sa1901 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Προσπαθώ να κάνω πληρωμή μιας παραγγελίας από την Γερμανία μέσω του Web Banking της Alpha τράπεζας. Έχω ενεργοποιήσει την μεταφορά σε μη προδηλωμένους λογαριασμούς τραπεζών του εξωτερικού. Ενώ συμπληρώνω όλα τα πεδία και πατάω το "αποστολή" μου βγαζει το μήνυμα. "Στο πεδίο Ονομα-Διευθυνση έχετε εισάγει μη αποδεκτούς χαρακτήρες" Γνωρίζει κανείς τι εννοεί αυτό το μήνυμα; Έχω προσπαθήσει να γραψω τα στοιχεία με πολλούς τρόπους και όλοι είχαν το ίδιο αποτέλεσμα. Χρησιμοποίησα copy-paste, τα πέρασα χειροκίνητα, έκανα περικοπή στα στοιχεία . Τζίφος. Βοήθεια. :?
wiz@rd21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Εμένα σε μια φόρμα για το όνομα της κάρτας, θεωρούσε μη αποδεκτό χαρακτήρα την τελεία που έβαζα στο αρχικό του μικρού μου ονόματος...όπως ακριβώς το έγραφε πάνω στην κάρτα
kostas_crete Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 epishs travaei kollhma kai 8ewrei kai ta dyo kena san mh egkyro xarakthra.Des to kai afto.
manik Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Ίσως έχεις βάλει κάποιον χαρακτήρα / \ - και δεν τα παίρνει. Επίσης μην πατάς Enter για να αλλάξεις γραμμή. Και στο τέλος ίσως υπάρχουν κενά που δεν τα βλέπεις οπότε πήγαινε μετά το τελευταίο γράμμα και πάτα del για 10 δευτ. για να σιγουρευτείς.
sa1901 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Θα τα δοκιμάσω όλα αυτά.
sa1901 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Tελικά το πρόβλημα ήταν 2 παύλες και το ''Enter" που πατούσα για να γράψω την διεύθυνση. Τώρα έχω άλλο πρόβλημα... Θέλω να κάνω αγορά από το Mindfactory και χρησιμοποιώ τα δεδομένα που μου στείλαν σε e-mail. Internationally use: BIC NUMBER COBADEFF282 IBAN code DE91282400230335633402 Kατά τον έλεγχο των στοιχείων για την μεταφορά του ποσού, μου λέει πως το BIC είναι ανύπαρκτο και δεν προχωρά η συναλλαγή. :-? Έχει κανείς κάνει αγορά από Mindfactory; Tι στοιχεία έχει βάλει;
NaGR Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δεν ξέρω το BIC για το mindfactory αλλά μάλλον το 282 στο τέλος είναι λάθος. Τουλάχιστον σε εμένα δεν συμφωνεί ο αριθμός στο BIC με κανένα αριθμό του IBAN.
mindtrapper Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 to bic einai lathos. Nomizo prepei na einai mono 8 grammata. An thymamai kala episis ta bic den exoun psifia mesa mono grammata.
sa1901 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Mάλλον τα τρια τελευταία ψηφία περισσεύουν ε; Να δοκιμάσω να το βάλω χωρίς αυτά ή καλύτερα να ρωτήσω το κατάστημα; Πάντως έτσι μου τα στείλαν στο e-mail :-?
stehellas Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 otn den ksereis rwtas ( den hkseres den rotages ? xixixi)
manik Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Τώρα έχω άλλο πρόβλημα... .... Internationally use: BIC NUMBER COBADEFF282 IBAN code DE91282400230335633402 Kατά τον έλεγχο των στοιχείων για την μεταφορά του ποσού' date=' μου λέει πως το BIC είναι ανύπαρκτο και δεν προχωρά η συναλλαγή. :-? [/quote'] Δοκίμασε το BIC από το DE δλδ DEFF282 και τα υπόλοιπα ψηφία που απομένουν θα τα βάλει ο Browser xxxx. Ελπίζω να χρησιμοποιείς μόνο IE καθώς οι άλλοι browsers δεν συνεργάζονται σωστά με το Web Banking της Alpha.
Chris_13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δοκίμασε το BIC από το DE δλδ DEFF282 και τα υπόλοιπα ψηφία που απομένουν θα τα βάλει ο Browser xxxx. Ελπίζω να χρησιμοποιείς μόνο IE καθώς οι άλλοι browsers δεν συνεργάζονται σωστά με το Web Banking της Alpha. ti akrivws enoeis oti den sinergazontai kala alloi browsers?Xrisimopoiw firefox kai mexri stigmis den exw kapoio idiaitero provlima.An ksereis kati diaforetiko pes to mou na baine me IE otan einai na kanw tis sinalages mou! Euxaristw!
greekparot Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Giati den perneis tilefono sto Alpha phone banking na sou kanoun aytoi tin synnalagh?
kitsos Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 a geia soy re parot! Diladi einai trelloi aytoi oi rwmaioi!! 14 post anti gia ena tilefwno!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.