orion_a Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Εδω και καποιες μερες δεν μπορω να ανοιξω τις σελιδες των extensions και των themes απο την κεντρικη σελιδα του firefox, ουτε την σελιδα του gmail. Μου ειχε ξανακανει το ιδιο πραγμα παλιοτερα χωρις να του εχω πειραξει τιποτα και κατι του αλλαξα και εφτιαξε. Οτι και αν ηταν δεν το θυμαμαι και εχω δοκιμασει τα παντα. :? Απο τις ρυθμισεις επιτρεπω ολα τα cookies και δεν εχω κανει boost-αρισμα. Δεν ειναι θεμα firewall γιατι απο αλλο Η/Υ στο σπιτι μπαινω κανονικα. Μηπως ξερει κανεις τι αλλο μπορει να φταιει; Με ΙΕ δουλευουν ολα κανονικα. Ευχαριστω.
orion_a Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Λοιπον με λυπη μου διαπιστωσα οτι το προβλημα μου ειναι λιγο πιο γενικευμενο. Δεν μπορω να δω οτιδηποτε μεσα απο secure connection ! Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? I'm going nuts here... Ευχαριστω guys.
michalakis Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 δοκίμασες να τον κάνεις reinstall? ή κοίτα αν δεν είναι τσεκαρισμένα τα κουτάκια με το SSl στα options
EKTELESTES Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 sorry gia thn apanthsh, alla .. vale opera na vreis thn ygeia sou , k esy k oloi oi firefoxakhdes makran o kaliteros browser k plz. mhn arxisoume pali
HuskerDu Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Λοιπον με λυπη μου διαπιστωσα οτι το προβλημα μου ειναι λιγο πιο γενικευμενο. Δεν μπορω να δω οτιδηποτε μεσα απο secure connection ! Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? I'm going nuts here... Ευχαριστω guys. Pia version tou Firefox exeis, mipos trexeis kapia apo to trunk?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Μετά τα απανωτά κρασαρίσματα, τον έβγαλα εντελώς. Και δεν έχω ούτε διάθεση, ούτε χρόνο για επανεγκαταστάσεις. Πέρασε το τεστ με 5, με άριστα το 10, κι αυτά τα 5 λόγω ταχύτητας. Θεωρώ ότι είναι σε πειραματικό στάδιο (ποιός ξέρει για πόσα χρόνια ακόμα), οπότε θα του δώσω κι άλλη ευκαιρία στο μέλλον. Ότι είναι γρήγορος, δεν σημαίνει ότι είναι και καλός. ΙΕ μέχρι να φτιαχτεί ένας ισάξιος.
orion_a Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Pia version tou Firefox exeis, mipos trexeis kapia apo to trunk? Εχω την τελευταια την 1.0.2
orion_a Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 δοκίμασες να τον κάνεις reinstall? ή κοίτα αν δεν είναι τσεκαρισμένα τα κουτάκια με το SSl στα options Τον εχω κανει και παλι το ιδιο. Τα κουτακια ειναι ολα τσεκαρισμενα. Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.
EKTELESTES Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 aigeas, mexri na ftiakxtei isaksios ?? opera . -
africa_twin Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Μετά τα απανωτά κρασαρίσματα' date=' τον έβγαλα εντελώς. Και δεν έχω ούτε διάθεση, ούτε χρόνο για επανεγκαταστάσεις. Πέρασε το τεστ με 5, με άριστα το 10, κι αυτά τα 5 λόγω ταχύτητας. Θεωρώ ότι είναι σε πειραματικό στάδιο (ποιός ξέρει για πόσα χρόνια ακόμα), οπότε θα του δώσω κι άλλη ευκαιρία στο μέλλον.Ότι είναι γρήγορος, δεν σημαίνει ότι είναι και καλός. ΙΕ μέχρι να φτιαχτεί ένας ισάξιος.[/quote'] Νομίζω ότι δεν έχεις δίκιο κάτι άλλο πρέπει να φταίει στο PC σου. Τον χρησιμοποιώ πολύ καιρό τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα! Φιλικά πάντα!
RedKostas Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Θα συμφωνήσω με Africa. Και σε έμενα δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Βέβαια σε μερικούς φίλους και γνωστούς έχει εμφανίσει διάφορα: δεν ανοίγει pdf, αλλάζει το Layout των σελίδων, κτλ. Σε εμένα δεν έχει εμφανιστεί τίποτα. Μάλλον η απόδοσή του είναι συναρτηση του συστήματος, τελικά... Το μόνο "σπαστικό" είναι το πρόβλημα σε σελίδες e - banking αλλά και στις σελίδες της ΓΓΠΣ, π.χ. για έκδοση φορολογικής ενημερώτητας, αλλά αυτό νομίζω είναι και πρόβλημα του Opera...
orion_a Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Λοιπον παιδια ευχαριστω οσους απαντησαν αλλα το προβλημα μολις λυθηκε. Στις ρυθμισεις του proxy ενω ηταν τσεκαρισμενο το κουτακι use the same proxy for all protocols και τα στοιχεια ηταν σωστα για τον http proxy (που ειναι το μονο που μπορεις να αλλαξεις με τσεκαρισμενο κουτακι), τα υπολοιπα ηταν διαφορετικα (αν και "διαφανη" οσο ειναι τσεκαρισμενο του κουτακι εξακολουθουν να ισχυουν οπως φαινεται!). Οσο για το προβλημα που αναφερει ο RedKostas με τα pdf το εχω παρατηρησει και εγω και συγκεκριμενα ενω τα ανοιγει κανονικα οταν κλεινεις το συγκεκριμενο tab κρασαρει και κλεινει ολος ο firefox και ολα τα tabs. Περα απο αυτο δεν εχω παρατηρησει αλλο προβλημα.
africa_twin Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Χρησιμοποίησε τον λίγο καιρό και να είσαι σίγουρος ότι θα γίνει ο αγαπημένος σου Browser όχι μόνο για την ταχύτητα αλλά το βασικότερο την ΑΣΦΑΛΕΙΑ που σου προσφέρει!
RedKostas Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Συμφωνώ και επαυξάνω με africa (για ακόμη μια φορα!!! ) Μετά απο λίγο καιρό μπορείς επίσης να το προσαρμόσεις πλήρως στις ανάγκες σου μέσω των extensions...
orion_a Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Χρησιμοποίησε τον λίγο καιρό και να είσαι σίγουρος ότι θα γίνει ο αγαπημένος σου Browser όχι μόνο για την ταχύτητα αλλά το βασικότερο την ΑΣΦΑΛΕΙΑ που σου προσφέρει! Συμφωνω απολυτα μαζι σου γιατι τον χρησιμοποιω ηδη εδω και 3 μηνες και ΕΙΝΑΙ " ο αγαπημένος μου Browser όχι μόνο για την ταχύτητα αλλά το βασικότερο την ΑΣΦΑΛΕΙΑ που σου προσφέρει! " :wink: Και βεβαια για την τεραστια παραμετροποιηση που επιδεχεται της οποιας τυγχανω λατρης και εχω χρησιμοποιησει εκτενως. Μολις τωρα εβαλα μαλιστα το plugin με τον καινουριο acrobat 7.0 και δεν κρασαρει πλεον . Οποτε το μονο προβλημα που ειχα εντοπισει ως τωρα λυθηκε και δηλωνω 100% ευχαριστημενος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.