Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Xvid και Virtualdub

giogr4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το εξής πρόβλημα....κάθε φορά που φορτώνω στο Virtualdub μια ταινία xvid για να ενσωματώσω τους υπότιτλους μου βγάζει το ίδιο μήνυμα...

"VBR audio stream detected

VirtualDub has detected an improper VBR audio encoding in the source AVI file and will rewrite the audio header with standard CBR values during processing for better compatibility. This may introduce up to 24015 ms of skew from the video stream. If this is unacceptable, decompress the *entire* audio stream to an uncompressed WAV file and recompress with a constant bitrate encoder. (bitrate: 132.2 ± 18.6 kbps)"

μήπως ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω;Υπάρχει άλλος τρόπος να ενσωματώσω υπότιτλους σε ταινία xvid;

ευχαριστώ

Δημοσ.

Στο nandub η αντίστοιχη εντολή για Video>Compression ποια είναι;Από ότι βλέπω το nandub άνοιξε το xvid χωρίς το πρόβλημα που είχε το virtualdub αλλά είναι λίγο διαφορετικό. Και κάτι ακόμη...γιατί ενώ έχω εγκατεστημένο το VobSub δεν εμφανίζει τα filters όπως έκανε το virtualdub;

Δημοσ.

Μπορείς εκτός από το nandub να χρησιμοποιήσεις το παρακάτω:

http://www.videohelp.com/tools?tool=Virtualdub_MP3_Freeze ακριβώς όπως το vdub και δεν θα δείς κάτι διαφορετικό.

Μπορείς να κάνεις load εσύ το φίλτρο (filters->add->load). vobsub_vd.vdf ή textsub_vd.vdf , άμα θυμάμαι σωστά τα ονόματα. Πρέπει να είναι στο gabest->vobsub.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...