littlelouievegos Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Ότι διαλέξεις τελικά φρόντισε να είναι ASUS! Μπορεί να στοιχίζει κάτι παραπάνω αλλά όπως λέει και το ρητό: "Ότι πληρώνεις παίρνεις" ;-). Μια φορά έκανα το λάθος να πάρω κάρτα γραφικών άλλης εταιρίας και μετάνοιωσα την ώρα και τη στιγμή. Πολύ κατώτερες επιδόσεις. :???: Δλδ η Leadtek και η Gainward ποσο πρεπει να στοιχιζουν; Ειπαμε ποιοτικη η ASUS αλλα οχι και η καλυτερη εταιρια...
Πέτρος Σ. Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Παιδιά ηρεμίστε ρε. Είπε την πρωσοπική του γνώμη ο άνθρωπος και πάτε να τον φάτε ζωντανό. Cool men. Τώρα για να επιστρέψουμε στο θέμα μου, υπάρχει κανένα site για να δώ τις κάρτες και τα χαρακτηριστικά τους;
billpeppas Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Πέτρος Σ. , καλή η προσωπική άποψη , αλλά να μην λέμε και ότι θέλουμε. Στέκει αυτό που είπε? Όχι, so?
Πέτρος Σ. Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δεν λέω ρε παιδιά αλλά εντάξη ο άνθρωπος είναι ευχαριστημένος απο την ASUS και θα το πεί, τώρα πως θα το πεί. Ελάτε τώρα γράψτε λάθος και προχοράμε. Υπάρχει site ρε παιδια ή όχι;
Dj_Grego Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 H kalyterh ylopoihsh apo benchs mexri twra einai auth ths HIS. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516722
Πέτρος Σ. Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 H kalyterh ylopoihsh apo benchs mexri twra einai auth ths HIS.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516722 Αυτή δεν έχει αυτό το sp3 ε; Θα περιμένω και θα πάρω απο εκείνες.
littlelouievegos Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Αυτή δεν έχει αυτό το sp3 ε;Θα περιμένω και θα πάρω απο εκείνες. Καμια απο την τωρινη γενια των ΑΤΙ καρτων δεν υποστηριζει SM3.0 Οποτε ή περιμενεις για τον Fudo(R5xx) δλδ την νεα γενια της ΑΤΙ ή πας σε Nvidia NV4x αν θελεις να αγορασεις τωρα.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Όχι αν είναι να πάω για nVidia προτιμώ να πουλήσω το PC μου. Θα περιμένω τις ATI. Λογικά μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχουν βγεί έτσι;
Imagine Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Ότι διαλέξεις τελικά φρόντισε να είναι ASUS! Μπορεί να στοιχίζει κάτι παραπάνω αλλά όπως λέει και το ρητό: "Ότι πληρώνεις παίρνεις" ;-). Μια φορά έκανα το λάθος να πάρω κάρτα γραφικών άλλης εταιρίας και μετάνοιωσα την ώρα και τη στιγμή. Πολύ κατώτερες επιδόσεις. Αφού δεν έχεις και κάποιο στάνταρ βαλάντιο τότε μην το συζητάς καθόλου. Οι περισσότερες κάρτες είναι βασισμένες στα reference boards και το μόνο που μπορεί να "χαλάσει" την εικόνα είναι η χρήση κακής ποιότητας μνημών, αλλά σε αυτή την κατηγορία δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο θέμα, αφού οι εταιρίες δεν έχουν πολλά διαθέσιμα chip DDR3 2ns να διαλέξουν Η διαφορά στις επιδόσεις σε αυτή την περίπτωση είναι πιστεύω σχεδόν αδύνατο να γίνει αισθητή...μιλάμε για 5% και αν διαφορά... Απλά κάποιες πιο σοβαρές εταιρίες έχουν υψηλότερες δυνατότητες για O/C, αποτελεσματικότερα και πιο αθόρυβα cooler κτλ... Μεγάλες διαφορές στα default του κάθε GPU αμφιβάλω αν μπορείς να βρεις πέρα από λίγα 3Dmarks κτλ...
