Gary Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 ενα άλλο φοβερό΄είναι το δέ λές κουβεντά δεν στο'πα απ'την αρχή λογώ του στιχού
PETROS13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 χαιρετώ.προτείνω να βάλεις κατι απο Τσιτσάνη .αν βοηθάει αυτο...
paschalia Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Ροδιτη ,δεν λες ποιου ειναι ομως .. ,πως να το βρω ετσι ? Πετρος13 (καλα, ολοι πια παναθηναικοι ειναι ?) μπορεις να προτεινεις μερικα ?
Πέτρος Σ. Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Είμαι πάντα μέσα για μερικά Ζεϊμπέκικα αλλά δεν γνωρίζω τα τραγούδια για να τα ψάξω. Μπορεί κανένας να γράψει τα καλύτερα με όνομα τραγουδιστή και όνομα τραγουδιού; Ευχαριστώ
gv Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 ενα άλλο φοβερό΄είναι το δέ λές κουβεντά δεν στο'πα απ'την αρχή λογώ του στιχού den les kouventa ... kratas krymena mystika kai ntokoumenta ... an ennoeis auto nomizo oti (toulaxiston) den xoreuetai ....
paschalia Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 ΠετροςΣ μπορεις να κατεβασεις αυτα που εχω γραψει στην λιστα λιγο παραπανω . Ειναι ωραια κομματια .
nthanasis Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 tha sou po kapia apo sfakianaki kai dialegeis opia thes Mipos eimai trelos o aetos xaramata na xanartheis perna kai esi o stratos daneio zois
Gary Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 λοιπόν ... δέ λές κουβέντα του Δήμου Μούτση απο το δίσκο Φραγμα - σε στίχους Κώστα Τριπολίτη το λέει η Μπέλου μαζι με το Μούτση
adi32 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 11] Greek - Notis Sfakianakis - Aetos.mp3 15] Loizos & Theodorakis - To Zebekiko Tis Evdokias.mp3 16] Mazonakis-Tesseris.mp3 17] Pasxalhs Terzhs - Exw mia agaph.mp3 18] Pasxalis Terzis - afise me mono.mp3 19] Pasxalis Terzis - feggari mou xlomo - fotia stis nixt.mp3 20] Pasxalis Terzis - feugontas.mp3 21] Pasxalis Terzis - paliokairos.mp3 22] Ploutarhos - Yphrxan orkoi.mp3 25] Themis Adamantidis - Ma pou na pao.mp3 27] Theodoridou-Sou_bazw_duskola .mp3 28] Theodoridou Natasa - Axaristi Kardia.mp3 29] Theodoridou Natasa - Den Thelw Tetoious Filous(Me Terzi).mp3 35] Vissi - Ola ta lefta.mp3 36] Απέναντι - Τι σου 'κανα και πίνεις.mp3 43] Κότισιρας-Ενα βράδυ που βρεχε.mp3 44] Κότσιρας-Δεν θα ξαναγαπήσω.mp3 46] Κότσιρας-Πρώτη φορά.mp3 47] Κότσιρας-Το αγριολούλουδο.mp3 48] ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ-ειμαι αητος χωρις φτερα .mp3 51] Ρέμος - Τι ήμουνα για σένα.mp3 52] Σοφούλη-Φωτιά στα Σαββατόβραδα.mp3
paschalia Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Back to stage . Εκανα ενα σιντι με αντρικα ζειμπεκικα και τωρα θελω να κανω το αντιθετο . Ενα σιντι με μπ3 γυναικεια ζειμπεκικα . Ποια θα μου προτεινατε ?
paschalia Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Ζειμπεκικα που ερμηνευονται απο γυναικες . Υπαρχουν πολλων ειδων γυναικεια ζειμπεκικα ?
Ammon Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Ζεϊμπεκικα που ερμηνευουν γυναικες υπαρχουν.Γυναικεια ζεϊμπεκικα ομως δεν υπαρχουν.Τα ζεϊμπεκικα ειναι κατ'εξοχην αντρικος χορος χωρις να θελω να ειμαι φαλοκρατης.Αnyway δες Μαρινελλα-Ανοιξε πετρα Μαρινελλα-Τι εκανα για παρτη μου Αντζελα-Ουρανε Αρβανιτακη-χιλιες βραδιες ?- Σταματησε του ρολογιου τους δειχτες
paschalia Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Εφοσον ειμαστε στο φορουμ της μουσικης και με ολα τα παραπανω ποστς και την αρχικη μου ζητηση ,φανταστηκα οτι θα ηταν αυτονοητο οτι με το ''γυναικεια ζειμπεκικα'' που ειπα ,θα ηταν ξεκαθαρο οτι εννοουσα γυναικες που τραγουδανε ζειμπεκικα και οχι γυναικες που χορευουν ζειμπεκικα κλπ . Κουμιωτη Ρενα -- Σταματησε του ρολογιου τους δειχτες .
Carthago Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Καλα ολα αυτα που ειπατε αλλα νομιζω πως το νουμερο 1 για το σιντακι θα πρεπει να ειναι το¨ Απο πιτσιρικα με λεγανε μπαμπεσααααααααααααααα Και λαχε σε σενα να δωσω λιγη μπεσα Γλυκερια λοιπον και "Μου φαγες ολα τα δαχτυλιδια" ααααααα και τωρα που το το θυμυθηκα ακομα ενα ειναι¨ Νατασα Θεοδωριδου - Αχ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.