Προς το περιεχόμενο

Heroes Of Might And Magic 5!!!!

gk1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα μόνα προβλήματα τα βρίσκω στον χάρτη' date=' πολύ βαρύς, οι μονάδες κινούνται υπερβολικά αργά και δύσκολα και ίσως δεν σου δίνει τόσο καλή αίσθηση της περιοχής όσο πχ στο HoMM 3.

Γενικά, από την Nival δεν περίμενα τόσο καλό παιχνίδι, άριστη δουλειά.[/quote']

Tελικά τι μηχάνημα πρέπει να έχεις για να το παίξεις με αξιοπρέπεια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εγώ είμαι τρελός φαν της σειράς (τα παίζω ΦΑΝΑΤΙΚΑ από το πρώτο). καλούτσικο παιχνιδάκι ρε παιδιά, πολύ warcraft το έκαναν και έχασε όλη την αίσθηση που είχαν τα παλιά.

α, και στο σύστημα μου παίζει τέλεια, με φουλ όλα. καλά, σιγά και τα γραφικά (μηχανή warcraft 3) για να έχει κι απαιτήσεις...

Loipon sigoura den to exo paiksei kai para poly gia na exo mia oloklhromenh apopsh, alla epidh eimai poly fantikos ths seiras, exo na po oti mou arese arketa.

Ligo mono o kersoras me xalase kai to sistima kinhshs...eprepe na pathso polles fores pano se ena antikeimeno gia na parei to minima o xarakthras mou.

kata ta alla polu kalo moy fanhke...tha deiksei bebea kai h synexeia!

pedia sto proto campaign pos ginetai na nikiseis ton heroe pou krataei exmaloti tin priggipisa kai na pareis kai kastro se mia ebdomada me toso adinamo strato?

To exei perasei kaneis? Giati ego epeksa kamia dekaria fores kai meta ton heroe exo minei me 13 knight oi opoioi den ftanoun gia na kataktiso kastro

Και ακόμη δεν είδες τίποτα...πίστευα ότι το παιχνίδι είναι εύκολο, αλλά και αυτό το βρίσκω το ίδιο δύσκολο με τα προηγούμενα. Είμαι τρίτη απόστολή της δεύτερης campaign (εκεί που ο δαίμονας πρέπει να κατακτήσει όλες τις πόλεις των elves) και δεν μπορώ να την περάσω με τίποτα.

Με τα HoMM ποτέ δεν έβγαλα άκρη, μάλλον δεν έχω καταλάβει κάτι και όλο τα παρατάω, γιατί τα βρίσκω εξαιρετικά δύσκολα. Ίσως φταίει ότι καθυστερώ πολύ να επιτεθώ, ίσως επειδή δεν χρησιμοποιώ αρκετούς ήρωες, ίσως δεν φτιάχνω κτίρια με την σωστή σειρά, τί να πω...

Loipon sigoura den to exo paiksei kai para poly gia na exo mia oloklhromenh apopsh' date=' alla epidh eimai poly fantikos ths seiras, exo na po oti mou arese arketa.

Ligo mono o kersoras me xalase kai to sistima kinhshs...eprepe na pathso polles fores pano se ena antikeimeno gia na parei to minima o xarakthras mou.

kata ta alla polu kalo moy fanhke...tha deiksei bebea kai h synexeia![/quote']

Πατάς μια φορά στο αντικείμενο και μετά πατάς το spacebar και πηγαίνει ο χαρακτήρας (για να μην πατάς συνέχεια το αριστερό πλήκτρο). Αν θέλεις να τον σταματήσεις ξαναπατάς το spacebar :D .

file voodooman prepei na katastrpseis prota tous elder giati polaplasiazoun ton strato tou elf hero meta appla mazeueis strato kai epitithese xoris polla polla giati oso mazeueis esy strato mazeuei kai ekinos apote osos pio grigora toso kai pio eukola exei skalosei gia kana 12oro mexri na ta kataferv (arxisa deutera kai teleiosa prin apo ligo)

:)

file voodooman prepei na katastrpseis prota tous elder giati polaplasiazoun ton strato tou elf hero meta appla mazeueis strato kai epitithese xoris polla polla giati oso mazeueis esy strato mazeuei kai ekinos apote osos pio grigora toso kai pio eukola exei skalosei gia kana 12oro mexri na ta kataferv (arxisa deutera kai teleiosa prin apo ligo)

:)

kala ekei exw kollisei kai egw...tha kanw oti les mpas kai xekolisw:(

Παιδιά δεν ξέρω τι πιστεύετε, αλλά κατά τη γνώμη μου πάνε ως καλύτερο το 4, μετά το 3 και το 5 (χωρίς ακόμα να μπορώ να τα ξεχωρίσω επειδή είναι πολύ πρόσφατο το 5). Το ότι οι ήρωες στο 4 έπαιρναν μέρος στη μάχη ήταν καλό, γιατί και spells και potions υπήρχαν, οπότε δεν πέθαιναν εύκολα και οι μάγοι ήρωες πετούσαν spell ασύστολα. Ο συνδυασμός ενός Archmage kai ενός τοξότη ήρωα μαμούσε. Πολύ καλά γραφικά, ίσως λίγο σπαστικό που θυσίαζες καποια τέρατα level 3 και 4 (και όχι 5, 6 και 7 όπως είπε κάποιος), αλλά αφενός δεν μπορείς να τα έχεις και όλα και αφετέρου, εγώ προσωπικά πάντα τα ίδια τέρατα έφτιαχνα. Στο 4 με χάλασε η έλλειψη updates των τεράτων. Επίσης τα τέρατα ήταν καλό που φτιάχνονταν καθημερινά και όχι εβδομαδιαία και μου πει κάποιος ότι δεν του άρεσαν τα caravans!!! Στην αρχή ομολογώ ότι το 4 με ξένισε πολύ, μετά όμως κόλλησα. Και έχω παίξει και το 1 και το 2 και το 3. Οι περισσότερες καινοτομίες τελικά ήταν ευσπρόδεκτες και έδωσαν στο gameplay μία άλλη δυναμική. Στο 5 λείπουν πολύ σημαντικά πράγματα, όπως τα caravans, ο ήρωας μπαίνει στη μάχη όχι όπως στο 4, αλλά κατά τη γνώμη μου με έναν πολύ ηλίθιο τρόπο: Τα τέρατα κουνιούνται σαν πιόνια και ο ήρωας χτυπάει και φεύγει; Είναι λογικό; Το 5 είναι καλό σε γενικές γραμμές, αλλά χάνει σε κάποια σημεία. Όταν έχεις μάθει ένα συγκεκριμένο τρόπο παιξίματος, δύσκολα αρκείσαι σε κάτι λιγότερο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...