Προς το περιεχόμενο

sovaro provlima me ola ta avi

mandipl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

simera entelos xafnika ola ta avi diladi kai xvid kai divx den paizoun kanonika kanoun diafora kolimata (mpros-piso ,xanete i misi othoni)

to periergo einai oti to provlima yparxei otan kano ton player se pliri othoni eno otan ton exo se mikro parathiraki paizei kanonika.

ekana epanegatastasi to auto gurdian pou apokei kirios exo valei tous codecs alla tipota?ti mporei na fteei re paidia?mipos einai thema kartas grafikon?ti na kano.?na sas po oti ta mpeg paizoun kanonika me media player.mono sta avi einai to provlima.

Δημοσ.

telos kala ola kala.sinithos pantos o code fteei para oi drivers.an ftaine oi drivers tis kartas sinithos tha exeis kai problima kai sta paixnidia kai allou oxi mono ekei.mou thimizei tin karta ixou pou kanei kati skampanebasmata sta kala kathoumena.e re format pou tha faei.den xanapernao oute drivers oute na psaxo na bro ti kanei.apla format.2003 server me service pack 1 beta omos.tora pou bgike to official tha to dokimasoume kai auto mexri na bgoun ta 2003 server ta 64 bit na ekmetaleutoume ton amd 64 bit.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...