-NetHawk- Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Εγω πηρα απο μουλτιραμα ενα case(venus ds3) 35 ευρω και δικη του τροφοδοσια και ανεμιστηρακι(usb 2.0)και ειμαι πολυ ευχαριστημενος....Το προτεινω ανεπιφυλακτα!
as223 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Για να μην ανοιξω καινουργιο topic, υπαρχει κατι αντιστοιχο που να μπορει να σηκωσει 2 δισκους? Μια προχειρη απαντηση θα ηταν "παρε και δευτερο κουτι" αλλα θα προτιμουσα ενα κοινο κουτι, και οι δισκοι, οταν δουλευουν ταυτοχρονα, να μοιραζονται το bandwidth...
wiz@rd21 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Για να μην ανοιξω καινουργιο topic' date=' υπαρχει κατι αντιστοιχο που να μπορει να σηκωσει 2 δισκους? Μια προχειρη απαντηση θα ηταν "παρε και δευτερο κουτι" αλλα θα προτιμουσα ενα κοινο κουτι, και οι δισκοι, οταν δουλευουν ταυτοχρονα, να μοιραζονται το bandwidth...[/quote'] Και γω ενδιαφερόμουν για κάτι τέτοιο αλλά δεν είχα βρει κάτι σχετικό δυστυχώς...
deathlok Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 re paidia gia na min exei usb to pc prepei na einai apo tin epoxi tou noe.
trillion Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 pliroforiaka yparxi kalodio usb 2.0 to ide pou sindeis to disko katefthian
emanouela Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Καλησπέρα σε όλους ! έχασα (μάλλον μου το ''έφαγαν'' το καλώδιο του εξωτερικού σκληρού δίσκου μου. Μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος πού μπορώ να βρώ καλώδιο τροφοδοσίας του κουτιού ώστε να μην αναγκαστώ να αγοράσω καινούριο εξωτερικό κουτί; το άκρο που κούμπωνε στο κουτί ήταν λίγο περίεργο (στρογγυλό με μικρές ακίδες μέσα) ρώτησα σε μαγαζιά αλλα μου είπαν ότι δεν εχουν τέτοιο τροφοδοτικό αλλά και ότι αν βρώ θα μου κοστίσει όσο και το καινούριο κουτί με το τροφοδοτικό του μαζί. Κάθε βοήθεια δεκτή
Παλίρροια Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Γεια σας! Θα ρωτήσω κάτι που μάλλον ακούγεται αρκετά ανόητο αλλά πρέπει να είμαι σίγουρη! Έχω έναν εσωτερικό σκληρό δίσκο σε σταθερό υπολογιστή IDE και αγόρασα από το πλαίσιο μια θήκη (ICY BOX των 30 ευρώ). Ο σκληρός είναι γεμάτος με πολύτιμα αρχεία που δε θέλω να χαθούν.. Υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο αφού τον αποσυνδέσω από τον υπολογιστή και τον τοποθετήσω στο κουτί? Επίσης επειδή η θήκη που πήρα είναι σχετικά φτηνή τι θα πρέπει να προσέχω ώστε να είναι οκ ο σκληρός? ευχαριστώ
sukalas Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Γεια σας! Θα ρωτήσω κάτι που μάλλον ακούγεται αρκετά ανόητο αλλά πρέπει να είμαι σίγουρη! Έχω έναν εσωτερικό σκληρό δίσκο σε σταθερό υπολογιστή IDE και αγόρασα από το πλαίσιο μια θήκη (ICY BOX των 30 ευρώ). Ο σκληρός είναι γεμάτος με πολύτιμα αρχεία που δε θέλω να χαθούν.. Υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο αφού τον αποσυνδέσω από τον υπολογιστή και τον τοποθετήσω στο κουτί? Επίσης επειδή η θήκη που πήρα είναι σχετικά φτηνή τι θα πρέπει να προσέχω ώστε να είναι οκ ο σκληρός? ευχαριστώ Aν κατάλαβα καλά ρωτας αν θα πάθουν κάτι τα δεδομένα του δίσκου σου αν απλά τον αποσυνδέσεις απο τον υπολογιστή?Αν λες αυτό..Οχι δε παθαίνουν τίποτα εκτός και αν έχεις windows που απλα δε θα λειτουργούν σε αλλο pc.Δε μου φαίνεται φθηνή η θήκη των 30 ευρώ.Πες μας τι θήκη πήρες και με τι υποδοχες..Λογικά αφού ο δίσκος σου είναι IDE θα πρέπει να υπάρχει αντάπτορας σε ide στη θήκη..σωστα τα λέω?
Παλίρροια Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Ναι, αυτό εννοώ, αν θα χαθουν τα αρχεία που έχω στο σκληρό. Χωρίς να έχω εμπειρία συμπέρανα ότι είναι φτηνή και όχι και τόσο καλή επειδή διάβασα πιο πάνω το τόπικ και είδα μερικές αρνητικές κριτικές για θήκες χωρίς ανεμιστήρα πχ όπως η δική μου (βράζει ο δίσκος). Όταν λες υποδοχές τι έννοεις? Πάντως έχει θύρα USB 2.0 up to 480Mbit/s και τροφοδοσία AC: 100~240V όπως γράφει και στο κουτί. Το μοντέλο λέγεται IcyBox IB-351U Series
dreaming123 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Oχι δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα.. Και τα 30e είναι καλό ποσό για κουτί δεν ειναι της πλάκας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.