Michalakhs Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δεν έχω ακούσει καλά λόγια για τις οθόνες τις NEC. εισαι τρελος μαλλον... οι nec_Mitsubishi ειναι απο τις καλυτερες επαγγελματικες μαρκες σε οθονες...εχοντας δοκιμασει μια crt εχω να πω πως ειαι απαιχτες
Πέτρος Σ. Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Για την NEC με βλέπω γιατί είδα κάτι τιμές στις άλλες που μου έδωσες και ακόμα να τις συλάβω
Michalakhs Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 σορρυ αν σου εφτιαξα την μερα αλλα αν ψαχνεσαι για top αυτα ειναι οτι βρηκα μετα απο πολυ ψαξιμο... να σου πω την αληθεια για μας δεν νομιζω οτι αξιζουν...ειναι για γραφιστες και τετοια... ειναι η αδερφη μου web-graphic-3d-designer και τα ψαχνει...αν και εσυ ασχολισε επαγγελματικα με κατι τετοιο μην αρκεστεις στα λιγοτερα.αν απο την αλλη εισαι ενας απλος user αστο κατι τελευταιο...μπορει κανεις να μου πει ποια ειναι η καλυτερη απο αυτες?
Πέτρος Σ. Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Απλός user είμαι. Θέλω να πάρω μια 19' γιατί οι 20' είναι τσουχτερές μέχρι 600 ευρώ.
powerline75 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Ελπίζω ειλικρινά να κατάφεραν οι υπόλοιποι μετέχοντες στο forum να μεταπείσουν τον φίλο που ήθελε να αγοράσει την Targa απο το Lidl!. Αν συμβεί το παραμικρό δεν μπορεί να βρεί κανείς πουθενά Drivers. Η οθόνη εμφανίζεται σε μορφή CRT και δεν αλλάζει με τίποτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.