Προς το περιεχόμενο

Χάρικαν οι έλληνες και κλειδώνουν τα DVD

me_robas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά τώρα τελευταία τα ελληνικής παραγωγής DVD που νοικιάζω έχουν όλα κλείδωμα (suspect zero, open waters, breaking down, football factory κ.α.). Τι έγινε ξαφνικα ρε παιδια? Θα βγεί ο έλληνας να μας απογορέψει το "back up" ταινιών και όχι οι ξένες εταιρίες? Ευτυχώς που υπάρχει και ο Decryptορας και δε μασάμε

Επισκέπτης
Δημοσ.

file to mono titlo pou noikiasa apo ayta pou anafereis einai to suspect 0 kai den eixa provlhma , kai th diadikasia thn ekana se powermac g4 me to mac the ripper :) Krima pou de mas vgazoun to dvddecrypter kai mas

Δημοσ.

Ούτε κι εγώ είχα πρόβλημα, απλά το σχολιάζω.

PS: Το "Suspect 0" είχε και το πιο δύσκολο κλείδωμα. Ενώ στα άλλα ο decryptορας έβγαζε 1 εως 2 suspect areas ο ύποπτος έβγαλε 11!!!!!!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ths aud|oV|$u@L einai ola pou anafereis? Les na ksypnhsan oi provvatokratores? :D

Δημοσ.

Εμ έτσι είναι τα πράγματα. Δεν βλέπω τον λόγο να μένουμε πίσω σε αυτόν τον τομεα, αφού είμαστε τόσο ενημερωμένοι τεχνολογικά σε αντίστοιχους τομείς.

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι τις εταιρίες σε όλα. Στα 2 τελευταία που έκανα χθες ήταν

Breaking Down: AudioVisual

Open Water: Σπεντζος

Οπότε είναι γενικό φαινόμενο. Το περίεργο είναι οτι τα εισαγωγής έχουν μόνο το κλειδί για κλείδωμα. Αυτό με τα suspect areas είναι μόνο (εως τώρα δηλαδη) ελληνικό φαινόμενο.

Δημοσ.
Εμ έτσι είναι τα πράγματα. Δεν βλέπω τον λόγο να μένουμε πίσω σε αυτόν τον τομεα, αφού είμαστε τόσο ενημερωμένοι τεχνολογικά σε αντίστοιχους τομείς.

Η πιο σοφή κουβέντα που ακούστηκε ήταν αυτή,χεχε!! Συμφωνώ απόλυτα!!! ;)

Δημοσ.

Στο Clonedvd(2.7) με Anydvd(4.6) ο Suspect Zero μου βγαζει οτι το Vob06_2 εχει λαθος μέγεθος-δεν δοκιμασα να το γραψω εστω και δοκιμαστικα

Με τον decrypter(3.5.2) ripαριστηκε αλλα παλι εβγαινε το ιδιο error.

Αποφασισα να το κανω Divx αλλα ενω η ταινια ειναι οκ το vobsub δεν μπορει να φτιαξει τους υποτιτλους-Indexing Error,file corrupted

Επισης τα ac3 αρχεια ειναι περιεργα το ενα ειναι 2ch(τσεχικα?) και το αλλο 1+1ch!!!!???(English)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...