Προς το περιεχόμενο

ASUS X850XT - 256MB 'PCI Express'

Πέτρος Σ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πωπω μια κουβέντα είπα και με φάγατε ρε τί είστε εσείς??? :razz:. Αυτό που είπα συνέβη πριν 3 χρόνια περίπου που είχα πάρει μία Chaintech Geforce 4 Ti 4200(και καλά φθηνή και καλή μου την είχαν προτείνει' date=' την είχα δει και σε συγκριτικό περιοδικού να βγαίνει από τις πρώτες... έλεος) και μιλάμε ότι ακόμα και τα Windows σερνόντουσαν (για παιχνίδια ούτε συζήτηση). Πριν από αυτή είχα πάντα ASUS και μετά από αυτή πάλι μόνο ASUS.

Εσείς δηλαδή αν είχατε παρόμοια εμπειρία δεν θα χάνατε πάσα ιδέα?? Εντάξει ίσως ήμουν λίγο υπερβολικός με το "πολύ κατώτερες" αλλά είναι κατώτερες στη δικιά μου περίπτωση, πώς να το κάνουμε?[/quote']

Δεν έχω ιδέα πως και γιατί υποτιθέμενα σερνόταν το λειτουργικό (ούτε καν τεχνικά ευσταθεί ο ισχυρισμός), αλλά η Chaintech δεν είναι και από τους καλύτερους κατασκευαστές για να λέμε του στραβού το δίκιο.

Πέραν τούτου οι άτοπες γενικεύσεις οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα και φυσικά στις ανάλογες αντιδράσεις. Η δικιά σου περίπτωση είναι απλά αυτό, μια γενικευμένη υπερβολή και μάλιστα ελλείψη επαρκών στοιχείων.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Την έχω ακόμα σας πληροφορώ και έχει τα ίδια χάλια με ότι drivers και να δοκίμασα. Τεσπα δεν πρόκειται να βγει άκρη γι' αυτό ας λήξει εδώ αυτή η αντιπαράθεση.

Δημοσ.

Πιστευω πως το να δωσεις τοσα λεφτα για μια καρτα γραφικων High -End ειναι λιγο μ***κια...Γιατι να μην δινεις τα μισα καθε χρονο και να εχεις μια καινουρια μεσα στα πραγματα.Γιατι το θυριο που ειναι σημερα η X850 XT Plat. ktl ktl se enan xrono 8α ειναι σε σχεση με την ΧΙ860 (λεμε τωρα) θυριο παλι , αλλα χωρις δοντια...Αν 8ες καλη καρτα γραφικων παρε μια της ΑΤΙ με 24 pipelines 512 mB ram kai P>S: 3.0 timh? Psaksth sto Internet giati den nomizw na thn fernei to plaisio h kanenas allos to plaisio fernei mono Zalman PC case me 1300+ ?.. :-P

Δημοσ.

Είπα πως θα πάρω μια με SP3 αλλά θα πάρω μια για να μου αντέξει 5 χρόνια. Τι στο καλό να την κάνω την αναβάθμηση κάθε χρόνο αν δεν παίζω παιχνίδια;

Εγώ θέλω μια πάρα πολύ καλή για να δουλεύω με τις ταινίες και ότι έχει σχέση με τα γραφικά. Τον ζωρίζω αρκετά και θέλω μια δυνατή κάρτα.

Δημοσ.

Ρε συ Πέτρος Σ. έχω μια απορία. Τι οθόνη έχεις και σε τι αναλύσεις δουλεύεις & παίζεις? Σε θεωρώ αρκετά υπερβολικό ως προς τισ απαιτήσεις σου.

Επίσης, κατά την προσωπική μου άποψη, θα ήθελα να πω ότι η assus δεν είναι αυτη που ξέραμε μέχρι 2-3 χρόνια πριν που ήταν μια σκάλα ανώτερη. Τώρα δεν θεωρω ότι ξεχωρίζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...