Πέτρος Σ. Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Κατασκευαστής : ASUS Chipset : ATI X850XT Μνήμη : 256MB Engine clock : 520 Mhz Memory clock : 1100 Mhz Memory interface : 256 bit RAMDAC : 400 Mhz Slot : PCI Express Μέγιστη Ανάλυση : 2048 x 1536 TV out : NAI DVI : NAI Εγγύηση : 3 έτη Τιμή : 685 ευρώ Τώρα στο PC μου έχω την RX600XT της Abit και δεν λέω καλή είναι όμως ψάχνω πάντα το τέλειο. Βρήκα λοιπών αυτή τη κάρτα και από τα χαρακτηριστικά της πιστεύω πως είναι πάρα πολύ καλή. Για ρίχτε καμια γνώμη.
apocalypse Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Είναι πάρα πολύ καλή κάρτα. Μόνο που σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν αξίζει τα σχεδόν 700? που ζητάει. Με ένα γρήγορο ψάξιμο στο skroutz.gr , βλέπω οτι υπάρχουν μπόλικες X850XT γύρω ή και κάτω από τα 500?. To σηματάκι της ASUS είναι από χρυσάφι φαίνεται........
Πέτρος Σ. Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Τα χρήματα δεν με ενδιαφέρουν καθόλου προκειμένου να φτιάξω ένα τέρας. Η μητρική μου δέχεται και SLI αλλά δεν συμπαθώ καθόλου τις nVidia. Δώστε μου προσφορές με κάρτες γραφικών πολύ καλές όμως. Να είναι για PCI-Express και ATI Radeon.
littlelouievegos Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 To ξερω οτι το να περιμενεις παντα για κατι καλυτερο στον χωρο των H/Y ειναι ουτοπια,αλλα αφου περιμενες τοσο γιατι δεν περιμενεις ακομα λιγο για τον Fudo? Money is not an issue so... Η X850XT ειναι υπερτιμημενη σε σχεση με αυτα που προσφερει αναλογικα με την X800XTPE. Παντως θα συμφωνησω και εγω οτι η τιμη της ASUS ειναι εξωφρενικη και ουσιαστικα δεν θα σου προσφερει τπτ ποιοτικοτερο απο πολλες αλλεσ φθηνοτερες, παρα μονο μεγαλυτερη τρυπα στην τσεπη σου -)
Dj_Grego Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δεν νομίζω να αξίζει ως αγορά. Αφού έχεις την χ600χτ κράτησε την για λίγο ακόμη (θα αντέξει μην φοβάσαι), ώστε να πάρεις κάποια απο τις νέες RADEON με shaders 3.0 (για τα νέα παιχνίδια) καθώς και ίσως με Ati AMR (τεχνολογία της ATi αντίστοιχη της SLi). Η μόνη διαφορά που θα δεις θα είναι μόνο παραπάνω fps αλλά όχι ουσιαστικές διαφορές.
apocalypse Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Η δυνατότερη ATI που υπάρχει (και η δυνατότερη κάρτα που υπάρχει γενικότερα) είναι η X850XT Platinum , άρα φαντάζομαι αυτήν θες και όχι την "απλή" X850XT. Να προτείνω μια : HIS X850XT Platinum : http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=6434
pseira Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 κράτα προς το παρον... Όπως είδαμε έχουν αρχίσει να βγαίνουν παιχνίδια με υποστήριξη μόνο ps3 κ όχι 2.0 + 2.0b που υποστηρίζει προς το παρόν η nv μόνο...(βλέπε το νέο splinter cell που σε ΑΤΙ υποστηρίζει μονο pixel shader 1.1, εποχής ...Morrowind
Πέτρος Σ. Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 HIS X850XT Platinum, 590 αυτή. Πολύ ωραί εξωτερικά αλά δεν μας δίνουν στο mg περισσότερα στοιχεία.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Υπάρχει καμια με αυτό το ps3 ή όχι; Πότε λένε να μας τις φέρουν;
apocalypse Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Υπάρχει καμια με αυτό το ps3 ή όχι;Πότε λένε να μας τις φέρουν; Το r520 , που θα υποστηρίζει ps3 (pixel shaders 3.0) , υπάρχει μόνο στα χαρτιά. Τις τελευταίες 2 φορές που η ATI ανακοίνωσε κορυφαία κάρτα (X800XTPE & X850XTPE) χρειάστηκαν 3+ μήνες μέχρι να εμφανιστούν στην αγορά. Το r520 είναι να ανακοινωθεί το καλοκαίρι. Τα μαθηματικά δικά σου...
pseira Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 H x800 nai argise alla h x850 mesa se 1 mina itan sta magazia...
Πέτρος Σ. Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Υπάρχει κανένα site για να δώ αυτές που υποστιρίζουν το sp3;
sarisn Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Ότι διαλέξεις τελικά φρόντισε να είναι ASUS! Μπορεί να στοιχίζει κάτι παραπάνω αλλά όπως λέει και το ρητό: "Ότι πληρώνεις παίρνεις" ;-). Μια φορά έκανα το λάθος να πάρω κάρτα γραφικών άλλης εταιρίας και μετάνοιωσα την ώρα και τη στιγμή. Πολύ κατώτερες επιδόσεις. Αφού δεν έχεις και κάποιο στάνταρ βαλάντιο τότε μην το συζητάς καθόλου.
Gabriel Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Ότι διαλέξεις τελικά φρόντισε να είναι ASUS! Μπορεί να στοιχίζει κάτι παραπάνω αλλά όπως λέει και το ρητό: "Ότι πληρώνεις παίρνεις" ;-). Μια φορά έκανα το λάθος να πάρω κάρτα γραφικών άλλης εταιρίας και μετάνοιωσα την ώρα και τη στιγμή. Πολύ κατώτερες επιδόσεις. Αφού δεν έχεις και κάποιο στάνταρ βαλάντιο τότε μην το συζητάς καθόλου. Και εγώ είμαι Asus-Fan αλλά αυτό που λές,δεν ισχύει...
billpeppas Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 "Ότι διαλέξεις τελικά φρόντισε να είναι ASUS! Μπορεί να στοιχίζει κάτι παραπάνω αλλά όπως λέει και το ρητό: "Ότι πληρώνεις παίρνεις" . Μια φορά έκανα το λάθος να πάρω κάρτα γραφικών άλλης εταιρίας και μετάνοιωσα την ώρα και τη στιγμή. Πολύ κατώτερες επιδόσεις." Εεεε! Το έχεσες ρε man. Καμμία σχέση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.