Προς το περιεχόμενο

Dvdrw Nec H Lg?

laptopmaniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή το άμοιρο το desktop μου το έχει φάει η σκόνη τα τελευταία 3 χρόνια αποφάσισα να προβώ σε αναβάθμιση.

Το μόνο που δεν έχω αποφασίσει ακόμα είναι το dvdrw.

Είμαι ανάμεσα στα εξής ¨2: :confused:

http://openmind.gr/product_info.php?products_id=1085&osCsid=4e4cdeed3932fb3a7e85f3b5247a253e

και

http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=36759

και επειδή έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με το θέμα θα ήθελα την βοήθεια σας.

Ακούω προτάσεις...

Παρεπιπτόντως μου φαίνετε απίστευτο να μπορώ να αγοράσω πλέον dvdrw με 53 ευρά!!! :mrgreen:

Δημοσ.

Μάλλον τελικά εκεί θα καταλήξω αλλά και για το LG έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Κανένας που να τα έχει δουλέψει και τα 2?

Δημοσ.

Παιδιά αν το θέμα είναι το οικονομικό δεν με πειράζει να δώσω 10-15 ευρώ παραπάνω. Απλά θέλω να μου πείτε ποιο είναι πιο αξιόπιστο.

Όλοι μου προτείνετε το NEC αλλά κανείς δε μου λέει γιατι...

Δημοσ.

Εγώ το έχω εδώ και χρόνια και γράφει σαν να είναι καινούριο. Εγώ το NEC το είχα πάρει απο στουρνάρι και τότε έκανε 160 ευρώ το 4x φαντάσου δηλαδή πόσο καλύτερο θα είναι το 16x και Dual Layer με 52 ευρώ κιόλας.

Δημοσ.

Τα εχω και τα δυο αλλα τι να σου πω πανω-κατω τα ιδια μου φαινονται, δεν εχω παραπονο απο κανενα και τα δυο γραφουν μια χαρα.

Δημοσ.

Η τιμή είναι πολύ μικρή όπως λες κι εσύ αλλά το μηχάνημα είναι SUPER. Η NEC τώρα πρωτόβγαλε τόσο καλό μηχάνημα και σε λίγο να δεις πως θα σηκώσει κεφάλι. Η plextor για παράδειγμα έχει μηχανήματα κάτσε καλά όμως είναι πανάκριβη. Και το NEC κάτσε καλά είναι.

Μη σε ξεγελάει η τιμή, απλά δες 'το σαν μια πολύ καλή προσφορά. Μην το σκέφτεσαι καθόλου σου λέω, χτύπα 'το αλύπητα.

Δημοσ.

αν και έχω ρωτήσει και αλλού, μιας και αναφέρεται και εδώ.. χρησιμοποιεί κανείς το NEC καθημερινά ως player?? Γιατί "κυκλοφορεί" ότι για αυτό τον ρόλο δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Όχι για το παιδί που ήδη το παρήγγειλε (καλορίζικο by the way), αλλα επειδή σκέφτομαι κι εγώ να πάρω DVD-RW και δε θέλω να αντικαταστήσω ΚΑΙ το DVD-ROM μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...