manesis78 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 den ksero apo oti diavasa sto manual kai apo oti ekana dld otan energopoiiseis enan acount i me pistotiki i me prepaid tote sou dinei ton ena mina dorean
SwAToNeR Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Από ότι είδα δεν το έχει αναφέρει κανείς... in-game voice υποστηρίζει το παιχνίδι?? Yparxei addon gia ayto se fasi roger wilco... Me server k client... To paixnidi thelei pistotiki karta gia na anergopoiithei i prepaid card anagkastika. K sou dinei ton 1o mina dorean...
papadakn Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Prepei na dwseis pistwtiki i prepaid alla i xrewsi ginetai meta ton prwto mina pou einai free
manesis78 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 oso oreo painidi einai allo toso mperdema einai na mas ta pernoun kanonika
eliask Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 oi xreoseis meta apo ton dorean mina poies einai ? to paixnidi den to exo paixei pote alla meta apo olous esas edo mesa psinomai poli na pao na to agoraso ....elpizo na vro ......
wizzy Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 tha breis sta Multirama stin Stournara. To pira xtes kai exoun kai prepaid card.
sarisn Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Μου ήρθε σήμερα από play.com στην ώρα του (3-5 εργάσιμες μέρες)!!! Το κάνω install τώρα... αλήθεια πόση ώρα σας πήρε το installation?? Εγώ εδώ και μισή ώρα περίπου είμαι στο 3ο CD ακόμα!!!
sarisn Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Ρε παιδιά ξέρει κανείς πώς γίνεται να βλέπω τα quests στο minimap??? Κάνω συνέχεια γύρω-γύρω όλοι μέχρι να τα βρω... έχει αρχίσει και με κουράζει αυτή η κατάσταση.
pseira Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Να βλέπεις τα quests στο minimap? Τι εννοείς; Εννοείται και δε φαίνονται στο χάρτη οι τοποθεσίες των ζητουμένων αντικειμένων/προσώπων κτλ. Έχω πορωθεί άσχημα πάντως, αλλά 2 μέρες τώρα δεν είχα χρόνο να παίξω και έχω μείνει Level 17 μόνο...
sarisn Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Εγώ να δεις πόρωση!!!!!!!! Έχω βρει και κάνα δύο ξένους και έχουμε φτιάξει γκρουπάκι και γίνεται πανικός!!!!!!!
pseira Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Εγώ προτιμώ το σόλο, αλλά είναι κάτι quest που μόνος σου με καμία παναγία δεν τα βγάζεις εκτός αν είσαι 5-6 λεβελ μεγαλύτερο από τα τέρατα που αντιμετωπίσεις... paladin rulz Μονο σε 1 duel εχω χάσει και αυτό από 2 λεβελ μεγαλύτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.