Προς το περιεχόμενο

MediaPlayer 10 & License Download

kSiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παίδες είχα πρόβλημα με το μεδια πλαυερ το 10 και με mp3 τα οποία είχα κάνει rip απο παλαιότερη έκδοση του μεδια πλαυερ. έτσι κατέβασα το license(όχι σε αρχείο) και λύθηκε το πρόβλημα. αλλά ένας φίλος μου έχει το ίδιο πρόβλημα και δεν έχει ίντερνετ, πως θα γίνει να του περάσω τα αρχεία?(υπάρχει σε μορφή αρχείου)?

Δημοσ.

Mallon ennoeis ta DRM wma (digital rights management) pou eixes ftiaksei me paliotero Windows Media Player.

O 8 ta kleidwne xwris na se rwthsei kan. To licence den 8ymamai akribws pou to apo8hkeyei alla kane ena search psaxnontas kai ta kryfa arxeia.

EDIT: (Me epifylaksh: ) Gia des My Documents> My Music. Mou fenetai oti ekei eixa dei arxeia me onoma licence... :?

Δημοσ.

μπα δεν είχε εκεί που μου είπες αλλά ούτε κάτι σχετικό βρήκα στο folder του media player, πάντως μόνο που μου έδωσες το όνομα του license βοήθησες πολύ γιατί ο γόγλης μπαίνει παντού.

Δημοσ.

Prin sou apanthsw xtes epsaksa ki egw mia sta petaxta sto google gia DRM wma, brhka polla apotelesmata, alla kanena den elege pws ta "ksekleidwneis" dystyxws! :|

Mia lysh einai bebaia na ta baleis na paiksoun kai na ta ksanahxografhseis me ena "what you hear" programma, alla otan milame gia ena cd me mp3 dhl 160-200 songs ...e...einai ligo akator8wto!

Prin kana 2xrono to eixa pa8ei ki egw ayto to problhma me ena cdaki pou eixa grapsei se mia filh. Alla den katafera na to lysw :|

Ayto pou ema8a omws einai na mhn ksanaxrhshmopoihsw ayto to format ths kolo-micro$oft!

Anyway, elpizw na breis thn lysh, to anebazw pali, mpas kai kserei kanenas allos.

Δημοσ.

If the Copy protect music check box is selected when you rip the tracks, the tracks that you rip from a CD are protected files. Licenses are required to play these tracks.

Ara den prepei na einai epilegmeno auto to setting.

Δημοσ.

παιδιά βρήκα ένα αρχείο το οποίο το διορθώνει. άμα θέλετε πείτε μου να βάλω λινκ γιατί τώρα δεν είμαι σπίτι.

Δημοσ.

Αυτά τα αρχεία της microsoft ποτέ δεν τα συμπάθησα και πάντα τα απόφευγα και όπως δείχνει είχα δίκιο.

Καλό και τούτο. Να τα φτιάχνεις μόνος σου και μετά από καιρό να μην μπορείς να τα ακούσεις κιόλας.

mp3 και πάλι mp3 . :-x

Δημοσ.

λοιπόν παιδιά όποιος έχει ίντερνετ μπορεί απλά να συνδεθεί, να ανοίξει με το media player ένα τέτοιο κλειδωμένο αρχείο και αμέσως θα του πετάξει παράθυρο του browser του στην σελίδα download ΑΛΛΑ από αυτή την σελίδα σου κάνει απευθείας εγκατάσταση

(στο background) χωρίς να αποθηκεύσει κάποιο αρχείο installer.

έτσι για όσους είναι offline μπορούν να πάρουν αυτό εδώ το οποίο δεν είμαι 100% σίγουρος οτι δουλεύει.

http://download.microsoft.com/download/winmediaplayer/Install/1/W982KMeXP/EN-US/drmwizard.exe179kb

όποιος το βάλει ας μου πει αν δουλεύει

Δημοσ.

στο foobar γενικότερα, έχω και εγώ πρόβλημα με τα wma παρόλο που κατέβασα και με τους δύο τρόπους.

Δημοσ.

αυτό π είναι 50mb, Κατεβασες και το κάνει αυτό;

γιατί εγω κατέβασα το μικρό και δεν κατάλαβα να κάνει κάτι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...