Προς το περιεχόμενο

2046

^BOOMBOOM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις είδα τη συγκεκριμένη ταινία και μέσα μου λέω ανάθεμα την ώρα που νοίκιασα το dvd.

Απ'όσο είδα έχει αποσπάσει καλές κριτικές και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί, μιας και στην ταινία δεν γίνεται ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

http://www.imdb.com/title/tt0212712/

Δημοσ.

Είναι απότις ταινίες που κάποιοι κατατάσσουν στην κατηγορία σινεφίλ....

Εμένα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολυ, κυρίως λόγω της σκηνοθεσίας και της φωτογραφίας. Ο Καρ Βάι είναι ο αγαπημένος μου σκηνοθέτης. Πάντως ομολογώ ότι αν δεν έχεις δει την προηγούμενη ταινία του In the mood for love (επίσης υπέροχη) της οποίας είναι περίπου sequel, η ταινία είναι πολύ ακαταλαβίστικη.

Δημοσ.

βοομβοομ δεν εχω δει την ταινια, απλα σχολιαζω το τι ειπες, μην επικεντρονεσαι μονο στην πλοκη, το σεναριο ειναι *ενα* τμημα της ταινιας. Τα περισοτερα βιβλια βασιζονται σε παιδαριοδη και βασικα σεναρια, δεν ειναι το τι θα πεις αλλα και πως θα το πεις

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο το σενάριο, κατα την ταπεινή μου γνώμη η ταινία δεν είχε απολύτως τίποτα το ενδιαφέρον.

Δημοσ.

ΒΟΟΜΒΟΟΜ περιμένω την άποψη σου όταν δεις και το in the mood for love. Βασικά,

σεναριακά πρόσεξε τον πρωταγωνιστή πως μεταμορφώνεται από τη πρώτη στη δεύτερη ταινία.

Για τους φαν του Καρ Βάι η ΕΤ1 και ΕΤ3 έδειξαν τις τελευταίες 2-3 ταινίες του αυτό

το χειμώνα (αρκετές φορές μάλιστα).

Δημοσ.

den exw dei tpt akomi apo kar wae. aplws mou fenetai wraio pou ena

paidi exei toso exezitimeno gousto(risingson).

ps: latreyw tous massive attack(that goes for his avatar/nickname)

Δημοσ.

Risingson αν σου είναι εύκολο μπορείς να μου πείς με λίγα λόγια τι ακριβώς σου άρεσε?

Δεν το λέω ειρωνικά! Απλώς μιας και δεν θα με χαρακτήριζα σινεφίλ θα ήθελα να δω πράγματα που τυχόν μου ξέφυγαν και ίσως να ξαναδώ την ταινία με άλλο μάτι.

Δημοσ.

Η ΕΡΤ 3 συνεχίζει το άτυπο αφιέρωμα στον Καρ Βάι με μία από τις λιγότερο προβεβλημένες ταινίες του.

Παρασκευή 15/4/2005 00:30 Fallen Angels

Από το site της EΡT 3:

ΕΚΠΕΣΟΝΤΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ (Κατάλληλο γιά όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση))

FALLEN ANGELS - DUO LUO TIAN SHI

ΤΑΙΝΙΕΣ / Δραματική

Έτος παραγωγής: 1995

Χονγκ Κονγκ παραγωγή

Διάρκεια: 93'

Ένας περιπλανώμενος δολοφόνος ξεκινά για την τελευταία του αποστολή. Πρώτα όμως πρέπει να απαγκιστρωθεί από τις επιρροές που του ασκεί ο συνεργάτης του που σπάνια συναντά. Μετά από τρία χρόνια συνεργασίας στις δολοφονίες θέλει να δράσει μόνος και ψάχνει υποκατάστατα. Μέσα στην άθλια και σουρεαλιστική αστική νύχτα του σύγχρονου Χονγκ Κονγκ συναντά μία περίεργη νεαρή περιπλανώμενη που ψάχνει το πρώην αγόρι της και έναν διασκεδαστικό βουβό που προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή του κόσμου με ασυνήθιστους τρόπους.

Κορυφαίο βραβευμένο νουάρ του Βάι , ταυτόχρονα δραματική υπαρξιακή ταινία με εκπληκτική εξπρεσιονιστική αισθητική και με αίσθηση τραγικού χιούμορ.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ :

1996 GOLDEN BAUHINIA AWARDS βραβείο BEST CINEMATOGRAPHY (Christopher Doyle) και βραβείο BEST SUPPORTING ACTRESS (Karen Mok).

1995 GOLDEN HORSE FILM FESTIVAL βραβείο GOLDEN HORSE BEST ORIGINAL SONG (William Chang, Ming Iam Wong) και βραβείο GOLDEN HORSE BEST PRODUCTION DESIGN (William Chang).

1996 HONG KONG FILM AWARDS βραβείο BEST CINEMATOGRAPHY (Christopher Doyl), βραβείο BEST ORIGINAL FILM SCORE (Frankie Chan, Roel A. Garcia) βραβείο BEST SUPPORTING ACTRESS (Karen Mok) και υποψηφιότητες για BEST ART DIRECTION, BEST COSTUME, BEST DIRECTOR, BEST EDITING, BEST NEW PERFORMER, BEST PICTURE.

Συντελεστές:

Σενάριο-Σκηνοθεσία : Καρ Βάι Γουονγκ

Πρωταγωνιστούν : Λεον Λάι, Μισέλ Ρέις, Τακέσι Κανεσίρο, Κάρεν Μοκ.

ΚΑΙ IMDB link

Καρβάιταριοι όλου του κόσμου ενωθείτε!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...