Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα ταχύτητας στο internet???

subaru_wrx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ τους πάντες!!!!

Έχω ένα πρόβλημα με το internet αξεπέραστο μέχρι τώρα.Έχω μια σύνδεση PSTN

αλλά η ταχύτηα με την οποία συνδέομαι στο internet είναι 14,4Κbps και στην καλύτερη των περιπτώσεων 16,8 Kbps!!!!(oυαου!!!)

Άλλαξα provider δεν έγινε τίποτα.

Άλλαξα modem δεν έγινε τίποτα.

Γείτονες μου που είμαστε στην ίδια γραμμή του (π)ΟΤΕ δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα με την σύνδεση τους.

Υποψιάζομαι μήπως έχει πρόβλημα η σύνδεση από το στύλο του ΟΤΕ στο σπίτι μου.

Αν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα δεν θα είχα πρόβλημα και στις τηλεφωνικές μου διαλέξεις;;;;

Τι πρέπει να κάνω;που να απευθυνθώ;Μπορεί να έρθει ο ΟΤΕ και να το κοιτάξει ή υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα;

Περιμένω πιθανές λύσεις...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Φίλε μου πρέπει να έχεις θόρυβο στην γραμμή σου. Πάρε τον ΟΤΕ ένα τηλεφωνάκι και ρώτα τον αν μπορεί να έρθει να κοιτάξει τα καλώδια και το κουτί της γειτονιάς σου. Προειδοποιητικά να σου πω ότι θα πληρώσεις για αυτό σαν "συντήρηση γραμμής". Δυστυχώς δεν ξέρω πόσο πάει.

Δημοσ.
Χαιρετώ τους πάντες!!!!

Έχω ένα πρόβλημα με το internet αξεπέραστο μέχρι τώρα.Έχω μια σύνδεση PSTN

αλλά η ταχύτηα με την οποία συνδέομαι στο internet είναι 14' date='4Κbps και στην καλύτερη των περιπτώσεων 16,8 Kbps!!!!(oυαου!!!)

Άλλαξα provider δεν έγινε τίποτα.

Άλλαξα modem δεν έγινε τίποτα.

Γείτονες μου που είμαστε στην ίδια γραμμή του (π)ΟΤΕ δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα με την σύνδεση τους.

Υποψιάζομαι μήπως έχει πρόβλημα η σύνδεση από το στύλο του ΟΤΕ στο σπίτι μου.

Αν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα δεν θα είχα πρόβλημα και στις τηλεφωνικές μου διαλέξεις;;;;

Τι πρέπει να κάνω;που να απευθυνθώ;Μπορεί να έρθει ο ΟΤΕ και να το κοιτάξει ή υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα;

Περιμένω πιθανές λύσεις...

Ευχαριστώ![/quote']

Γεια σου φίλε!

Έχεις κάνη της απαραίτητες ρυθμίσεις στον υπολογιστή σου?

Δημοσ.
Γεια σου φίλε!

Έχεις κάνη της απαραίτητες ρυθμίσεις στον υπολογιστή σου?

Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα τι ρυθμίσεις εννοείς;

Δημοσ.
Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα τι ρυθμίσεις εννοείς;

Γεια σου φίλε!

Αν δεν έχεις πρόβλημα με την γραμμή του Οτε και δουλεύει εντάξει, από εκεί και πέρα αναλόγως τη λειτουργικό σύστημα έχεις και Modem κάνεις κάποιες ρυθμίσεις για να δουλεύουν κανονικά χωρείς τέτοια προβλήματα.

Ιδικά αν έχεις παλιό λειτουργικό π.χ. WIN98 χρειάζονται κάποιες ρυθμίσεις για να μην έχεις τόσο χαμηλή ταχύτητα στην σύνδεση σου.

Δημοσ.

Το λειτουργικό που χρησιμοποιώ είναι winxp sp2.To modem ειναι εσωτερικό και τον ιδιο υπολογιστή τον μετέφερα σε άλλο σπίτι και στο internet η ταχύτητα που έμπαινε ήταν κανονική 52 Kbps.

Οι ρυθμίσεις είναι όλες σωστές.Τι άλλο να κάνω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...