Προς το περιεχόμενο

Πληροφορίες για υπολογιστές

kSiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειά σας παιδιά. σε λίγο καιρό τελειώνω την εργασία μου στο μάθημα της HTML που έχω ως θέμα τα ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ Η/Υ.

το πρόβλημα όμως είναι οτι δεν έχω βρει πληροφορίες για κάποιες κατηγορίες που έχω κάνει.

πιο συγκεκριμένα θέλω πληροφορίες για:

Γενικά για το τροφοδοτικο

<b>ιστορικο</b> για μητρικη πλακετα,επεξεργαστή,κάρτα γραφικών,μνήμη ΡΑΜ,κάρτα ήχου,σκληρός δίσκος,δισκέτα,DVD/CD,τροφοδοτικό.

<b>εγκαταστάσεις</b>(εννοώ οδηγίες εγκατάστασης(με εικόνες), βιντεάκια) πάλι τον παραπάνω συσκευών που έχω γράψει δηλαδή μητρικη πλακετα,επεξεργαστή,κάρτα γραφικών,μνήμη ΡΑΜ,κάρτα ήχου,σκληρός δίσκος,δισκέτα,DVD/CD,τροφοδοτικό.

δέχομαι ευχαρίστως και δικά σας κείμενα αλλά και εγκαταστάσεις δικές σας εικόνες απο εγκαταστάσεις χωρίς κείμενο(κάτι να κάνω και εγώ :Ρ)

τέλος θέλω να βρώ σιτε με animation σχετικά με υπολογιστή

ευχαριστώ πάρα πολύ

Δημοσ.

"Γενικά για το τροφοδοτικο

<b>ιστορικο</b> για μητρικη πλακετα,επεξεργαστή,κάρτα γραφικών,μνήμη ΡΑΜ,κάρτα ήχου,σκληρός δίσκος,δισκέτα,DVD/CD,τροφοδοτικό.

<b>εγκαταστάσεις</b>(εννοώ οδηγίες εγκατάστασης(με εικόνες), βιντεάκια) πάλι τον παραπάνω συσκευών που έχω γράψει δηλαδή μητρικη πλακετα,επεξεργαστή,κάρτα γραφικών,μνήμη ΡΑΜ,κάρτα ήχου,σκληρός δίσκος,δισκέτα,DVD/CD,τροφοδοτικό."

Αυτά στα κανονίζω μέχρι την Κυριακή αν σε βολεύει.

Πες μου αν είμαι μέσα στο χρονοδιάγραμμά σου, για να στα φτιάξω αν είναι.

Δημοσ.

ε καλα και εσύ... πόοοοσα θα γράψεις :)...

άμα βρεις κάπου να τα κάνεις υpload, ή έστω και στο DC++ αν είσαι θα μπορέσω να τα πάρω με την μέθοδο του netcafe[LAN(T1) ;)]-usb stick.

Δημοσ.

ωραίος... τα βίντεο έχουν και ήχο(επεξήγηση δική σου) ? να ξέρεις πως δεν με χαλάει να έχουν.

όσον αφορά για ταχύτητα, εγώ εύχομαι δύο πράγματα... το νετκαφέ (Τ1) να είναι άδειο όταν θα πάω και να έχεις καλό ανέβασμα.. :)

Δημοσ.

Ναι στα βίντεο υπάρχει φωνητική επεξήγηση καθώς και λίγη μουσικούλα στο background :D

Λέω να κάνω Dolby Digital 5.1 Recording...ή να μείνουμε σε Stereo ? :D

Δημοσ.

ok ρε συ. αναμένω με αγωνία... (ακούς εκεί με background 5.1 ήχο :Ρ, θα το πω στην καθηγήτρια θα της πέσουν τα μαλιά)

όχι εντάξει άστο στο στερεο είναι οκ .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...