Προς το περιεχόμενο

Heroes Of Might And Magic 5!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

paides exo to game kai exo to eksis provlima : sxedon sta prota 5 lepta me petaei sta windows me minima klisimatos (apo ta gnosta agnosta sfalmata) to sistima mou einai p4 2.8 , 1024 ram kai ati x800 xt

exi tixi se kanenan? den mporesa na vro tipota sxetiko se diafora forum

opios kreri kati h tou exi tixi as bohthisi-enimerosh

krima kai to game metraei :(

Δημοσ.

Το παιχνιδάκι κυκλοφόρισε επίσημα στις 19/5. Εγώ περιμένω την limited edition από το official site...

Δημοσ.

Σήμερα το είδα στον Παπασωτηρίου με 49 ευρώ και την special έκδοση στο χάρτινο κουτάκι 59 ευρώ (έχει 3 έξτρα χάρτες κ.α.).

Δημοσ.

εχω το game απο το ''θειο'' πριν λιγες ωρες ηρθε και το παιζω

ΕΛΕΟΣ....ΕΛΕΟΣ τοσο καιρο περιμενα για αυτο το πραγμα και ειναι ΜΟΥΦΑ

γ@μω τη ubisoft

αν θελετε να ανεβασω screen shot πειτε μου

Δημοσ.

τα γραφικα του θυμιζουν κατι σαν 'warcraft' δε ξερω τι να πω οι ΜΟΝΑΔΕΣ ειναι σαν cartoon εντελως ΓΕΛΙΕΣ και ΥΠΕΡΑΘΛΕΙΕΣ γ@μω.

γιατι? γιατι? ετσι?

ηταν απο τα αγαπημενα μου

Δημοσ.

Δεν είναι καθόλου μούφα,είναι αρκετά καλο.

από τι στιγμή που ανακοίνωσαν πλήρως 3D γραφικά τι περίμενες? στρατηγικής είναι,turn based κιόλας.

Δημοσ.

κοιτα, αν δεν σου αρεσουν οι μοναδες στου necropolis - inferno τοτε δεν ξερω τι μπορει να σου αρεσει...εγω καταγουσταρα...

με εξαιρεσεις προφανως...πχ βαμπιρια...

γενικα πολλη καλη δουλια IMHO...

Δημοσ.

Πρώτες εντυπώσεις ανάμεικτες: Γενικά καλό το βρήκα, αν και αρκετά βαρύ. Βέβαια λίγο το έχω παίξει, λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά θα ασχοληθώ πιο εντατικά στο μέλλον.

Δημοσ.

Πάρα πολύ καλό, δεν το περίμενα τόσο καλό. Το artwork αρχικά δεν μου άρεσε (κανένα δεν φτάνει το artwork του Disciples 2 στα Turn based), αλλά τελικά το βρίσκω πολύ καλό. Πολύ μελετημένοι όλοι οι μηχανισμοί του, υποδειγματική αύξηση της δυσκολίας και πολύ καλό "ξεδίπλωμα" των ικανοτήτων των ηρώων. Το πρώτο campaign-tutorial ίσως να είναι από τα καλύτερα tutorials που έχω δει.

Τα μόνα προβλήματα τα βρίσκω στον χάρτη, πολύ βαρύς, οι μονάδες κινούνται υπερβολικά αργά και δύσκολα και ίσως δεν σου δίνει τόσο καλή αίσθηση της περιοχής όσο πχ στο HoMM 3.

Γενικά, από την Nival δεν περίμενα τόσο καλό παιχνίδι, άριστη δουλειά.

Δημοσ.

Η μεγαλύτερη λακαμιά του παιχνιδιού είναι το Level Cap.Ήμαρτον να πούμε.Αφήστε που η μόνη λύση (πχ στο πρώτο Campaign,4 αποστολή) όταν δεν έχεις κάστρο είναι να μαζέψεις όσο περισσότερο στρατό μπορείς για να νικήσεις κάτι εχθρούς με 1Κ troops ανα ομάδα.Σε αυτή την πίστα σε χρόνο dt έφτασα το Level Cap,έλεος να πούμε.

Δημοσ.

pedia sto proto campaign pos ginetai na nikiseis ton heroe pou krataei exmaloti tin priggipisa kai na pareis kai kastro se mia ebdomada me toso adinamo strato?

To exei perasei kaneis? Giati ego epeksa kamia dekaria fores kai meta ton heroe exo minei me 13 knight oi opoioi den ftanoun gia na kataktiso kastro

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...