Προς το περιεχόμενο

Τι κονσόλα να πάρω και γιατί?

vision

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τα περισσότερα παιχνίδια που βγαίνουν για τις κονσόλες, βγαίνουν και για τον υπολογιστή. Βάζεις και ένα χειριστήριο και τον κάνεις ...κονσόλα! ;)

tha diafonhso me ayto, oxi mono yparxoyn para polla paixnidia gia konsoles poy den yparxoyn gia PC, alla kai oloklhra gentres poy den yparxoyn kan sto PC, Beat em ups gia paradeigma opos ta Tekken, Soul Callibur, Dead Or Alive h platfrom games opos ta Rachet and Clank, Jak, Viewtiful Joe, Mario, JRPG's opos h kataplhktikh seira ton Final Fantasy, Shadow Hearts, Zelda, Star Ocean, Action games opos ta Devil May Cry, Ninja Gaiden, Onimusha, God Of War.

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κοίτα, για μένα οι μόνοι λόγοι που υφίστανται αυτή τη στιγμή για να προτιμήσεις PS2 και όχι XBOX είναι τα GTA San Andreas και GT4, οι οποίοι βέβαια δεν είναι καθόλου αμελητέοι. Κατά τ' άλλα το XBOX έχει μεγαλύτερη ισχύ, και, συνεπώς, μεγαλύτερες επιδόσεις στα παιχνίδια από το PS2 (βλέπε PES4), καθώς και καλύτερο DVD Player. Χώρια που άμα έχεις όρεξη του πετάς και ένα EvoX μέσα και το κάνεις media center. Και άμα έχεις ακόμα περισσότερη όρεξη, του βάζεις κι έναν 120άρι σκληρό και το τιγκάρεις στα games/mp3s/divx και γουστάρεις. Εγώ του έχω βάλει και UAEX τώρα (εξομοιωτής Amiga) και κάθομαι και παίζω Monkey Island στο ΧΒΟΧ. Όλοι οι άλλοι με κράζουν που κάθομαι και παίζω Shadow of the Beast αντί για Brothers in Arms, αλλά δε βαριέσαι...

o filos edw ta leei ola gia to xbox (file visio katalabenw pos thelei tsiparismeno mixanima!), ean tyxon thelei poli-konsola dialegis xbox... ean thelei kati ligotero perneis ps2...

Δημοσ.
tha diafonhso me ayto, oxi mono yparxoyn para polla paixnidia gia konsoles poy den yparxoyn gia PC, alla kai oloklhra gentres poy den yparxoyn kan sto PC, Beat em ups gia paradeigma opos ta Tekken, Soul Callibur, Dead Or Alive h platfrom games opos ta Rachet and Clank, Jak, Viewtiful Joe, Mario, JRPG's opos h kataplhktikh seira ton Final Fantasy, Shadow Hearts, Zelda, Star Ocean, Action games opos ta Devil May Cry, Ninja Gaiden, Onimusha, God Of War.

Σε αυτό δεν θα διαφωνήσω. Έχεις δίκιο. Αν ξέραμε και τι προτιμά σε παιχνίδια ή ότι άλλο ο φίλος μας, τότε θα του απαντούσαμε και πιο εξειδικευμένα. Εγώ απλά έδωσα την άποψη μου, γιατί πριν τον υπολογιστή σκεφτόμουν να αγοράσω x-box. Έτσι τώρα ούτε που μου περνάει απ'το μυαλό. Και το να αγοράσεις μία κονσόλα είναι μπέρδεμα. Η καθεμία έχει τα δικά της θετικά και αρνητικά στοιχεία. Είδες πόσες απόψεις ήδη πήρε ο άνθρωπος; Άλλος λέει ps2, ps3, x-box, x-box2 και πάει λέγοντας...

Δημοσ.
Σε αυτό δεν θα διαφωνήσω. Έχεις δίκιο. Αν ξέραμε και τι προτιμά σε παιχνίδια ή ότι άλλο ο φίλος μας, τότε θα του απαντούσαμε και πιο εξειδικευμένα. Εγώ απλά έδωσα την άποψη μου, γιατί πριν τον υπολογιστή σκεφτόμουν να αγοράσω x-box. Έτσι τώρα ούτε που μου περνάει απ'το μυαλό. Και το να αγοράσεις μία κονσόλα είναι μπέρδεμα. Η καθεμία έχει τα δικά της θετικά και αρνητικά στοιχεία. Είδες πόσες απόψεις ήδη πήρε ο άνθρωπος; Άλλος λέει ps2, ps3, x-box, x-box2 και πάει λέγοντας...

sinfono apolita mazi soy... stin arxi egw rotisa ti akrivos thelei...ala k o slay exei dikio!!! einemperdemena ta pramata!!! o kathenas oti oty aresi... loigi ta exoyn ola!!!

