Προς το περιεχόμενο

Warrior Within πως ? Οποιος το εχει προχωρίσει ας βοηθισει και εμένα

bloodraven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις τι πρέπει να κάνω για να σκαρφαλώσω στο δευτερο επίπεδο,( στην πίστα με τα κοράκια σχετικά στην αρχή του παιχνιδιού) και

να αντιμετοπίσω τοω δευτερο κακό???

Δημοσ.

An thymamai kala...giati exw kairo apo tote pou to epaiza....Me to pou nikas to prwto spirit...dexia opws mpaineis apo thn porta anevaineis ston toixo katheta...phdas apenanti sto prevazi...proxwras perimetrika...trexeis ston toixo...kai phdas sthn kolwna...meta sthn deyterh kolwna...kai meta sto mpalkoni pou einai to 2o spirit...

Δημοσ.

Χειρότερο χειρισμό δεν έχω ξαναδεί .

Μου έσπασε τα νεύρα και το παράτησα σε αυτό ακτιβώς το σημείο .

Θέλανε να δώσω και 50 ευρώ για να το αγοράσω ! Ας πάρουν ...

Δημοσ.
Χειρότερο χειρισμό δεν έχω ξαναδεί .

Μου έσπασε τα νεύρα και το παράτησα σε αυτό ακτιβώς το σημείο .

Θέλανε να δώσω και 50 ευρώ για να το αγοράσω ! Ας πάρουν ...

Νομίζω πως είσαι λίγο υπερβολικός... Εντάξει δε λεω, έχει κάποια ψιλοπροβληματάκια (και κυρίως με την κάμερα) αλλά δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Μια χαρά παίζεται το παιχνίδι. Έχουμε δει και χειρότερα (και καλύτερα βέβαια... :))

Δημοσ.

HURIN!!!

...an den saresei to paixnidi, min to pekseis!

toulaxiston mi les M@L@KI3S!!!!!

Prosopika einai to mono paixnidi gia to opoio EDOSA 50 eyro kai to pira ORIGINAL!

Mathe liga pragmata gia tin istoria tou paixnidiou, paiksto ligo, kai an breis ENA BUG ela na me peis malaka!

Exoun kanei apsogi doulia, xoris bug, me poli kali mixani grafikon, ekpliktiki atmosfaira APSOGO XEIRISMO, aperioristes KINISEIS, tromero soundtrack, iperoxo SENARIO, 2 ENALAKTIKA TELI ME DIAFORETIKA CUT-SCENES APO TA TELEYTAIA 10 LEPTA TOU PAIXNIDIOU... KAI ESI MOU LES TO PAIXNIDI EINAI M@L@k1A!

PEKSE VAMPIRE BLOODLINES ESI, TO PAIXNIDI ME TA APAISIA GRAFIKA POU DEN PEZEI KALA SE 6600GT KAI 1GB RAM - GEMATO BUGS KAI CRASHES!

KAI EPISIS.. OXI DEN EIXA POTE KONSOLA PROSOPIKA KAI OUTE PROKEITAI! TO PAIXNIDI PAIZEI APSOGA ME KBRD KAI MOUSE!

Prince of Persia RULEZZZZZ

Δημοσ.
HURIN!!!

...an den saresei to paixnidi' date=' min to pekseis!

toulaxiston mi les M@L@KI3S!!!!!

Prosopika einai to mono paixnidi gia to opoio EDOSA 50 eyro kai to pira ORIGINAL!

Mathe liga pragmata gia tin istoria tou paixnidiou, paiksto ligo, kai an breis ENA BUG ela na me peis malaka!

[/quote']

RE file firi firi to pas esi gia ban??? Iremise ligo giati tha kleidothei to post

Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά αράξτε λίγο. Μην τα παίρνετε τόσο προσωπικά τα πράγματα. Δεν αξίζει τον κόπο. Και μένα μου αρέσει πολύ το POP αλλά δεν κάνω και έτσι ούτε έπεσα να τον φάω τον άνθρωπο επειδή έχει αντίθετη άποψη! Btw έτσι για τον τύπο, ούτε έχω συνηθίσει να παίζω σε κονσόλα (ποτέ μου δεν είχα και ούτε θέλω!!!) ούτε έχω joypad. Αυτά...

Δημοσ.

το παιχνιδι για μενα ειναι μετριο...εχει τελεια video , τελειες κινησεις ,πολυ καλους εχθρους ΑΛΛΑ το να πηγαινεις στο past και στο present περνωντας απειρες φορες απο τις ιδιες πιστες , για μενα, ειναι πολυ βαρετο (και εσπαγε νευρα)!!!!δεν ηταν λιγες οι φορες που ημουν ετοιμος να το αφησω

φιλε KOSTAS4_XT δεν ειχε και αψογο χειρισμο...ασε που με αυτες τι καμερες σε μερικα σημεια δεν εβλεπες προς τα που να πηδηξεις

Δημοσ.

auto to thema mou tin spaei kai emena se olla ta prince of persia. To oti diladi olo to paixnidi diadramatizetai sto idio meros(kastro). Tha protimousa na alaze topothesies. Pantos to kalo stis allages parelthon-paron, einai oti pera apo ta xromata, oi pagides douleuoun diaforetika, sto paron einai skouriasmenes, alles xalasmenes kai thelei prosoxi. Auto to simeio edose oso nanai mia alli pnoh to game. Pantos akousa oti tha giristei kai tainia opos episis tha bgei kai nr4!

Δημοσ.

KOSTAS4_XT ,

ελπίζω τα προηγούμενα 76 ποστ που έχεις κάνει να μην επιδεικνύουν την ίδια αγένεια με το 77ο .

Δεν είναι τρόπος συμπεριφοράς λογικού ανθρώπου .

Ίσως να ήταν καλύτερο να "διορθώσεις" την άποψή σου .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...