sarisn Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Πωπω μια κουβέντα είπα και με φάγατε ρε τί είστε εσείς??? :razz:. Αυτό που είπα συνέβη πριν 3 χρόνια περίπου που είχα πάρει μία Chaintech Geforce 4 Ti 4200(και καλά φθηνή και καλή μου την είχαν προτείνει, την είχα δει και σε συγκριτικό περιοδικού να βγαίνει από τις πρώτες... έλεος) και μιλάμε ότι ακόμα και τα Windows σερνόντουσαν (για παιχνίδια ούτε συζήτηση). Πριν από αυτή είχα πάντα ASUS και μετά από αυτή πάλι μόνο ASUS. Εσείς δηλαδή αν είχατε παρόμοια εμπειρία δεν θα χάνατε πάσα ιδέα?? Εντάξει ίσως ήμουν λίγο υπερβολικός με το "πολύ κατώτερες" αλλά είναι κατώτερες στη δικιά μου περίπτωση, πώς να το κάνουμε?
littlelouievegos Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Πωπω μια κουβέντα είπα και με φάγατε ρε τί είστε εσείς??? :razz:. Αυτό που είπα συνέβη πριν 3 χρόνια περίπου που είχα πάρει μία Chaintech Geforce 4 Ti 4200(και καλά φθηνή και καλή μου την είχαν προτείνει' date=' την είχα δει και σε συγκριτικό περιοδικού να βγαίνει από τις πρώτες... έλεος) και μιλάμε ότι ακόμα και τα Windows σερνόντουσαν (για παιχνίδια ούτε συζήτηση). Πριν από αυτή είχα πάντα ASUS και μετά από αυτή πάλι μόνο ASUS. Εσείς δηλαδή αν είχατε παρόμοια εμπειρία δεν θα χάνατε πάσα ιδέα?? Εντάξει ίσως ήμουν λίγο υπερβολικός με το "πολύ κατώτερες" αλλά είναι κατώτερες στη δικιά μου περίπτωση, πώς να το κάνουμε?[/quote'] Ισως δεν την ειχες σεταρει σωστα; Η μηπως τις εχεις τσεκαρει ολες για να ξερεις; Εχεις εμπερια απο Leadtek,Gainward,MSI,HIS κλπ κλπ; Δες και τι σου γραφει ο Imagine στο απο πανω post. Eσυ εισουν ο απολυτος φιλαρακι οχι εμεις... ;-)
pseira Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δηλαδή έχεις δοκιμάσει 1 ολόκληρη φορά κάρτα διαφορετικής μάρκας από ASUS και επειδή ίσως και να έπεσες σε ελαττωματικό μοντέλο, όλες οι άλλες είναι γτπ??? καλά αν ήταν έτσι, αυτή τη στιγμή θα είχαμε ΟΛΟΙ ιντελ και θα τρέχαμε OS2.0 Warp...... Εγώ μόνο φέτος έχω αλλάξει 3 μάρκες vga (2005 ennow) ΜSI 6800gt agp Leadtek 6600gt PCIe Sapphire X800XL Όλες με άψογη ποιότητα κατασκευής, ειδικά η MSI δίνει ρέστα...Τώρα αν πιστεύεις οτι η asus αξίζει τα 50-100? που ζητάει παραπάνω , χωρίς να προσφέρει κάτι παραπάνω ομως, δικαίωμα σου
Ailuros Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 685 ευρώ; Uhmmmm no f***** way Αν είναι να αναβαθμίσεις τώρα και δεν θέλεις να περιμένεις μέχρι το τέλος του καλοκαιριού για τις καινούργιες GPU, τότε έχω να προτείνω το εξής: http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=326880 Mην φοβάσαι η διαφορά στον χρονισμό είναι τόσο μικρή που την επιτυγχάνεις με άνεση με αρκετά συντηρητικό υπερχρονισμό. Η X800XT είναι χρονισμένη στα 500/500MHz και η Χ850ΧΤ στα 520/550MHz. Και καθόλου να μην υπερχρονίσεις είναι αμφίβολο αν η διαφορά των επιδόσεων θα φτάνει τα 5% μέσο όρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.