Προς το περιεχόμενο

Περίεργο TVout πρόβλημα

d1m1tr1s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφάτως αγόρασα μια τηλεόραση και επειδή η κάρτα γραφικών μου έχει TV out (S-VHS έξοδο) προσπάθησα να τις συνδέσω.

Εγκατέστησα τους τελευταίους driver της NVIDIA, αλλά δεν μπορεί να ανιχνεύσει την οθόνη. Στην επιλογή που αναγκάζεις την ανίχνευση, όταν το γυρνάω στην TV δεν έχω εικόνα.

Κατέβασα έπειτα το tvtool. Το μόνο που κατάφερα ήταν να δω στην οθόνη της TV το τεστ χρωμάτων αλλά δίχως άλλο αποτέλεσμα. Όταν πατώ το entertainment mode (TV) η οθόνη μεν του pc σβήνει, αλλά δεν έχω καμία αλλαγή στην TV.

Τέλος, μόνο με το καλώδιο της τηλεόρασης συνδεδεμένο στην κάρτα γραφικών όταν μπουτάρω βλέπω το bios και το φόρτωμα των windows αλλά μόλις πάει να φορτώσει το log in εμφανίζονται πολλές γραμμές που "παίζουν". (πρόβλημα συχνότητας; )

Η κάρτα γραφικών είναι MSI GeForce3 Ti200, με τον τελευταίο driver από NVIDIA ενώ δοκίμασα να βάλω και τους παλαιότερους που βρήκα στο site της MSI δίχως όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τέλος, δεν υπάρχει νεότερο bios για την κάρτα.

Οποιαδήποτε ιδέα θα με βοηθούσε!

Δημοσ.

Τελικά τα κατάφερα και την έκανα να δουλέψει. Επειδή δεν βρήκα κάτι στο δίκτυο, αναφέρω εδώ πως μήπως και φανεί χρήσιμο σε κάποιον άλλο. Το πρόβλημα ήταν το bios της GeForce, αν και η MSI δίνει ένα πρόγραμμα της (Live Update) που κάνει αυτόματες ενημερώσεις στους driver και στο bios. Στην συγκεκριμένη περίπτωση έπρεπε να βάλω το παλιότερο bios (!!!) το οποίο είναι bug-free. Η version που είχα 3,20,00,20 ενώ αυτή που δουλεύει κανονικά είναι η 3,20,00,19.

Καληνύχτα MSI!

Δημοσ.

Geia sas,

eimai kainourgios stin parea afti kai mou arese poli giati dinontai poli oraies plirofories mesa apo tis kouventesas.Etsi apofasisa na egrafo.Ithela na rotiso gja 1 karta tv-tuner esoteriki.Poia protinete esis?Ti lete gia ASUS TV FM CARD h LEADTEK WINFAST DV2000?Tha perimeno kapoia apantisi (logiki fisika) apo kapoin

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...