niodadd Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Παιδια ποιο τροφοδοτικο εμπιστευεστε,προτεινετε να αγορασει καποιος και ποιας εταιριας εμπιστευεστε.
billpeppas Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Αν δεν μας πείς πόσα λεφτά διαθέτεις, και το σύστημα που θες να το βάλεις , τι περιμένεις να απαντήσουμε?
niodadd Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Σωστος sorry.Γυρω στα 100 ευρω.p4 2,4 .mobo msi 865pe neo,dvd msi,dvd writer lg,cd writer sony,nx 6800 td 128,wd 80 gb,pinacle pc tv pro,
rafraf24 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Ενα herolchi 500w, η ενα enermax 480w ειναι οτι πρεπει πιστευω.
niodadd Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Για τα τροφοδοτικα TAGAN ποια ειναι η γνωμη σας?
bartenderas Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Γεια χαρά..... Εγώ με τη σειρά μου θα προτείνω Herolchi 375 Watt μιας και έχω ένα τέτοιο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Χωρίς να θέλω να χαλάσω το topic του παιδιού θα ήθελα να προσθέσω πως, πιστεύω ότι τα 480Watt είναι πάρα πολλά. Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι αυτή η ιστορία με τα watt ρε παιδια έχει παραγίνει. Εγώ πολλές φορές ανοίγω το pc μόνο για μουσική και παίζει 5 ώρες. Δεν είναι κρίμα να σπαταλάμε τόση ενέργεια? Sorry για την παρέμβαση, αν θέλετε το συζητάμε εκτεταμένα σε ένα άλλο topic.
wizzy Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 kai egw den exw polikatalabei tin istoria me ta polla watt....erxetai enas kai zitaei trofotiko 600W....re megale, spiti tha baleis panw i oikodomi ?!?!?!? Katalabainw ta polla Watt ekei pou xreiazontai (SLI kartes me molex trofodosies, polles siskeues, pollous sklirous ktl ktl), alla gia to sistima tou filou, nomizw oti otidipote panw apo 400W einai too much. Gia tin periptwsi tou filou pou anoikse to topic tha proteina ena Tagan sta 380W, ena Fortron Bluestorm sta 400 i baria baria - afou sou aresoun ta polla Watts - ena OCZ Modstream sta 450W.
littlelouievegos Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Συμφωνω δεν υπαρχει λογος για να πας σε πολλα watt για το συστημα σου, αρκει ενα 380W maximum που να ειναι ομως επωνυμο και να δινει αξιοπρεπη ταση στην 12V. Antec,Enermax,fortron/sparkle σαν πρωτες επιλογες απο την ελληνικη αγορα. Δοκιμασμενες στον χρονο εταιριες με ονομα. * Ολα αυτα βεβαια με την προυποθεση οτι δεν αγοραζεις τροφοδοτικο για το μελλον αλλα για το παρων.
tzoykas Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Ένα τροφοδοτικό 600 Watt δε τραβάει τόσα αν δε ζητήσει το σύστημα .... οπότε θέμα οικονομίας δε τίθεται. Εκτός αν μιλάμε για την ενέργεια που χάνεται στο κύκλωμα του τροφοδοτικού. Τα καλά τροφοδοτικό έχουν απόδοση γύρω στο 80% τα υποδεέστερα γύρω στο 60%. Η διαφορά δεν είναι βέβαια αμελιταία αλλά όχι και τραγική (γι αυτό και κράζουμε συνέχεια για ποιοτικά τροφοδοτικά και όχι της πλάκας). Φυσικά για την περίπτωση εδώ τα 600 είναι ανέκδοτο αλλά τα 480 όχι και τόσο.
silver_1982 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 to qtec to 400 aksizei tipota h einai moufa??
Dj_Grego Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Ta q-tec mhn ta empisteuesai katholou. Polla exoun akoustei gia liwsimo tou anemistira, skasimo, pragma to opoio fainetai apo thn pollh xamhlh timh. Egw tha protimousa perissotero kapoio no-name para q-tec.
billpeppas Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Q-Tec huh? Μακριά από Q-Tec. Αυτό θα πω μόνο...όποιος κατάλαβε κατάλαβε... ah , by the way... το πόσο γύφτοι και πόσο χάλια είναι τα PSU τους το ξέρουν και οι ίδιοι , για αυτό... σε απάντηση mail για request συμμετοχής σε PSU Roundup: "Dear Mr. Peppas, to keep the enduser prices as low as possible, Q-Tec doesn't activly cooperate in reviewings nor do we send products for marketing reviews. Unfortunately therefore we can't answer your request. Kind regards, M. B*** " [ δεν πειράζει μεγαλοκατασκευαστή μου εσύ, θα αγοράσω 2-3 Q-ΘάνατοςTEC PSU μόνος μου, και θα τα συμπεριλάβω στο Review...δεν μου την γλιτώνετε ότι και να κάνετε ]
silver_1982 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 ok to epiasa to yponooumeno..:)prepei na anebw sthn timh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.