Προς το περιεχόμενο

Heroes Of Might And Magic 5!!!!

gk1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχουμε και λέμε: 5ο Campaign, 3ο Quest. Απελευθερώνω τους 2 ήρωες, φτιάχνω και το στρατό στην πόλη, έχω καταλάβει και τσακίσει τα πάντα, αλλά η πίστα δε λέει να τελειώσει. Για την ακρίβεια στα objectives επιμένει πως δεν έχω ελευθερώσει τους ήρωες. Ξέρετε τι παίζει? Πρέπει να περιμένω συγκεκριμένους γύρους? Πρέπει πρώτα να φτιάξω το στρατό και μετά να ελευθερώσω τους τύπους? Ευκολη πίστα, αλλά βαριέμαι να την ξαναπαίζω. Δεν έχω το patch και η έκδοσή μου είναι "δανεισμένη".

Ευχαριστώ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν λες την πίστα που ο Findan πρέπει να σώσει 2 ήρωες από 2 φυλακές (μια κατω αριστερά στο πάνω επίπεδο και μια περίπου στη μέση του χάρτη στο κάτω επίπεδο) τότε είναι bug. Και εγώ το έπαθα έκανα Load ένα save πριν σώσω τον 1ο ήρωα και μετά ξεκόλλησε.

ρε παιδια μπορεί να μου πει καποιος πως κομματιαζω ενα unit?

εχω για παραδειγμα τοξότη με 75δυναμη και θελω να τον σπασω σε 2 σε 34 και 31 ?πως το κανω αυτο;

θυμαμαι στο 3 που είχα παιξει γινότανε ευκολα.Εδώ τι γινεται στο 5?

sto prwto campaign sto teleytaio quest(einai afth pou swzeis th vasilissa) prepei na anevasw to level k ths vasilisas k toy alloy h mono ths vasilisas?sto paixnidi genika xreiazetai na agoraseis heroes apo to kastro kai na toys anevazeis level?afoy mazi den mporoyn na polemhsoyn pio einai to kerdos?

Λοιπον ακουστε προβλημα και βοηθηστε,μολις ξεκιναω το game παιζει κανονικα για κανα πενταλεπτο και μετα κολλαει συνεχεια!!!amd 3.0,ram 512,x800 gto!!ριχτε καμια ιδεα γιατι αλλιως δεν το γλυτωνει το φουνταρισμα απο τον τριτο!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...