Προς το περιεχόμενο

World of Delay - peri WOW to thema

Michalakhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιάννη εγώ το έχω παραγγέιλει από εσάς και με πήραν από Αθήνα την Πέμπτη για επιβεβαίωση. Αν και είχα ζητήσει παραλαβή από κατάστημα, μου είπαν θα το φέρουν σπίτι. Ξέρεις αν γίνονται παραλαβές Θεσσαλονίκη; Κάρτες prepaid έχετε;;;

Δημοσ.

Οκ μου ήρθε. Με το 10-day pass ti paizei? Να κανω ινσταλλ με το κουπόνι και μετά να κάνω συνέχεια του λογαριασμού με το κανονικό παιχνίδι;

Το παιχνίδι από μόνο του , έχει 1 μήνα δωρεάν όπως η 1η φουρνιά;

Δημοσ.

nai enas mhnas free einai.....a kai kati akoma...molis mas hr8e enhmerwsh apo thn BLIZZARD .....h epomenh ekdosh tou WOW 8a einai TELOS MAIOY !!!!!!!!! Mexri tote MONO oti uparxei sthn agora auth thn stigmh pou einai PARA POLY LIGA..............exw 3 KRATHMENA gia opoion endiafer8ei

Δημοσ.

Μετάνοιωσα την ώρα και τη στιγμή που το πήρα από το play.com... θα το είχα πάρει από το Πλαίσιο την Παρασκευή και θα τελείωνε το θέμα. ΓΜΤ!!!!!

Δημοσ.

Λοιπόν εγώ μπήκα Ragnaros. Ο crushridge που έχει έλληνες είναι γεμάτος... :(

Όποιος το πάρει ας μπει εκεί να είμαστε μερικοί..

Δημοσ.

Telika ton akyrwsa ton irwa sto ragnaros kai ekana sto crushridge

Eftasa Level 9 Human Paladin kai eimai akoma sto Elwynn Forest. To bradaki kata tis 10.30 8a ksanampw. Opoios 8elei na me brei eimai o jediknight .

Ante giati bariemai monos mou!

Δημοσ.

paidia mporei na mou eksigisei kapoios pos pernei ton ena mina dorean?ston dinoun ean diloseis pistotiki karta i prepaid carta?diladi prepei mazi me to paixnidi na agoraso kateuthian kai prepaid carta?

Δημοσ.
paidia mporei na mou eksigisei kapoios pos pernei ton ena mina dorean?ston dinoun ean diloseis pistotiki karta i prepaid carta?diladi prepei mazi me to paixnidi na agoraso kateuthian kai prepaid carta?

As to kanei kapoios...

Δημοσ.

Εγω το ενεργοποήσα με το 10-day trial και μου ζήτησε πιστωτική πάντως. Δεν είχε επιλογή για prepaid. Μετα τις 10 μέρες βάζεις και το κανονικό cd-key και έχεις 40 μέρες δωρεάν. :)

Μολις τελειώσουν αυτές βάζεις τον κωδικό της κάρτας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...