Προς το περιεχόμενο

Counter-Strike Source

Panthers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας τι κανουμε?Λοιπον εχω ενα προβληματακι οσον αφορα το "Counter-Strike Source" το πηρα απο ενα πανεπ/μιο copia κλασσικα και δεν μπορω να παιξω γιατι δεν εχει μεσα bots το ερωτημα μου ειναι μηπως ξερετε που μπορω να βρω τα bots υπαρχει καποιο .exe ξεχωριστα να το τρεξω γιατι μου φαινετε πολυ περιεργο οπως το εχει κανει η Valve.οκ μου λετε και τα ξανα λεμε..

Δημοσ.

Μπαίνεις στον Server [ και ας θες να παίξεις μόνος ]

console:

mp_teamlimit x όπου x ο αριθμός παιχτών ανά ομάδα [ ο μέγιστος εννοώ ]

mp_autoteambalance 0 [ για να μην κάνει balance τις ομάδες ]

mp_add_bot_ct [ adds 1 bot to Counter-Terr ]

mp_add_bot_t [ adds 1 bot to terror ]

Δημοσ.

Συμφωνώ.Το counter strike:condition zero είναι το πιο καινούργιο παιχνίδι της valve που έχει bots.Όλα τα επόμενα που βγείκαν είναι μόνο για παιχνίδι με άλλους παίχτες στο internet.

Δημοσ.
Συμφωνώ.Το counter strike:condition zero είναι το πιο καινούργιο παιχνίδι της valve που έχει bots.Όλα τα επόμενα που βγείκαν είναι μόνο για παιχνίδι με άλλους παίχτες στο internet.

κανεις λαθος φιλε μου, και το cs:source εχει βοτ εδω και κανα 2μηνο και μπαινουν μεσω update steam απλα για να παιξεις (και ας ειναι βοτ) πρεπει να εισαι στο ιντερνετ

Δημοσ.

Βασικά το original CS:Source που πάει πεκέτο με το HL2 έχει bots, τα ενεργοποίησαν με ένα update, για την κόπια δεν ξέρω.

Δημοσ.

Παντως οπως εχω ξαναπει εδω μεσα μπορεις να παιξεις με βοτ αν εχεις την εκδοση emporio και με καποιες οδηγιες που εχει μεσα ειναι σχετικα ευκολο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...