ababapanos Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 καλησπέρα.... τώρα μένω Αθηνα και έχω ADSL over isdn και παροχέα internet από την "ΤΕΛΛΑΣ". Επειδή θα πάω στην κέρκυρα για αρκετά μεγάλο διάστημα, τουλάχιστον 3 μήνες, ήθελα να ρωτήσω: Στην κέρκυρα δεν έχω ADSL αλλα PSDN σύνδεση, αν κάνω αίτηση στον ΟΤΕ να μου δώσει γραμμή ADSL και αγοράσω και ένα ADSL modem, θα μπορώ να χρησιμοποιήσω την ήδη υπάρχουσα σύνδεση ADSL από την "ΤΕΛΛΑΣ" που έχω τωρα ? η με συμφέρει περισσότερο να αγοράσω το adsl in a box ? ευχαριστώ!
adams Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Πρωτα δες αν παρεχει adsl ο Οτε στην Κερκυρα (δεν παρεχει σε ολο το νησι) 2ον παρε τηλ την Τellas τηλ:13800 και ρωτα αν εχουν κομβο το νησι. Αν ισχυουν και τα 2 τοτε εισαι οκ.
ababapanos Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 o ote parehei giati to iha dei kai paliotera apo to site tou... twra gia tellas den xerw akoma, diladi an ehei komvo i tellas stin kerkura ,ime ok
ababapanos Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 piga edw sto site tis tellas http://www.tellas.gr/adsl-check.asp?gid=59&lang=2 gia tin Διαθεσιμότητα ADSL πρόσβασης / γραμμής kai vazontas to tilefono tou spitiou mou stin kerkyra evgale oti iparhei diathesimotita. Auto simenei oti iparhei komvos kai mporw na sindethw me ton idio kodiko e?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.