Προς το περιεχόμενο

Ηχεια off, παμε γιαλλα....

rafraf24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

Επειδη μετα απο πολλες δοκιμες, διαπιστωσα οτι τα creative megaworks 510d, τα "επαιξαν", πιο απλα την ωρα που ακουω μουσικη δυναμωνουν ξαφνικα και χαμηλωνουν παλι, τα δοκιμασα και μονα τους, και σε αλλο pc, και κανουν το ιδιο, σκεφτομαι να αγορασω αλλα, τουλαχιστον αντιστοιχα, αν οχι καλυτερα, ποια θα μου προτεινατε? Και 7.1 να ηταν δε με χαλανε.

Δημοσ.

Δλδ ρε peppas ανάμεσα στα 300 ευρώ και στα 1500 ευρώ δεν υπάρχει τίποτα ενδιάμεσο; Πάλι καλά που δε μας (ξανα) είπες για τα magnepan του μπαμπά σου

Δημοσ.

kai mena kati tetoia mou kanoun kai to provlima lithike me to na allaxw drivers tis kartas exw valei kati hackarismena tis Audigy4 kai episis sto ControlPanel sto AudigyHQ(nomizw etsi legetai) ,an exeis Audigy, stin kartela Decoder apenergopoias to Enable Dynamic range Compression kai sta settings to PowerDVD vazeis to UseSPDIF kai einai bomba pou lene kai oi kypraioi

Δημοσ.

Παιδια, δεν ξερω φοβαμαι να ξαναπαρω παλι creative, μηπως μου ξανακανουν το ιδιο. Δυστηχως για τα logitech, εψαξα αλλα καταργηθηκαν, την θεση τους πηραν τα z-5500, που ειναι και THX, και ειναι και 700w rmd s συνολο. Κι εγω στην αρχη σκεφτομουν για τα gigaworks, αλλα μετα απο το καψιμο, το ξανασκεφτομαι.

Δημοσ.

Τι κάψιμο rafraf24 ?

Μήπως είχες ελαττ. MegaWorks? [ κάπου ίσως υπάρχει ένα topic που είχα ανοίξει παλιότερα... ] { είχαν βρεθεί κάποιες παρτίδες...δυστυχώς μεγάλες }

Δημοσ.

Ναι, ειναι ελαττωματικα, αλλα στην αρχη δε μου το εκαναν αυτο, τα εχω περιπου 2 χρονια, καιι τους τελευταιους 3 μηνες το κανει αυτο. Δηλανει να αυξομειωνεται η ενταση του ηχου σε τυχαια χρονικα διαστηματα. Επειδη αυτο ειναι πολυ σπαστικο, λεω να αλλαξω ηχεια, και ισως και καρτα ηχου, να παρω την audigy4, ειχα μπει και στο site της creative παλιοτερα και ειχαν βγαλει ανακοινωση για ελαττωματικα megaworks, γιαυτο φοβαμαι να ξαναεμπιστευτω την εταιρια.

Δημοσ.

Έβγαλαν ανακοίνωση για τα ελαττωματικά, και στα άλλαζαν τζαμπέ [ πολλές φορές έστειλαν νέο πακέτο, έχοντας εσύ απλά κάνει αίτηση , χωρίς να τους στείλεις καν τα ηχεία σου ].

Τα GigaWorks και γενικώς όλα τα ηχεία της πλέον [ συμπεριλαμβανομένων και των νέων MW 2.1 / 5.1 , εννοώ τα μετά ελαττωμ. :D ] είναι χιλιοτεσταρισμένα πλέον.

Τα GigaWorks δε έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση και πολύ μεγάλο αριθμό πωλήσεων [ αν λάβουμε μάλιστα και την κατηγορία μεγέθους και τιμής, τότε πάνε κάτι παραπάνω από τέλεια ].

Τώρα για τα ηχεία σου.

Δοκίμασε να τα δουλέψεις με ένα Discman σαν πηγή.Για να δείς αν είναι πρόβλημα των ηχείων.

[ επίσης κοίταξε την ασφάλεια εισόδου , μήπως ετοιμάζεται να καιεί ] { είναι στην θύρα που μπαίνει το καλώδιο τροφοδοσίας ] { του ρεύματος } [ πρέπει να βγάλεις το καπάκι που δείχνει επάνω μια ασφάλεια ]

Δημοσ.

Δυστηχως, τα εχω δοκιμασει και με αλλη πηγη μονα τους και σε discman και σε mp3 player, και κανουν τα ιδια. Επειδη δεν ξερω πολυ απο ηλεκτρονικα, πρεπει να ανοιξω το γουφερ για να δω την ασφαλεια?

Δημοσ.

Διάβασε λίγο καλύτερα man.

Είπα :D

Στην θέση που βάζεις την μπρίζα [ πίσω στο subwoofer :D ] , βγάλε την μπρίζα [ το βύσμα πίσω στο sub ] , και έχει ένα πλασικό το οποίο βγαίνει με κατσαβιδάκι.

Εκεί μέσα στο πλαστικό είναι η ασφάλεια.

Αν δείχνει σαν ψιλό-καμμένη, αλλαξέ την.

[ και πιθανότατα έχεις κάποια από τα ελαττωμ. που κυκλοφόρησαν , είτε κάποια στιγμή είχαν φάει στην είσοδο πολύ μεγάλη τάση , spike { many thanks to ΔΕΗ } ]

Δημοσ.

Έχω τα 5100 της Altec Lansing τα οποία έχουν αποδειχθεί πολύ καλά ηχεία. Τα πουλάω γιατί δεν είναι τόσο δυνατά για τον χώρο που τα έχω. Δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Αν ενδιαφέρεσαι στείλε pm.

Δες το link...

http://reviews.cnet.com/Altec_Lansing_5100_5_1_speaker_system/4852-3179_7-20719482.html?tag=tab

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι ειχα αρκετες διακοπες ρευματος σε καποια στιγμη οποτε υποψιαζομαι οτι απο εκει εγινε το καψιμο. Λοιπον, θα το κοιταξω σημερα που θα παω σπιτι, θα πρεπει να δειξω την ασφαλεια σε ηλεκτρολογο για να μου δωσει μια ιδια φανταζομαι ε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...