Προς το περιεχόμενο

Heroes Of Might And Magic 5!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Release Date: Apr 4, 2006 (gamespot.com)

οπότε ή βετα είναι ή μπορεί και τελική που διέρευσε? (αλλά αν ήταν τελική γιατί να μην είχε ανακοινωθεί επίσημα?

Δημοσ.
Release Date: Apr 4, 2006 (gamespot.com)

Αυτό είναι σίγουρο ?

Γιατί εμένα κάτι πήρε το μάτι μου για τέλη Μαίου.

Δημοσ.

file dark shadow einai ena krama apo strategy kai rpg alla oxi me realtime maxes..

eimai poli kalo tsekare to akoma kai ta 2d aksizoun!

Δημοσ.

Sorry για το ελαφρώς off-topic post μου αλλά μιας και το ανέφερε ο Rising1980, έχει δοκιμάσει να παίξει κανείς HoMM2 από WinXP; Το thread μου ξύπνησε αναμνήσεις κι είπα να προπονηθώ πριν λιώσω στο HoMM V αλλά ξενέρωσα απίστευτα όταν διαπίστωσα ότι δεν παίζει η όπερα (original cd). Για αυτούς που δε θυμούνται/γνωρίζουν η μουσική μπορεί να είναι είτε midi είτε όπερα (audio tracks). Επιλέγοντας midi όλα ok αλλά η τραγουδίστρια της όπερας είναι βουβή :/. Υπέρτατο ξενέρωμα μιας και η συγκεκριμένη μουσική είναι όλα τα λεφτά στο παιχνίδι. Θυμάμαι που έμπαινα στο κάστρο Sorceress μόνο και μόνο για να την ακούω. Τέσπα επειδή μπορώ να μιλάω με τις ώρες για αυτό το παιχνίδι και θα ξεφύγω αρκετά.... υπάρχει καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει και δεν παίζει αυτή η μουσική; Να πω ότι το winamp αλλά και το στερεοφωνικό μου παίζουν κανονικά την όπερα από το ίδιο δισκάκι....

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να μην έχεις συνδεδεμένο το DVD σου με την κάρτα ήχου;

Μπορεί να μην έχει καμμία σχέση,αλλά αυτό μου ήρθε, αυτό σου γράφω!

Δημοσ.
Υπάρχει περίπτωση να μην έχεις συνδεδεμένο το DVD σου με την κάρτα ήχου;

Μπορεί να μην έχει καμμία σχέση' date='αλλά αυτό μου ήρθε, αυτό σου γράφω![/quote']

Δυστυχώς δεν είναι αυτό το πρόβλημα Voodooman. Και οι 2 συσκευές (DVD DVD-RW) είναι κανονικά συνδεδεμένες και ενεργοποιημένες από το volume control των Win :/. Thanx anyway

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

As promised, Ubi Soft has released a playable demo (668.65MB) of Heroes of Might and Magic V, allowing you to try out the medieval fantasy 3D turn-based strategy sequel that is nearing completion at Nival Interactive. This demo contains two campaign missions, 1 custom game, a pair of playable races, and six presets for Duel games on Ubi.com.

http://gamedata.box.sk/leech.php?id=demos&f=homm5_demo.exe

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...