platongr Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Ξέρω ότι έχει ξανασυζητηθεί, όμως με ένα γρήγορο search δεν βρήκα κάτι. Έχω μία ασύρματη κάμερα που συνδέεται με RCA σε video ή τηλεόραση και την έχω βάλει σε μία κάρτα video που έχω. Μπορώ να δω μέσα από το software της κάρτας ή από το software του tuner που έχω, όμως θέλω 2 βασικά πράγματα. 1. να μπορώ να καταγράψω αυτό που βλέπω, χωρίς όμως να χρειάζετε να γράφει όλη την ώρα. Δηλαδή θα με βόλευε αφάνταστα αν έκανε κανονικά monitor και ξεκινούσε η καταγραφή frames με motion detection. 2. (λιγότερο σημαντικό) θέλω αυτό που βλέπω εγώ στο pc μου, να μπορέσω να το κάνω stream μέσα στο lan Με λίγα λόγια, έχω μία camera στην είσοδο του γραφείου και θέλω να έχει την δυνατότητα 2 pc ακόμη να μπορούν αν δούν ποιός μπαίνει-βγαίνει και το δικό μου να γράφει. Την εγγραφή την θεωρώ περισσότερο σημαντική από το να βλέπουν και οι άλλοι. Απλά επειδή δεν είναι πάντα κάποιος στο μπροστά γραφείο καλό είναι να ξέρει και κάποιος άλλος ότι κάποιος έρχετε μέσα.... Mπορώ ???????? :)
platongr Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 κάτι σαν αυτό δηλαδή... http://www.icode.co.uk/icatcher/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.