στις διαφημίσεις ότι ο 10ος και τελευταίος κύκλος έρχεται στον ΑΝΤ1....και θέλω να ρωτήσω...καλά από που έρχεται και κάνει 1.5 χρόνο να έρθει?????????????????????

Δημοσ.

Το ALIAS απλά γαμάει. Το θέμα είναι αφενός ότι το ξεφτυλίζουν όταν το βάζουν στις 23:00 και αφετέρου ότι θέλει και λίγο μυαλό για να το παρακολουθείς οπότε οι μισοί τουλάχιστον που θα το βλέπουν θα είναι πολύ βλάκες για να το καταλάβουν και θα ναι κρίμα...

Δημοσ.
Το ALIAS απλά γαμάει. Το θέμα είναι αφενός ότι το ξεφτυλίζουν όταν το βάζουν στις 23:00 και αφετέρου ότι θέλει και λίγο μυαλό για να το παρακολουθείς οπότε οι μισοί τουλάχιστον που θα το βλέπουν θα είναι πολύ βλάκες για να το καταλάβουν και θα ναι κρίμα...

Το φοβερό πράγμα στο ALIAS (τουλάχιστον στην πρώτη σεζόν) είναι ότι το κάθε επεισόδιο τελειώνει στο πιο κρίσιμο σημείο και μετά πρέπει να περιμένεις μια εβδομάδα να δεις τη συνέχεια....

Απλά η σειρά έχει απίστευτες ανατροπές και δεν μπορείς να ξέρεις σε κάποια σημεία ποιός είναι καλός και ποιός είναι κακός...

Το χειρότερο για μένα (όπως έχω δηλώσει και σε άλλο post- αυτό για το σε ποιόν ηθοποιό σας τη σπάει η φάτσα του) είναι ο Victor Garber ο πατέρας της Sidney...τη φάτσα είναι αυτή ρε παιδιά??? Ίσως να έχω επηρεαστεί βέβαια από το ρόλο του που είναι μια ζέστη μια κρύο :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...