ksipsi Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Ειπα και εγω να κανω την μεταβαση απο το micro dvd στο bsplayer. Δε λεω ωραιο με πληθωρα λειτουργειων αλλα ενα πραγμα με χαλαει απεριοριστα. οταν παταω stop το παραθυρο στο οποιο επαιζε το βιντεο δεν κλεινει αλλα παραμενει ανοιχτο σαν να εχω πατησει pause :-x . αυτο το πραγμα με ενοχλει και θα ηθελα οταν παταω stop να κλεινει το παραθυρο αλλα οχι και ο player. η εκδοση την οποια εχω ειναι η 1.22 προ. Οποιος μπορει να μου πει ποια ειναι η καταλληλη ρυθμιση γιατι εγω οσο κ να ψαχνω δεν την βρισκω θα του ειμαι υποχρεος
accipio Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Αντί να πατάς Stop πάτα Control+F4 από το πληκτρολόγιο ή με το ποντίκι δεξί κλικ πάνω στον player ή στο παράθυρο της ταινίας και κλικ στο Close file. (λίγο αργότερα...) Βρήκα αυτό που θες. Θα πας Options->Preferences, Key Definitions & WinLIRC, καρτέλα Windowed Mode, κλικ στο Close movie και δεξιά ορίζεις κάτω από το προκαθορισμένο συνδυασμό πλήκτρων (Ctrl+F4) το δικό σου επιθυμητό συνδυασμό (π.χ. κάνε δεξί κλικ με το ποντίκι για να κλείνουν οι ταινίες με δεξί κλικ). Το ίδιο μπορείς να κάνεις και στην καρτέλα Full screen mode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.