Luxx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Ναι εχει βγει ενα patch. κατεβασε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
I Know nothing Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Το patch από που θα το βρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniac_new Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 στο γουγλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Έχουμε και λέμε: 5ο Campaign, 3ο Quest. Απελευθερώνω τους 2 ήρωες, φτιάχνω και το στρατό στην πόλη, έχω καταλάβει και τσακίσει τα πάντα, αλλά η πίστα δε λέει να τελειώσει. Για την ακρίβεια στα objectives επιμένει πως δεν έχω ελευθερώσει τους ήρωες. Ξέρετε τι παίζει? Πρέπει να περιμένω συγκεκριμένους γύρους? Πρέπει πρώτα να φτιάξω το στρατό και μετά να ελευθερώσω τους τύπους? Ευκολη πίστα, αλλά βαριέμαι να την ξαναπαίζω. Δεν έχω το patch και η έκδοσή μου είναι "δανεισμένη". Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhoon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Αν λες την πίστα που ο Findan πρέπει να σώσει 2 ήρωες από 2 φυλακές (μια κατω αριστερά στο πάνω επίπεδο και μια περίπου στη μέση του χάρτη στο κάτω επίπεδο) τότε είναι bug. Και εγώ το έπαθα έκανα Load ένα save πριν σώσω τον 1ο ήρωα και μετά ξεκόλλησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniac_new Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 ρε παιδια μπορεί να μου πει καποιος πως κομματιαζω ενα unit? εχω για παραδειγμα τοξότη με 75δυναμη και θελω να τον σπασω σε 2 σε 34 και 31 ?πως το κανω αυτο; θυμαμαι στο 3 που είχα παιξει γινότανε ευκολα.Εδώ τι γινεται στο 5? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pc_knights Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 File kai go eixa tin idia aporeia kai ginetai kratontas patimeno to shift kai drag n drop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 και δεν πρεπει να το εξηγει πουθενα.. στην τυχη το ειχα βρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniac_new Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 thanx a lot paidia eixe frikarei... kouvalousa 100 peasants xwris na mporw na tous xwrisw anamesa stous hrwes ekova fleves Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SofoS@ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 sto prwto campaign sto teleytaio quest(einai afth pou swzeis th vasilissa) prepei na anevasw to level k ths vasilisas k toy alloy h mono ths vasilisas?sto paixnidi genika xreiazetai na agoraseis heroes apo to kastro kai na toys anevazeis level?afoy mazi den mporoyn na polemhsoyn pio einai to kerdos? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Typhoon ευχαριστώ. Την ξανάρχισα, οπότε θα δούμε τι παίζει. Δε φτάνει ο χρόνος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Japan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 multiplayer exei, over adsl paizei omos? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pc_knights Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 file sofos ti enoeis prepei na anebaseis level? den thimamai ti sou leei i apostoli sou? den nomizo na einai auti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pc_knights Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 και δεν πρεπει να το εξηγει πουθενα.. στην τυχη το ειχα βρει. Ase file Luxx ego exo agorasei to authentiko kai den to grafei pouthena sto manual , xontres paralipseis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsolakos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Λοιπον ακουστε προβλημα και βοηθηστε,μολις ξεκιναω το game παιζει κανονικα για κανα πενταλεπτο και μετα κολλαει συνεχεια!!!amd 3.0,ram 512,x800 gto!!ριχτε καμια ιδεα γιατι αλλιως δεν το γλυτωνει το φουνταρισμα απο τον τριτο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα