Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για δημιουργία νέου forum

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Στο παρόν forum είναι φανερό ότι η πλειοψηφία των μελών χρησιμοποιεί υπολογιστές βασισμένους στους επεξεργαστές αρχιτεκτονικής x86.

Πλην όμως υπάρχει και μία άλλη 'παράταξη' - οι οπαδοί της τεχνολογίας PowerPC. Μην βιαστούμε να τους κατατάξουμε όλους στην Apple - υπάρχουν και πολλοί Linux-άδες που χρησιμοποιούν PowerPC. Αλλά, κακά τα ψέματα, η Apple είναι αυτή που πρωτοπαρουσίασε ολοκληρωμένες desktop λύσεις με PowerPC.

Προτείνω λοιπόν να δημιουργηθούν δύο (2) νέα fora, ένα στο Hardware κι ένα στο Software με θέμα Apple Hardware και Apple Software αντίστοιχα.

Επειδή έχω μιλήσει επανειλλημένα στον Hal9000 και στους υπόλοιπους moderators για την πρότασή μου αυτή αλλά δυστυχώς με έχουν αγνοήσει όλοι και αρνούνται να μου απαντήσουν, θέτω το θέμα στην κρίση των μελών.

:evil:

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μήπως και να μετονομάσουμε το site σε Insomnia Apple ? Δεν υπάρχει θέμα για να επανέρχεσαι. Νομίζω η απαξίωση των υπολοίπων να σου απαντήσουν φανερώνουν τις προθέσεις μας. Αν δεν το κατάλαβες, συνοψίζω ότι όσο και να επιμένεις, apple forum δε πρόκειται να μπει στο Insomnia. Ελπίζω να το πήρες το μήνυμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πρώτον δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η επιθετικότητα προς την Apple. Δηλαδή επειδή εσύ είσαι φανατικός IBM/Microsoft, δεν πρέπει να συζητάμε για τίποτε άλλο; Τι να πω, απίστευτος ρατσισμός... :(

Δεύτερον δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η επιθετικότητα προς εμένα προσωπικά. Σου έχω κάνει τίποτα; Σε ξέρω προσωπικά; Με ξέρεις προσωπικά; Έχεις κάτι συγκεκριμένο να μου προσάψεις;;; :neutral:

Στο κάτω-κάτω, αν δεν σου αρέσουν οι ιδέες μου και οι προτάσεις μου, να σηκωθώ να φύγω!!! :evil:

Δημοσ.

@paredwse: Το δικαίωμά σου να μας σπας τα νεύρα δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σε ανεχόμαστε. Στο καλό.

Δημοσ.

re sygnwmh alla kanate ban ton paredwse epeidh ekane mia protash????

pate kala?

kai egw thelw apple section na mathw ti parapanw exoun ayta ta mixanimata

parakalw na anaferete giati egine ban giati den mporw na katalabw ton logo kai na xeroume kai emeis oi ypoloipoi

o paredwse htan ypodeigma moderator,opws polloi edw mesa.

Δημοσ.

Και κάνατε ban έναν απο τους καλύτερους moderator του insomnia επειδή σας εκνεύρισε; Έλεος......

Εκτός αν έπαιξε κάτι που τα απλά members δεν είδαμε

Δημοσ.

Πολλά άτομα θέλουν και απο κάτι εδώ μέσα και αν αρχήσουμε να βάζουμε διαρκός άλλα πράματα στο forum θα χαθούμε. Μια χάρα είμαστε κι έτσι.

Ο paredwse προκάλεσε και γι' αυτό έγινε Ban.

Δημοσ.

parolo pou xerw oti einai san na me trwei o k0l0w mou

synexizw na mhn katalavainw pou einai to mempto se ayta pou eipe.

o hal htan ontws poli epithetikos...perasan 6 lepta apo to post toy paredwse kai den apantise kapoios na ypostirixh thn apopsi tou h thetika h arnhtika ME EPIXEIRHMATA

ta 5k++ mynhmata deixnoun poso energos einai o paredwse. se antithesi me ton the edge pou exei 134...xwris na kanw prosopikh thn diamaxh ta paidia den ta xerw alla proswpika pistevw oti htan adiko ayto. an kapoios mod thelei mporei na mou kanei pm na mhn milame se ayto to post h na mou steilei email [email protected] na to syzhthsoume na katalavw kai egw to giati

Δημοσ.

Δηλαδή εσείς που διαφωνείτε δεν είχατε ποτέ αισθανθεί μία "αυταρχική" και "εριστική" συμπεριφορά του συγκεκριμένου "πρώην" moderator?

Δημοσ.

Αυτό

Επειδή έχω μιλήσει επανειλλημένα στον Hal9000 και στους υπόλοιπους moderators για την πρότασή μου αυτή αλλά δυστυχώς με έχουν αγνοήσει όλοι και αρνούνται να μου απαντήσουν, θέτω το θέμα στην κρίση των μελών.

Και αυτό

Πρώτον δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η επιθετικότητα προς την Apple. Δηλαδή επειδή εσύ είσαι φανατικός IBM/Microsoft, δεν πρέπει να συζητάμε για τίποτε άλλο; Τι να πω, απίστευτος ρατσισμός...

Δεύτερον δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η επιθετικότητα προς εμένα προσωπικά. Σου έχω κάνει τίποτα; Σε ξέρω προσωπικά; Με ξέρεις προσωπικά; Έχεις κάτι συγκεκριμένο να μου προσάψεις;;;

Στο κάτω-κάτω, αν δεν σου αρέσουν οι ιδέες μου και οι προτάσεις μου, να σηκωθώ να φύγω!!!

πιστεύω πως είναι αρκετά για να γίνει κάποιος μπουρλότο. Κανένας δεν είπε πως δεν είναι καλός ο paredwse, απλά θα πρέπει να μάθει να φέρετε καλύτερα γιατί όπως είπε και ο hal αν δεν του απαντάς στον άλλο πάει να πεί πως η πρότασή σου δεν είναι καλή. Αν του έλεγε ένα όχι θα άρχιζε γιατί έτσι και γιατί αλλιώς.

Όπως είπε ο paredwse έκανε πρόταση σε κάποιους moderators και δεν πείρε καμια απάντηση. Τουλάχιστον θα έπρεπε να μιλήσει καλύτερα για να μην του κάνει παρατήριση και ο hal.

Δημοσ.

Εγω παλι λεω να την κανω απο μονος μου για να μη δωσω τη χαρα να με banarei ο Ηal9000.

Aυτοbanaromai λοιπον.

Μεινετε οι 2 (Ηal9000,The_Edge)σας να banarete τους υπολοιπους που θα τολμησουν να εχουν διαφορετικη αποψη. :mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...