Προς το περιεχόμενο

Warrior Within πως ? Οποιος το εχει προχωρίσει ας βοηθισει και εμένα

bloodraven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να επανέλθουμε στο θέμα..

έχω βρει τα 7 απο τα 9 life upgrades και είμαι στην φάση που έχω ανοίξει την πόρτα στο hourglass chamber. παίζει κανένας τρόπος να πάρω τα άλλα 2 life upgrade??

χωρίς να ξαναπαίξω το παιχνίδι απο την αρχή όμως :P

Thanx!!

Δημοσ.

Ρε παιδιά να σας ρωτήσω....πώς φτάσατε αυτό το hourglass chamber?Είμαι στο fate's dark hand-southern passage-present σε ένα μεγάλο δωμάτιο που απαιτεί πολλά ακροβατικά αλλά η ίδια η δομή του με οδηγεί πάλι στο σημείο από το οποίο μπήκα-πολύ σπάσιμο.Πρόκειται για το δωμάτιο στο οποίο στο past αντιμετωπίζεις τη γυναίκα στα μαύρα ενώ μια άλλη στα κόκκινα κρέμεται....παρακαλώ βοηθείστε με γιατί έχω κολλήσει άγρια(!).Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Χειρότερο χειρισμό δεν έχω ξαναδεί .

Μου έσπασε τα νεύρα και το παράτησα σε αυτό ακριβώς το σημείο .

Εγώ παίζω το 'Sands Of Time'. Έχω κάτι μέρες που το ξανάπιασα. Με ενοχλούσε αφόρητα τόσες πολλές κινήσεις να τις κάνω στο πληκτρολόγιο. Αν κι έχω ps2 κι ατσιπάριστο μου ήταν αδύνατο να δώσω 70 ευρώ για να το αγοράσω για τη κονσόλα και έτσι το πήρα αντίγραφο για τον υπολογιστή. Έβαλα και χειριστήριο τώρα και -ευτυχώς για μένα- προχωρώ κανονικά. Οπότε ο ενοχλητικός χειρισμός του πληκτρολογίου μετριάζετε πάρα πολύ με τη χρήση ενός χειριστηρίου. Όχι ότι θα πάρει όλες τις δυνατότητες του κοντρόλ' απλά τις πολύ βασικές και κυριότερες.

Δημοσ.
Ρε παιδιά να σας ρωτήσω....πώς φτάσατε αυτό το hourglass chamber?Είμαι στο fate's dark hand-southern passage-present σε ένα μεγάλο δωμάτιο που απαιτεί πολλά ακροβατικά αλλά η ίδια η δομή του με οδηγεί πάλι στο σημείο από το οποίο μπήκα-πολύ σπάσιμο.Πρόκειται για το δωμάτιο στο οποίο στο past αντιμετωπίζεις τη γυναίκα στα μαύρα ενώ μια άλλη στα κόκκινα κρέμεται....παρακαλώ βοηθείστε με γιατί έχω κολλήσει άγρια(!).Ευχαριστώ.

εαν σου ειναι ευκολο βαλε μια photo για να κατατοπιστουμε περισσοτερο.

Δημοσ.
analogos pia life upgrates exeis brei.

Νομίζω πως έχω χάσει τα 2 πρώτα.

το ένα μπορώ να το πάρω είναι αυτό που τραβάς κάτι σαν άγαλμα και ανοίγει μια πόρτα απο πίσω. το θέμα είναι πως αφού πάρω το life upgrade, δεν μπορώ να γυρίσω πίσω (στο μέρος που γυρνάς το μοχλό και ανεβοκατεβαίνουν κάτι βράχια και επιλέγεις ποιο tower θα ενεργοποιήσεις).

Δημοσ.
Νομίζω πως έχω χάσει τα 2 πρώτα.

το ένα μπορώ να το πάρω είναι αυτό που τραβάς κάτι σαν άγαλμα και ανοίγει μια πόρτα απο πίσω. το θέμα είναι πως αφού πάρω το life upgrade' date=' δεν μπορώ να γυρίσω πίσω (στο μέρος που γυρνάς το μοχλό και ανεβοκατεβαίνουν κάτι βράχια και επιλέγεις ποιο tower θα ενεργοποιήσεις).[/quote']

kai egw den exw bri kapio tropo na to perasw auto to simio. Twra an to allo einai auto pou einai stin perioxi me tous koipous(exei 2 upgrates eki) to exeis xasei epidi den mporeis na ksanapas.Opote mallon apo pio palio seve 8a pas an ta 8es ola ta upgrates gia to enalaxtiko finale.

Δημοσ.
εαν σου ειναι ευκολο βαλε μια photo για να κατατοπιστουμε περισσοτερο.
Ευχαρίστως, αλλά πώς μπορεί να απομονωθεί μια εικόνα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού?
Δημοσ.

Ξέρει κανείς που αποθηκεύονται τα saves??

και αν κάποιος έχει πάρει και τα 9 life upgrades μήπως μπορεί να μου τα στείλει με ένα mail??

μπας και δω το ενναλακτικό τέλος??

Δημοσ.
Αν εννοείς κάτι σαν ζόμπι,ναι.

an eisai sand raith, twte prepi aplos na patiseis ena diakopti sto apenanti mpalkoni gia na sou aniksei mia porta. An omos exeis perasi aurto to simeio, tote distixos atixises, giati apo oso to exw psaksi den exw bri kamia eksodo.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...