Προς το περιεχόμενο

hack sms,klhseis

tzepeto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

EXW AKOUSTA APO EGURH PHGH KATI GIA FREE SMS,KLHSEIS k.a.TIPOTA ME Q UPARXEI?(NOMIZW ALLAZOUN TON ARITHO KENTROU UPHRESIAS KAI KATI TETOIA...).AN OZI GIA Q,GIA KAMIA ALLI ETAIRIA?

Δημοσ.

Μπορείς κάλιστα να κάνεις ένα search στο forum... Επίσης, επειδή δεν νομίζω να βρεις τίποτα... μπορείς να ρωτήσεις και την "έγκυρη" πηγή σου να σου δείξει τον τρόπο. Πληροφοριακά, η αλλαγή του κέντρου γινόταν πριν αρκετά χρόνια... μετά οι εταιρίες το πήραν χαμπάρι και μπλοκάρουν όλα τα υπόλοιπα κέντρα εκτός από το δικό τους...

Α... και καλώς ήρθες στο forum... εκτός εάν έκανες register μόνο για αυτό το λόγο...

Δημοσ.

και .. επίσης (δεν είμαι Mod) αλλά .. μην γράφεις με κεφαλαία..

Ρώτα την πηγή σου να μας ενημερώσεις.. πάντως λίγο χλωμό το βλέπω

Δημοσ.

ax ti mou thymises tora....

b-free me 0937..... allazes kentro apo +3093597000 se +3093596000 kai stelname tzampa minimata apo to kinito olo ton augousto tou 2000! thymamai tote pou i telestet akoma sto b-free kai den ypostirize anafora alla me tin allagi douleue kai i anafora! to eixe brei o adaptoras!

meta to kopsane kai meta apo ligo eixe bgei apo mia mikri xora tin andora (+376 301 004) pou estelne gia 2 mines free mono apo cosmote!(kai orio 140 grammata) eixa allaksei noumero tote.! meta kopike kai auto kai eixe bgei gia ligo kairo apo to Hong Kong!

ax ola auta ta thymamai meta apo 5 xronia! akribos ta noumera ton kentron pou psaxname oloi tote! aksexasti empiria!

Δημοσ.

NOMIZEIS OTI DEN YPARXOUN GIA FREE INTERNET.BRES KANENA DialBack.YPARXOUN KAI PROGRAMATA GIA NA GEMIZEIS TILEKARTES.(h4ck3r EIMAI(PCs)KAI ME KINITA DEN ASXOLOUME POLU(SHARP GX20 EXW)

Δημοσ.

mycosmos.gr για να έχεις 10 sms free-per day ,panafon έχωεγω αλλα δανείστηκα ενοσ φίλου τον αριθμπ και το ενεργοποίησα και έχω ηρμεήσεια απο τα sms :))

Δημοσ.

xaxaxaxaxaa tzepeto! ti eipes? yparxoun kai programata gia na gemizeis tilekartes?? gia psakse sto internet gia to crackote kai des ligo to about kai pes mou....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...