RoadHog Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Ποια είναι η γνώμη σας για αυτά τα τροφοδοτικά; http://www.pcpowercooling.com/products/power_supplies/highperformance/index.htm Σε ξένα forum που διαβάζω τα θεωρούν τα καλύτερα. Σε σχέση με το OCZ PowerStream 600W είναι καλυτερο ή χειρότερο το TurboCool 510 SLI; Μήπως έχετε υπ' όψιν σας κάποιο καλό συγκριτικό τροφοδοτικών; Έχω βρεί μπόλικα στο google, αλλά κανένα που να έχει μαζί τα κορυφαία μοντέλα της Antec, OCZ, Enermax, PCP&P. Ευχαριστώ
theobabis Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Πρωτον δε νομιζω μπορεις να το βρεις ελλαδα καινουργιο. Δευτερον δε θα ελεγα οτι ειναι οτι ποιο ησυχο, αν σκοπευεις να το βαλεις στο δωματιο σου, ανοιχτο 24/7.
billpeppas Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Είναι "legendary" τροφοδοτικά , της High End κατηγορίας, όχι ιδιαίτερα αθόρυβα, ούτε θορυβώδη , πολύ ποιοτικά , με καλές τάσεις και "πολλά ρεύματα". Ακριβά ! , και δεν έχουμε στην Ελλάδα. Αν πας να πάρεις κάποιο από το εξωτερικό, ετοιμάσου για 210+ ευρώ. Το PowerStream 600 είναι πολύ καλό επίσης, αλλά περίμενε λίγο γιατί υπήρξε μια φουρνιά ελαττωματικών PowerStream 600, μην έχει τύχει και έμεινε κανένα σε κατάστημα και το τσιμπήσεις και πηγαίνεις κατευθείαν για εγγύηση PowerSwap.
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 ama einai na pas na pareis me 210 kai euro trofodotiko pigene pare kana diplo trofodotiko na exei kai swap se periptosi blavis tou enos.kati san serverotrofodotika . 2x 550 watt me to pou kaei to ena sinexeizeis me to allo kai ta allazeis on the fly.
Gabriel Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 το έχω και απλά είμαι ευτυχισμένος από αυτό. Το μόνο κακό του?Είναι κάπως θορυβώδες.
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 auto me ton thoribo einai analogos poso ton endiarei ton allo.emena as poume ine silent to trofodotiko allaakouo ta piso.opote kai parapano na ekane den me niazei.opoios ton niazei apla tote den to pernei.iparxoun kai ta 0 db gia tous fanatikous.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.