green_beret Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Πηρε ενας ξαδερφος μου το συγκεκριμενο laptop και ενω δουλευει μια χαρα και μολις μπει στα windows ανοιγει το vaio recovery utility που του βαζεις καποιες επιλογες και ξεκιναει σαν να φορτωνει, τελικα κολλαει στο 15% και ακομα και μετα απο επανεκκινηση ανοιγει συνεχεια κολλημενο αυτο το προγραμμα και οχι τιποτα αλλο αλλα δεν κλεινει ουτε απο το task manager γιατι απλα δεν εμφανιζεται εκει να τρεχει. Την ιδια στιγμη η χρηση της cpu ειναι στο 100%. Πως μπορει να το κλεισει ή απλα να το ξεκολλησει??? Στο service που πηρε του πλαισιου σε 1η φαση του ειπαν να πατησει το F1 και θα ξεκολλησει αλλα δεν εγινε τιποτα. Σε αναμονη να μιλησει με τεχνικο της Sony... Αν ξερει καποιος κατι ας βοηθησει.
jorfan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Ακριβώς έτσι κάνει και το δικό μου..Πρέπει μάλλον να κάψεις recovery disks απο κάποιον αλλο με το ίδιο φορητό ,και να κανεις απο εκεί την διαδικασία,ή να τoυς ζητήσεις στο service;Και εγώ σπάστηκα,αφού ολα αυτά συμβαίνουν για το μάλλον προβληματικό software που δίνεται μαζί,και σε υποχρεώνει να το φορτώσεις ,αλλιως στο υπενθυμίζει σε καθε reboot.. Αν μαθεις κάτι νέο,ή αν υπάρχει κανα patch ,σφύρα το!
green_beret Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Μετα απο τηλεφωνημα στο service της Sony λυθηκε το προβλημα. Οταν κολλαει το προγραμμα πατας το F10 και μετα αρχιζει η διαδικασια απο την αρχη. Οταν φτασεις στο βημα που δινεις username δεν το γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες γιατι το προγραμμα θα κολλησει παλι. Εντελως κουφο προβλημα... Τι να πει κανεις??? Ευτυχως που δεν μπλεξαμε με αποστολη για servise πισω στην αντιπροσωπια και οχι τιποτα αλλο αλλα θα επρεπε να παει εξωτερικο.
jorfan Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Ρε φίλε ευχαριστώ..Είχα αρχίσει και τα 'παιρνα,δεν εβγαζα και γραμμή στο service..Νομίζω πάντως,εδώ και λίγο καιρό,οτι το service γίνεται Ελλάδα και όχι Βέλγιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.