Δημοσ.

Προτιμώ παιχνίδια γρήγορα του μισάωρου για να ξελαμπικάρω. Όχι στρατηγικές κτλ.που θέλουν μέρες...

Μάλλον PS2 βλέπω και σύμφωνα με τις απόψεις σας.

Δημοσ.
Εγώ του έχω βάλει και UAEX τώρα (εξομοιωτής Amiga) και κάθομαι και παίζω Monkey Island στο ΧΒΟΧ. Όλοι οι άλλοι με κράζουν που κάθομαι και παίζω Shadow of the Beast αντί για Brothers in Arms, αλλά δε βαριέσαι...

Εύγε!!!!

Και εγώ, αρχισά να ασχολούμαι πάλι με WinUAE και θα κάτσω να τα ξαναπαίξω όλα. Κατάφερα να τελειώσω τα Rick Dangerous 1&2 μετά απο τόσα χρόνια και σειρα έχουν τα Shadow of the Beast 1,2,3.

Ειδικά το 2 βέβαια, η μουσική του ακόμα με στοιχειώνει....

Δημοσ.

Oi next gen anamenontai telh 2005 arxes 2006 opote mporeis na perimeneis' date=' an thes kati oposdhpote tora tha soy proteina ps2 kai gia enan akoma logo, oti ola deixnoyn oti h M$ paei na to skotosei poly grhgora to xbox , toso me diathesh mhxanhmaton oso kai software giati mpainei mesa me ayto to mhxanhma kai thelei na to xefortothei , apo thn allh sto ps2 eidika ayth thn epoxh bgainoyn h mia paixnidara meta thn allh, kai exoyn anakoinothei kai arketa AAA games mexri to telos toy 2005..[/quote']

diafwnw oti prospa8ei na to skotwsei poly grhgora, aplws 8ellei na kanei kalo lead in sthn epomenh konsola ki exei arxisei prosfores symfwneies me etaireies klp klp, allwste an kai xanei apo to hardware kerdizei apo ata dikaiwmata paixnidiwn Epishs nai oi kainouries konsoles isws na einai arxes tou 2006 etoimes (gia to xbox 2 lene tote peripou) alla to 8ema einai pote 8a r8ei eyrwph kai oti synepagete meta

Δημοσ.
diafwnw oti prospa8ei na to skotwsei poly grhgora, aplws 8ellei na kanei kalo lead in sthn epomenh konsola ki exei arxisei prosfores symfwneies me etaireies klp klp, allwste an kai xanei apo to hardware kerdizei apo ata dikaiwmata paixnidiwn

exoyme kai leme, proton leei stis etairies mhn bgalete ayto to paixnidi gia to xbox, parte ena devkit toy xbox 2 kai bgalte to gia to 2, ara meionei to software poy tha bgei gia to xbox, konsola xoris software einai nekrh konsola, kai pera apo ayto exoyn shmeiothei adikaiologhtes eleipseis hardware sthn agora, giayto polloi lene oti paei na to skotosei, meta an exane sto hardware kai kerdize apo ta paixnidia tote to tmhma den tha htan zhmiogono gia 4 xronia poy einai, ayto shmainei praktika oti ta esoda apo ta pososta poy pairnei apo ta games apla meionoyn thn xasoyra alla den kerdizei oytos h allos, basika me monadikh ejairesh to teleytaio trimhno toy 2004 poy kerdise gia proth fora 80 ekatommyria , kai ayto xaris to halo 2, h M$ synexeia xanei apo to xbox, ypologizetai oti mexri stigmhs exei mpei mesa 4-5 dis dolaria apo to xbox, h idia h M$ dhlonei oti anamenoyn na ginoyn kerdoforoi to 2007.

Δημοσ.

όσα παιχνίδια βγαίνουν μονο για PS2 είναι κάτι για πέταμα (εκτος grand τουρισμό)....τα οποια δεν τα αγοράζει κανένας..άντε να κάνουν 50 πωλήσεις σε όλο τον κόσμο....

