Προς το περιεχόμενο

ASUS X850XT - 256MB 'PCI Express'

Πέτρος Σ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατασκευαστής : ASUS

Chipset : ATI X850XT

Μνήμη : 256MB

Engine clock : 520 Mhz

Memory clock : 1100 Mhz

Memory interface : 256 bit

RAMDAC : 400 Mhz

Slot : PCI Express

Μέγιστη Ανάλυση : 2048 x 1536

TV out : NAI

DVI : NAI

Εγγύηση : 3 έτη

Τιμή : 685 ευρώ

732281.gif

Τώρα στο PC μου έχω την RX600XT της Abit και δεν λέω καλή είναι όμως ψάχνω πάντα το τέλειο. Βρήκα λοιπών αυτή τη κάρτα και από τα χαρακτηριστικά της πιστεύω πως είναι πάρα πολύ καλή. Για ρίχτε καμια γνώμη.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είναι πάρα πολύ καλή κάρτα.

Μόνο που σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν αξίζει τα σχεδόν 700? που ζητάει.

Με ένα γρήγορο ψάξιμο στο skroutz.gr , βλέπω οτι υπάρχουν μπόλικες X850XT γύρω ή και κάτω από τα 500?.

To σηματάκι της ASUS είναι από χρυσάφι φαίνεται........

Δημοσ.

Τα χρήματα δεν με ενδιαφέρουν καθόλου προκειμένου να φτιάξω ένα τέρας. Η μητρική μου δέχεται και SLI αλλά δεν συμπαθώ καθόλου τις nVidia. Δώστε μου προσφορές με κάρτες γραφικών πολύ καλές όμως.

Να είναι για PCI-Express και ATI Radeon.

Δημοσ.

To ξερω οτι το να περιμενεις παντα για κατι καλυτερο στον χωρο των H/Y ειναι ουτοπια,αλλα αφου περιμενες τοσο γιατι δεν περιμενεις ακομα λιγο για τον Fudo?

Money is not an issue so...

Η X850XT ειναι υπερτιμημενη σε σχεση με αυτα που προσφερει αναλογικα με την X800XTPE.

Παντως θα συμφωνησω και εγω οτι η τιμη της ASUS ειναι εξωφρενικη και ουσιαστικα δεν θα σου προσφερει τπτ ποιοτικοτερο απο πολλες αλλεσ φθηνοτερες, παρα μονο μεγαλυτερη τρυπα στην τσεπη σου -)

Δημοσ.

Δεν νομίζω να αξίζει ως αγορά.

Αφού έχεις την χ600χτ κράτησε την για λίγο ακόμη (θα αντέξει μην φοβάσαι),

ώστε να πάρεις κάποια απο τις νέες RADEON με shaders 3.0 (για τα νέα παιχνίδια) καθώς και ίσως με Ati AMR (τεχνολογία της ATi αντίστοιχη της SLi).

Η μόνη διαφορά που θα δεις θα είναι μόνο παραπάνω fps αλλά όχι ουσιαστικές διαφορές.

Δημοσ.

κράτα προς το παρον... Όπως είδαμε έχουν αρχίσει να βγαίνουν παιχνίδια με υποστήριξη μόνο ps3 κ όχι 2.0 + 2.0b που υποστηρίζει προς το παρόν η nv μόνο...(βλέπε το νέο splinter cell που σε ΑΤΙ υποστηρίζει μονο pixel shader 1.1, εποχής ...Morrowind

Δημοσ.
Υπάρχει καμια με αυτό το ps3 ή όχι;

Πότε λένε να μας τις φέρουν;

Το r520 , που θα υποστηρίζει ps3 (pixel shaders 3.0) , υπάρχει μόνο στα χαρτιά.

Τις τελευταίες 2 φορές που η ATI ανακοίνωσε κορυφαία κάρτα (X800XTPE & X850XTPE) χρειάστηκαν 3+ μήνες μέχρι να εμφανιστούν στην αγορά.

Το r520 είναι να ανακοινωθεί το καλοκαίρι.

Τα μαθηματικά δικά σου...

Δημοσ.

Ότι διαλέξεις τελικά φρόντισε να είναι ASUS! Μπορεί να στοιχίζει κάτι παραπάνω αλλά όπως λέει και το ρητό: "Ότι πληρώνεις παίρνεις" ;-). Μια φορά έκανα το λάθος να πάρω κάρτα γραφικών άλλης εταιρίας και μετάνοιωσα την ώρα και τη στιγμή. Πολύ κατώτερες επιδόσεις.

Αφού δεν έχεις και κάποιο στάνταρ βαλάντιο τότε μην το συζητάς καθόλου.

Δημοσ.
Ότι διαλέξεις τελικά φρόντισε να είναι ASUS! Μπορεί να στοιχίζει κάτι παραπάνω αλλά όπως λέει και το ρητό: "Ότι πληρώνεις παίρνεις" ;-). Μια φορά έκανα το λάθος να πάρω κάρτα γραφικών άλλης εταιρίας και μετάνοιωσα την ώρα και τη στιγμή. Πολύ κατώτερες επιδόσεις.

Αφού δεν έχεις και κάποιο στάνταρ βαλάντιο τότε μην το συζητάς καθόλου.

Και εγώ είμαι Asus-Fan αλλά αυτό που λές,δεν ισχύει...

Δημοσ.

"Ότι διαλέξεις τελικά φρόντισε να είναι ASUS! Μπορεί να στοιχίζει κάτι παραπάνω αλλά όπως λέει και το ρητό: "Ότι πληρώνεις παίρνεις" . Μια φορά έκανα το λάθος να πάρω κάρτα γραφικών άλλης εταιρίας και μετάνοιωσα την ώρα και τη στιγμή. Πολύ κατώτερες επιδόσεις."

Εεεε! Το έχεσες ρε man.

Καμμία σχέση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...