GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 οχι το δισκακι δεν χρειαζεται να ειναι μεσα στο drive για να παιξει...παιζει και χωρις αυτο Ενα cd-key χρειαζεσαι μονο και εισαι Ο.Κ ...οσο για κομματια εγω δουλευω στο πλαισιο και ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ βρεθηκε ενα τελευταιο κομματι σε ενα ντουλαπι που ηταν κρατημενο για καποιον και δεν ηρθε να το παρει....το ΠΡΟΛΑΒΑ ΕΓΩ :):):)
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 λοιπον μαγκες επειδη ειμαι στις πολυ καλες μου.......Στο καταστημα Πλαισιο Θεσσαλονικης οπου και ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ υπαρχει ενα ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ WoW κρατημενο εδω και ενα μηνα για πελατη που ΔΕΝ ηρθε να το παρει....Οποιος παρει ΠΡΩΤΟΣ στο 2310 - 252405 και ζητησει τον Γιαννη απο τα ΨΗΦΙΑΚΑ του το κραταω για να περασει να το παρει απο εδω ΠΡΟΣΟΧΗ ειναι ενα ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ κομματι
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Παιδια τελος το WOW το πηρε παλικαρι απο εδω μεσα που εστειλε πρωτος p.m και πηρε τηλεφωνο
sarisn Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Στο http://www.play.com λέει ότι θα είναι διαθέσιμο σε διάστημα 2-3 μηνών!!!!! Αν το δει κανείς οπουδήποτε ας πει και σε μας τίποτα που καιγόμαστεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! :grin:
Michalakhs Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 βασικα το play το ελεγε αυτο απο το γεναρη οποτε καλα λεει απλα δεν εχει ανανεωθει... ρε παιδια η κατω τραχανοπλαγια εχει games shop? να ριξουμε μια ματια...
BaSiLiS7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Simera pou pira sto eshop tilefono eipan oti diathesimo tha einai apo ebdomada.Stin CD MEDIA pou einai i etairia pou tha analabei tin dianomi eipan apo paraskeui 15/4 sta magazia, kai ston papasotiriou exoun anakoinosi apo 13/4 dianomi gia proparaggelies mono.XAMOS...Den kseroun ti tous ginetaii...
Michalakhs Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 news flash update... το πλαισιο υπευθηνα μου ειπε οτι πεμπτη-παρασκευη αρχιζουν οι διανομες προπαραγγελιων αν καποιος εχει επιλεξει παραλαβη απο το καταστημα να το αλλαξει γιατι θα παρει τα @@ μου. συγκεκριμενα μου ειπαν οτι ως οριο εχουν την τριτη για τις παραδοσεις...ετοιμαστειτε να το καψουμε
pseira Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Den katalaba , diladi prepei na plirwsoume soni kai kala courier gia na mas to feroun sto spiti? alliws den exei? na pan na koimi8oun lew gw. To plaisio einai 5' apo to spiti mou, giati na plirwsw 3 euro + to fortigaki tou plaisiou?
BaSiLiS7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 to thema einai an to exoun sta magazia gia na to diathesoun , posa kommatia ektoa apo tis proparaggelies tha exoun kai telos an tha prolabeis... Paidia pou sizitisa mou eipan oti tin imera pou irthe stin ellada itan ekso apo papasotiriou mia oura 45-50 atomon kai apo tis 9 os tis 9:45 den emeine tipota apo normal os special edition ekdoseis afantes...Min pathoume kamia tetoia nila pali kai psaxnomaste den leei. An einai na perimeno pali 2 mines sxedon gia epomeni paralabi plirono 3 euro na mou to feroun spiti kai na pan na @@ne giati den exo distixos tin politeleia na pao amesa se magazi gia agora.
Alt3rnative Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Toso kalo einai auto to game?Den to exw dei katholou.
chill Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Παιδιά μην ψάχνετε το game αποκλειστικά σε Παπασωτηρίου και Πλαίσιο υπάρχουν και άλλες μεγάλες και μικρές αλυσίδες που φέρνουν στα καταστήματα τους το εν λόγω game. Ειδικά αν δεν μένετε στο κέντρο ρίξτε και μια ματιά στα περιφεριακά. Εγώ πήγα 12 φεβρουαρίου να πάρω το game και δεν το έβρισκα πουθενά αλλά κοίταξα στα multirama και το βρήκα αμέσως. Το ίδιο ισχύει και για τις prepaid cards. Πλαίσιο - Παπασωτηρίου στην Στουρνάρα δεν έχουν pre-paid σε public view. Αν όμως είσαι γνωστός πελάτης ως διαμαγείας θα λάβεις στα χέρια σου μια και ας έχουν εξαφανιστεί. Τουλάχιστον εγώ έτσι πήρα!!!! Α και στα multirama υπάρχει αρκετό απόθεμα καρτών, σε 2 καταστήματα που πήγα χτες βρήκα αρκετές.
mindtrapper Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Sta Giannena to exoun kai ta Web dinontas kai 10 ores dorean xrono sto net cafe. 44.90 to game kia 26something i karta ananeosis tis syndromis gia 2 mines me doro pali 10 ores sto net cafe. Kali fasi. Apo methayrio tha exoun.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.