Προς το περιεχόμενο

Περιεργο προβλημα HELP!!

chios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα προβλημα με το dvdrw και θελω βοηθεια. λοιπον πριν περιπου 2 χρονια αγορασα το nec 2500 και εκανα Buckup πολλες

ταινιες, παντα οταν γραφω μια ταινια μετα τσεκαρω αν παιζει στο dvd player και στο pc. αυτες τις μερες βαλαμε με τη

γυναικα μου να δουμε μια ταινια και διαπιστωνω οτι δεν μπορει να διαβαστει ουτε στο deck ουτε στο pc. Το ιδιο

συμβαινει και σε αλλες ταινιες τα δισκακια ειναι της creation dvd-r kai Bulkpaq. τη μπορει να συμβαινει εχει αλλος

το ιδιο προβλημα. Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.
den katalava yparxh periptosh na exoun aliothh ta dedomena me to xrono?

Kai vevea!!!!!

Tin patisa kai ego kai petaxa 155 diskakia meta apo 2,5 xronia den epeze kanena

An eine mape ta diskakia ksexaseta den pezoune pouthena.

Tora perno mono piotika kai edo kai ena xrono den exo provlima

Δημοσ.

poia diskakia mou protinete? auto einai trella den mou exei ksanatyxh exo cd apo to 98 gramena me ena sony ths epoxhs ekeineis kai den exei xalash kanena ti na po, telos ta ftina diskakia euxaristo.

Δημοσ.

δεν νομίζω να έχουν χαλάσει τόσο σύντομα τα dvd σου φίλε μου, κατά πάσα πιθανότητα δεν μπορούν να τα διαβάσουν οι συσκευές σου. Δοκίμασέ τα σε υπολογιστή φίλου και πες μας αν παίζουν σε αυτόν.

Δημοσ.
poia diskakia mou protinete? auto einai trella den mou exei ksanatyxh exo cd apo to 98 gramena me ena sony ths epoxhs ekeineis kai den exei xalash kanena ti na po, telos ta ftina diskakia euxaristo.

Ego perno "Verbatim" kai ime efxaristimenos.

Yparxoun omos kai kalitera alla einai tsouxtera.

Esy apofasizeis

Δημοσ.
δεν νομίζω να έχουν χαλάσει τόσο σύντομα τα dvd σου φίλε μου, κατά πάσα πιθανότητα δεν μπορούν να τα διαβάσουν οι συσκευές σου. Δοκίμασέ τα σε υπολογιστή φίλου και πες μας αν παίζουν σε αυτόν.

ta dika mou ta 155 ti ginane meta apo 2,5 xronia?

Ta exo dokimasei se 5 xehoristes markes DVD deck kai se alous 3 ypologistes kai kanena den ta diavaze.

Δημοσ.

kai omos exoun xalash ta exo tsekarh pantou kai se epitrapezia dvd den ta diavazei mou grafei (check disk).

Δημοσ.

μήπως έχουν χαλάσει επειδή δεν ήταν σωστή η αποθήκευση που έκανες στα δισκάκια όλο αυτό το διάστημα; anyway σαν τα παλιά mitsui gold κανένα, lol

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...