cv11591 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 χαιρετε παιδες. θελω τη γνωμη σας για καμια καρτα γραφικων γυρω στα 110-130 ε περιπου με pci exp. εχω δει βεβαια καποιες αλλα εχω μπερδευτει πλεον. πχ εχω δει την sapphire ati radeon x600 pro 128mb αλλα και αλλες οπως η msi pci-e nvidia nx600-td 128 mb κλπ. Τις αναφερω αυτες απλως ενδεικτικα. Καμια καλη προταση; Δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις για παιχνιδια αλλα χρησιμοποιω προγραμματα τυοπου photoshop και αλλα που χρειαζονται αξιοπερεπεις καρτες. Αυτο που θελω ειναι μια καλη καρτα για να μου κρατησει κιολας (επαναλαμβανω πως δεν παιζω και πολλα παιχνιδια) και δεν πιστευω πως δεν χρειαζεται να δωσω και πολλα λεφτα για μια καρτα.
Voodooman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δεν υπάρχει λόγος να μπερδεύεσαι, ό,τι και να πάρεις σε αυτήν την κατηγορία τιμής, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Οι κάρτες γραφικών από την εποχή της GeForce 256 και μετά είναι πιο ικανές στα δισδιάστατα γραφικά από όσο χρειάζεται. Όσο για παιχνίδια, θα μπορείς να τα παίζεις όλα, εκτός ίσως από 2-3 πάρα πολύ σύγχρονα και απαιτητικά. Πάντως, και με λιγότερα χρήματα, την δουλειά σου θα την κάνεις πάλι ικανοποιητικότατα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.