paschalia Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Θελω να φτιαξω ενα σιντι με ζειμπεκικα ,αποκλειστικα . Εχω μερικα αλλα δεν γεμιζουν ενα cd κι'ετσι ειπα να ζητησω την βοηθεια του κοινου γιατι εχω κολλησει . Ευχαριστω εκ των προτερων
The_player Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Tι ζειμπεκικα θελεις...? Καινουρια - Παλια.... Βαρια - Ελαφρια Γρηγορα - Αργα Γυναικια - Αντρικα ?
wizzy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Μανώλης Μητσιάς - Ερωτικό Δημήτρης Μητροπάνος - Ρόζα Δημήτρης Μητροπάνος - Λαδάδικα
gv Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Vale proto tis evdokias ... Loizos - To zeimpekiko ths Evdokias Mitropanos - Dose mou Fotia Mitropanos - Pes Mou Pou Poulan Kardies Apenanti - Τι σου 'κανα και πίνεις * - Γυρίζω απ' τη νύχτα Mitropanos_To_zebekiko_tou_arxaggelou ΜΗΤΣΙΑΣ - ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ Dionisiou-Βρέχει φωτιά στη στράτα μου * - Xilies vradies Mitropanos - Pes Mou Pou Poulan Kardies * - ΒΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΕΙΑ an den sympliroses akoma to cd ... say it ........
paschalia Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Mερικα απο οσα εγραψες ,τα κατεβασα και θα τα προσθεσω . Αλλα οχι . Ευχαριστω για την βοηθεια :grin:
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Vale proto tis evdokias ... Loizos - To zeimpekiko ths Evdokias Αυτο το μοιυσικο κομματι καλυτερα να ειχε τιτλο "Ο Εθνικος μας Υμνος"!!!! Ο Μανος στην μεγαλυτερη μουσικη του δημιουργια !!!!!
Gary Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 ΜΗΤΣΙΑΣ - ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ* - ΒΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΕΙΑ η καλύτερη εκτέλεση είναι με το Μπιθικώτση και μη ξεχνάμε τη δραπετσώνα .... επίσις μητροπάνος - ελλάδα μητροπάνος - όσοι με το χάρο γίναν φίλοι
The_player Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Αντε να προτεινω και εγω μερικα..στη φιλη μας τη Πασχαλια... Τερζης - Φευγωντας Τερζης - Παλιοκαιρος Σαρρης - Οι νταλικες Πουλοπουλος - Νυχτωσε χωρις φεγγαρι (θα το βρεις και απο αλλους) Νταλαρας - Τα ματοκλαδα σου λαμπουν (επισης) Διονυσιου - Ταξιτζης Διονυσιου - Καλυτερα μαζι σου και τρελλος (δεν θυμαμαι καλλιτεχνη) - Λε μαγκε ντε βοτανικ (ή ο μαγκας του Βοτανικου) Χριστακης - Ειναι το κρυο Τσερτος - Πινω και μεθω Mπικακης - Γενεθλια Μαζωνακης - Παλιοπαιδο θα γινω
paschalia Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Μια ενσταση για τα Γενεθλια . Δεν μπορω να καταλαβω πως προτιματε τα Γενεθλια του Μπικακη απο τα Γενεθλια του Σφακιανακη που ειναι απειρως καλυτερα . υ.γ2. Ζαγοραιος -- Έντε λα μαγκέτε Bοτανίκ
firegarden Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Tερζης - Εννεα Ογδοα Παπαζογλου - Του φιλου Παπαζογλου - Ο μοναχος ο ανθρωπος
Gary Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 μητροπάνος - σ'αναζητώ στη Σαλονίκη νταλάρας - χαροκόπου 1942-1953 (στις παραγκες) τερζής - φαντάσου
Chrysos Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 giati kale geitonisa apo ton aki panou alla den thimamai tragoudisti. tin ektelesi me tin megali eisagwgi... korifaio!
paschalia Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Το λεπον . Μεχρι στιγμης εχω καταληξει στα εξης -μετα τις τελευταιες προσθηκες . 1) Διονυσιου -- Βρεχει φωτια στην στρατα μου . 2) Τερζης -- Φευγοντας . 3) Καζαντζιδης -- Το μερτικό μου από τη χαρά . 4) Μητροπανος -- Τα λαδαδικα . 5) Μπιθικωτσης -- Δραπετσωνα . 6) Παριος -- Δωσε μου λιγακι ουρανο . 7) Ρεμος -- Εγω γεννηθηκα αετος . 8) -//- -- Μονος μου . 9) Σφακιανακης -- Ενθυμιο πολεμου . 10) Λοιζος -- Το ζειμπεκικο της Ευδοκιας . 11) Χρηστακης -- Το πουλι . 12) Μητσιας -- Αυτα τα χερια . 13) Μητροπανος -- Το ζειμπεκικο του αρχαγγελου . 14) Καζαντζιδης -- Το τελευταίο βράδυ μου . 15) -//- -- εγω ειμαι αητος . 16) -//- -- Ότι αγαπώ εγώ πεθαίνει . 17) Μπιθικωτσης -- Το τραγουδι της ξενιτιας . 18) -//- -- Βρεχει στην φτωχογειτονια . 19) Μητροπανος -- Οσοι με το χάρο γίναν φίλοι . 20) Μπιθικωτσης -- Ειμαι αιτος χωρις φτερα . 21) Τερζης -- Φαντασου . 22) Μητροπανος -- Χαμενη πολιτεια . 23) Σφακιανακης -- Γενεθλια . 24) Μπιθικωτσης -- Μ'ενα παραπονο . 25) Τερζης -- Παλιοκαιρος . 26) -//- -- Εννεα ογδοα . 27) Πουλοπουλος -- Νυχτωσε χωρις φεγγαρι . 28) Διονυσιου -- Γιατι καλε γειτονισσα . * 29) Μητροπανος -- Σ'αναζητω στην Σαλλονικη . 30) Χρηστακης -- Ειναι το κρυο τσουχτερο . 31) Καζαντζιδης -- Σαββατοβραδο . 32) Μητσιας -- Ερωτικο . * Οντως ειναι απο τα καλυτερα αυτο -πως μου ειχε ξεφυγει τοσο καιρο ? Ευχαριστω παρα πολυ οσους με βοηθησαν και ελπιζω να τους αρεσουν τα κομματια :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.