insomniac_new Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Already released: Adaptec Creative Terratec Turtle Beach ATi [ final is almost out ] nVIDIA RealTek VIA Silicon Image Promise LeadTek εννοείς για όλα τα προιοντα τους παλιά και νέα ή μονο καποια συγκεριμμενα μοντέλα;
pseira Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δεν ξέρω ακόμα..Σε 5-6 ωρες θα σου πω.... Χμμ....από κει που το πήρα όμως δε μου έκοψαν απόδειξη
greekzero Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δεν ξέρω ακόμα..Σε 5-6 ωρες θα σου πω....Χμμ....από κει που το πήρα όμως δε μου έκοψαν απόδειξη .... ακόμα ψάχνω να δω πως θα κάνω την logitech 4000 προ να δουλέψει και την pinacle όλα τα αλλα βρήκα drivers.ty
pseira Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 ε που θα πάει δε θα βγει κανένα patchaki...Ισως σήμερα κιόλας
Πέτρος Σ. Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Παιδιά βιάζεστε να αλλάξετε Windows. Τα 64 είναι πολύ καινούρια και θα έχετε πρόβλημα με τους Drivers όπως είδατε κι εσείς. Σε κάποια μπορεί να καθυστερίσουν πάρα πολύ να βγάλουν Drivers.
billpeppas Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Εγω γιατί δεν έχω πρόβλημα δηλαδή με τους drivers ? @insomniac: Σχεδόν για όλα. Αλλά μην περιμένεις π.χ. 64BIT Driver για τον HP 690C π.χ. { εκτός και αν έχει ακόμα τον driver της MS }
greekzero Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 ok peppas αν έχεις καμια άκρη για pinacle pro logitech quicncam pro 4000 ρίξε μια φωνή αδερφέ thanks.
Highlander Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Μην το παρακάνετε με τα activation. Public forum είναι καταλάβετέ το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.