Στο xbox βγαίνουν παιχνίδια τα οποια είναι Best sellers και δεν βγαίνουν σε ps2 ΕΠΕΙΔΉ ΔΕΝ ΈΧΕΙ "ΑΡΚΕΤΗ" ΔΎΝΑΜΗ ΝΑ ΤΑ ΣΗΚΏΣΕΙ>>>ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΟ ...άρα και στα παιχνίδια το xbox βγαίνει νικητής, όπως και στις δυνατότητες στο hardware,στο τσιπάρισμα και την επέκταση δυνατοτήτων, για παράδειγμα...

- Έχει σκληρό 8GΒ από τη μάνα του(μπορεί να φτάσει και 120)

- Έχει κάρτα δικτύου για multiplayer

- Το dvd του δεν είναι κανα τυχαίο αλλά toshiba ή samsung

- τσιπάρισμα φθηνότερο.

- Μπορείς να βάλεις linux/unix/windows και να έχεις ένα πλήρες pc συνδεδεμένο στην TV σου.

και έχει και xbox live....

μην νομίζετε ότι έχω κανα κόλλημα..Εγώ απλός αναγνωρίζω ότι το xbox είναι καλύτερο ΓΙΑΤΊ είναι .......αν ήταν το ps2 καλύτερο θα έλεγα ότι το ps2 είναι καλύτερο!!!ΔΕΝ ΈΧΩ ΚΑΝΈΝΑ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ PS2 μάλιστα είχα και το Ps1.....

αν το ps3 μπορέσει και βγει καλύτερο από το xbox2 θα πάρο ps3....

απλά τα πράγματα.....

όσο για αυτό που λέει ο Slay, να σου πω δεν με πολυνοιάζει και αν η ms μπήκε μέσα, και αν έχασε και ποσα δις και τρις... εμένα με νοιάζει ότι έχω την καλύτερη κονσόλα στα χέρια μου και ξέρω να την χρησιμοποιώ.... τώρα τα άλλα είναι για τους manager της microsoft.....

Δημοσ.
Εύγε!!!!

Κατάφερα να τελειώσω τα Rick Dangerous 1&2 μετά απο τόσα χρόνια

Ρε φίλε τί μου θύμισες,πόσα χρόνια πέρασαν γαμώτο....

Δημοσ.

φίλε μου μην πετάξεις τα λεφτά σου σε ένα PS2 , έχει παλιώσει υπερβολικά αυτή την στιγμή. ο μόνος λόγος να πάρεις ps2 αυτό το διάστημα είναι για να παίξεις Tekken 5! λίγα παιχνίδια είναι τόσο καλά. Για grand turismo δεν θα έλεγα πως αξίζει, μούφα μου φάνηκε το παιχνίδι, όσο για τα γραφικά του είναι μετριότατατα με τα σημερινά δεδομένα. Παίξε ένα rallisport challenge2 και θα καταλάβεις τι λέω. Όσο για το san andreas θα βγεί και στο xbox όπως και όλοι οι γνωστοί τελευταίοι τίτλοι. Οπότε μόνο αν είσαι tekken fanatic θα πάρεις ps2.

Δημοσ.
Ρε φίλε τί μου θύμισες,πόσα χρόνια πέρασαν γαμώτο....

Άσε, τα συγκεκριμένα μου είχαν κάνει την ζωη κόλαση.

Το 1 το είχα ξεκινήσει στον Amstrad 6128 αλλά δεν είχα καταφέρει να το πάω πέρα απο την 2η πίστα, την Αίγυπτο.

Το 2, το έπαιξα στην Amiga και παρόλο που είχε επιλογή πίστας δεν την χρησιμοποίησα ποτέ - οπότε και δεν το είχα προχωρήσει πάρα πολύ. Παρόλο που είχα μάθει τις παγίδες απ' έξω - μέχρι εκεί που είχα φτάσει - το χέρι μου έτρεμε στο joystick όταν έπρεπε να κάνω π.χ ένα άλμα με ακρίβεια χιλιοστού.

Τι Doom3; Πόσες φορές αναπήδησα στην καρέκλα όταν εκεί που περπατούσα αμέριμνος πεταγόντουσαν κάτι καρφιά απο του πουθενά και ο Rick έβγαζε το γνωστό ουρλιαχτό θανάτου!!

Μιλάμε, οι άνθρωποι που έφτιαξαν τα παιχνίδια αυτά πρέπει να ήταν απίστευτοι σαδιστές...!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...