kSiS Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 γειά σας παιδιά. σε λίγο καιρό τελειώνω την εργασία μου στο μάθημα της HTML που έχω ως θέμα τα ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ Η/Υ. το πρόβλημα όμως είναι οτι δεν έχω βρει πληροφορίες για κάποιες κατηγορίες που έχω κάνει. πιο συγκεκριμένα θέλω πληροφορίες για: Γενικά για το τροφοδοτικο <b>ιστορικο</b> για μητρικη πλακετα,επεξεργαστή,κάρτα γραφικών,μνήμη ΡΑΜ,κάρτα ήχου,σκληρός δίσκος,δισκέτα,DVD/CD,τροφοδοτικό. <b>εγκαταστάσεις</b>(εννοώ οδηγίες εγκατάστασης(με εικόνες), βιντεάκια) πάλι τον παραπάνω συσκευών που έχω γράψει δηλαδή μητρικη πλακετα,επεξεργαστή,κάρτα γραφικών,μνήμη ΡΑΜ,κάρτα ήχου,σκληρός δίσκος,δισκέτα,DVD/CD,τροφοδοτικό. δέχομαι ευχαρίστως και δικά σας κείμενα αλλά και εγκαταστάσεις δικές σας εικόνες απο εγκαταστάσεις χωρίς κείμενο(κάτι να κάνω και εγώ :Ρ) τέλος θέλω να βρώ σιτε με animation σχετικά με υπολογιστή ευχαριστώ πάρα πολύ
billpeppas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 "Γενικά για το τροφοδοτικο <b>ιστορικο</b> για μητρικη πλακετα,επεξεργαστή,κάρτα γραφικών,μνήμη ΡΑΜ,κάρτα ήχου,σκληρός δίσκος,δισκέτα,DVD/CD,τροφοδοτικό. <b>εγκαταστάσεις</b>(εννοώ οδηγίες εγκατάστασης(με εικόνες), βιντεάκια) πάλι τον παραπάνω συσκευών που έχω γράψει δηλαδή μητρικη πλακετα,επεξεργαστή,κάρτα γραφικών,μνήμη ΡΑΜ,κάρτα ήχου,σκληρός δίσκος,δισκέτα,DVD/CD,τροφοδοτικό." Αυτά στα κανονίζω μέχρι την Κυριακή αν σε βολεύει. Πες μου αν είμαι μέσα στο χρονοδιάγραμμά σου, για να στα φτιάξω αν είναι.
kSiS Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 ναι έχω ακόμα δύο εβδομάδες. σε ευχαριστώ πολύ.
billpeppas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Οκ λοιπόν, Κυριακή βραδάκυ θα τα έχω έτοιμα. DSL έχεις για να στα πασάρω , ή θα πάμε στην μέθοδο optical media ? [ cd ]
kSiS Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 ε καλα και εσύ... πόοοοσα θα γράψεις ... άμα βρεις κάπου να τα κάνεις υpload, ή έστω και στο DC++ αν είσαι θα μπορέσω να τα πάρω με την μέθοδο του netcafe[LAN(T1) ]-usb stick.
kSiS Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 paschalia thx αλλά το έχω βρεί αυτό το σίτε και έχω πάρει κάποια χρήσιμα.
billpeppas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Ok kSiS , μόλις τα ετοιμάσω τα συγκεντρώνω , και τα χώνω στο DC++ / FTP Server.
Japan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 re Bill, na sou doso na kaneis kai kammia dikia mou ergasia pou pizo??? LOL Chryssa
billpeppas Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 φέρε φέρε [ όταν δεν έχω reviews , να έχω κάτι να κάνω ]
billpeppas Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 σου ετοίμασα ήδη 3 videos kSiS. Την Κυριακή θα σου έχω πακέτο. Ελπίζω να έχεις donwnload speed
kSiS Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 ωραίος... τα βίντεο έχουν και ήχο(επεξήγηση δική σου) ? να ξέρεις πως δεν με χαλάει να έχουν. όσον αφορά για ταχύτητα, εγώ εύχομαι δύο πράγματα... το νετκαφέ (Τ1) να είναι άδειο όταν θα πάω και να έχεις καλό ανέβασμα..
billpeppas Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Ναι στα βίντεο υπάρχει φωνητική επεξήγηση καθώς και λίγη μουσικούλα στο background Λέω να κάνω Dolby Digital 5.1 Recording...ή να μείνουμε σε Stereo ?
billpeppas Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 kSiS , μάλλον θα το παραλάβεις σε DVD το υλικό, μιας και ήδη με λίγα πράγματα έχω φτάσει στα 50MB.
kSiS Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 ok ρε συ. αναμένω με αγωνία... (ακούς εκεί με background 5.1 ήχο :Ρ, θα το πω στην καθηγήτρια θα της πέσουν τα μαλιά) όχι εντάξει άστο στο στερεο είναι οκ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.