Προς το περιεχόμενο

Ηχεια off, παμε γιαλλα....

rafraf24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον..νεωτερα, ανοιξα τα ηχεια,βρηκα την ασφαλεια σχετικα "καμενη",καιτην πηγα σε ηλεκτρολογο, μου εδωσε αλλη, την εβαλα, και κανει ακριβως τα ιδια πραγματα.. Οποτε τωρα παω για καινουργια ηχεια. Ειμαι αναμεσα στα z-5500 της logitech και στα gigaworks 7.1 της creative. Μονο που αν προτιμησω τα δευτερα θα πρεπει να αλλαξω και καρτα ηχου. Εχω την audigy2 και θα πρεπει να αγορασω την audigy2zs, η την audigy4. Τι προτεινετε καλυτερα απο τα 2?

Δημοσ.

Εγω μιας και κατέχω και τα 2 σετ που αναφέρεις, θα έλεγα να πας για τα GigaWorks.

Κάρτα δεν είναι απαραίτητο να αλλάξεις, μιας και έχουν και Upmix τα GigaWorks [ για περίπτωση που έχεις 5.1 / 6.1 sound card ]

Αν και θα πρότεινα μια Audigy 2 ZS έτσι και αλλιώς όμως :D

Δημοσ.

Δηλαδη αν δεν αλλαξω καρτα ηχου, πως συνδεω και τα 7 πανω στην καρτα? Η συνδεω τα 5 μονο ? Μαλλον θα παω παντως για αγορα Audigy2zs,ειναι κριμα να εχεις 7.1 ηχεια που να μην τα υποστηριζει η καρτα.

Δημοσ.

rafraf24:

Τρία βύσματα μπαίνουν και στην Audigy 2 & στην ZS.

Απλά στην ZS το σήμα των Rear & των Side φεύγει από το ίδιο καλώδιο [ δηλαδή Rear Left & Side Left από το ένα καλώδιο , Rear Right & Side Right από το άλλο , Center & Sub από το άλλο, και Front Left & Front Right από το άλλο ]

Πάω για ψώνια τώρα.

Έχω και κάτι άλλα να σου πω, later.

Δημοσ.

Οκ billpeppas, thanx για τις πληροφοριες. Αυριο πιθανων να παω να κανω την αγορα των ηχειων και της καρτας ηχου.

Bassstarlet, ναι, σε οποια θεση και αν εχω το ποτενσιομετρο κανει ακριβως τα ιδια πραγματα. Μαλλον δεν φτιαχνονται τα ηχεια τωρα υποθετω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...