RoadHog Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 1) Παίζω κανονικά Splinter Cell Pandora Tomorrow, αλλά όταν πατάω quit για να βγω απο το παιχνίδι, ΚΑΘΕ φορά κάνει restart ο υπολογιστής. Επίσης restart κάνει και όταν βγαίνω στα windows ενώ παίζω το παιχνίδι, την στιγμή που πάω να ξανακάνω μεγιστοποίηση το παράθυρο του παιχνιδιού. 2) Στο Metal Gear Solid 2 όταν βάζω απο το μενού "options" στην καρτέλα "drawing" το "model quality" πάνω απο 2 γραμμούλες τότε το παιχνίδι παίζει κάπως παράξενα. Δεν φαίνονται καθόλου τα textures. Επίσης όταν ενεργοποιώ το Motion blur το παιχνίδι κολλάει. Στο παιχνίδι αυτό έβαλα και το Patch V2.00 που υπάρχει αλλά δεν είδα καμία διαφορά. Έχω τον εξής υπολογιστή: A64 3000 S939 ASUS A8N-SLI 2x256 CL2.5 ALBATRON 6600E 128MB PSU 350W (Πλαίσιο) Ακριβώς τα ίδια προβλήματα παρουσιάζονται και στον υπολογιστή ενός φίλου. Ο υπολογιστής του είναι ο έξής: A64 3200 S939 MSI K8N DIAMOND SLI 2x512 TwinMos CL2.5 Gigabyte 6600GT PSU -> Αυτό που έχει το κουτί της Antec, "Sonata" Και οι 2 υπολογιστές έχουν WinXPSP2 GR. Τα παιχνίδια τα έχω δοκιμάσει με τα original δισκάκια τους, αλλά και με crack. Ευχαριστώ
iagouaros Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Βγάλε τα Sp2. H μόνη λύση να σωθείς. Και όλα τα update των windows που έγιναν εγκατάσταση. Εγώ δεν μπόρεσα να το επαναφέρω, εμφάνιζε τα ίδια προβλήματα σε πολλά παιχνίδια και το έκανα format, έβαλα τα windows xp pro + sp1 πάτησα και turn off automatic updates και από τότε βασιλιάς.
pseira Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Μπράβο ιαγουάρος... Το SP2 δεν είναι κάτι κακό. Ίσα ίσα το αντίθετο. Το οτι δημιουργεί προβλήματα το crack των παιχνιδιών δε σημαίνει οτι φταίει αυτό. Και γω το είχα το pandora με sp1+crack και έκανε ότι ήθελε... Ορισμένα κρακ είναι για τα πανηγύρια....
iagouaros Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 pseira o RoadHog ανέφερε ότι τα παιχνίδια τα έχει δοκιμάσει με τα original δισκάκια τους που κολλάει το crack που αναφέρεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.