Stratos2004 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Πρωτη μερα με ADSL-in-BOX (Forthnet) και το καινουριο μου mRouter WAG54G V.2 Δυο λεξεις : και γαμω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 giati pires to in a box kai den pires to 1 bill na telioneis .to routeraki pou pires apla mamaei kai dernei .to exo kanei kai test.oti kai na po apla tha einai ligo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratos2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Απλα ξεκινησα χωρις να το ψαξω καλυτερα με το "πακετο" της Forthnet και μολις μπηκα στο "χορο" ακολουθησα τα χναρια της LinkSys... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanniK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Εγώ έχω μια μάλλον χαζή ερώτηση. Το WAG54G που δίνει η Forthnet στο ADSL in-a-box plus και το οποίο έχει λειτουργίες modem και wireless router, θα δουλεύει σαν απλός ασύρματος router αν δεν υπάρχει γραμμή adsl; Δηλαδή αν δεν μείνω ικανοποιημένος με την adsl της Forthnet και τη διακόψω, θα δουλεύει το ασύρματο δίκτυο και το LAN, ή θα τα χάσω όλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
urezin Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 sto netgear pou exo ego pou einai to idio peripou leitourgei kanonika kai xoris adsl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris__ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Και γω με in a box Plus είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το router είναι όντως πολύ καλό, το μόνο που δεν έχει πολλές επιλογές στο port forwarding. Για σπιτικές δουλειές πάντως είναι τέλειο... Yannik δουλεύει κανονικά σαν hub wireless και wired. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanniK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Θα το πάρω, μου φαίνεται οικονομικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 to router pezei os wireless kai xoris adsl.b.firmware updates exoun bgei arketa ama antimetopisete provlimata. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.