Προς το περιεχόμενο

Τι κονσόλα να πάρω και γιατί?

vision

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
θα πρότεινα να περιμένεις τις επερχόμενες...

Xbox 2 / PS3.

Λοιπόν. Έχουμε και λέμε.

Έχω το ps1 το μικρό τσιπαρισμένο με 2 χειριστήρια, μνήμη κτλ.

Παιχνίδια έβρισκα πολλά αντέγραφα ο ίδιος ..τσάμπα και έπαιζαν όλα ωραία και καλά χωρίς πολλά πολλά.

Το να περιμένεις είναι μια σκέψη αλλά όταν βγει το ps3/xbox2 θα πρέπει να περάσουν τα στάδια της ενηλικίωσης και της μέγιστης τιμής και δεν είμαστε για τέτοια...

Τι άλλο να σας πω. Ευκολία δηλαδή στο να βρίσκω games, καλά γραφικά και ωραία games.

Δημοσ.

Κοίτα, για μένα οι μόνοι λόγοι που υφίστανται αυτή τη στιγμή για να προτιμήσεις PS2 και όχι XBOX είναι τα GTA San Andreas και GT4, οι οποίοι βέβαια δεν είναι καθόλου αμελητέοι. Κατά τ' άλλα το XBOX έχει μεγαλύτερη ισχύ, και, συνεπώς, μεγαλύτερες επιδόσεις στα παιχνίδια από το PS2 (βλέπε PES4), καθώς και καλύτερο DVD Player. Χώρια που άμα έχεις όρεξη του πετάς και ένα EvoX μέσα και το κάνεις media center. Και άμα έχεις ακόμα περισσότερη όρεξη, του βάζεις κι έναν 120άρι σκληρό και το τιγκάρεις στα games/mp3s/divx και γουστάρεις. Εγώ του έχω βάλει και UAEX τώρα (εξομοιωτής Amiga) και κάθομαι και παίζω Monkey Island στο ΧΒΟΧ. Όλοι οι άλλοι με κράζουν που κάθομαι και παίζω Shadow of the Beast αντί για Brothers in Arms, αλλά δε βαριέσαι...

Δημοσ.

Φίλε θα σου προτείνω το XBOX. Οι επιδόσεις του στα παιχνίδια είναι πραγματικά καταπληκτικές. Οσο αναφορά τους τίτλους σιγά σιγά πληθαίνουν και δεν νομίζω να είσαι ΤΡΕΛΑ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ με κάποιο παιχνίδι που να μην υπάρχει στο xbox. Eπείσης αν ασχοληθείς μπορείς να επεκτείνεις πάρα πολύ τις ικανότητες του.

Τώρα αν προτιμάς να περιμένεις PS3/XBOX2 και να τα σκάσεις, τότε είναι άλλη περιπτωση.

Δημοσ.

Το Playstation 2 έχει βγεί πολύ καλό έτσι το Playstation 3 θα είναι καλύτερο απο το 2.

Για λόγους οικονομικούς όμως θα σου έλεγε το Playstation 2 γιατί το 3 θα σε γδύσει κανονικά.

Δημοσ.
Κοίτα, για μένα οι μόνοι λόγοι που υφίστανται αυτή τη στιγμή για να προτιμήσεις PS2 και όχι XBOX είναι τα GTA San Andreas και GT4, οι οποίοι βέβαια δεν είναι καθόλου αμελητέοι.

To GTA San Adreas tha kykloforhsei ton Ioulio gia X-Box...

Δημοσ.
Nomizo oti apla pare kati kai peta to PS1...kai fusika min perimeneis ta next generation giati apo to PS1 sto 3 mporei na patheis kamia sugopi...

Αν περιμένω τα next generation πότε έχετε ακούσει οτι θα βγουν?

Πάντως δε νομίζω οτι συμφέρει οικονομικά να παίρνεις νέα τεχνολογία με το που βγαίνει...

Και κάτι άλλο. Θα μπορώ να ακούω mp3 από το dvd player? Είτε προτιμήσω το xbox είτε το station 2.

Οι περισσότεροι πάντως καταλήγουν στο xbox. Επειδή δεν έχω ιδέα τι γίνεται με το xbox, σπασμένα παίζει? τσιπώνεται όπως το station ή θα δίνουμε 50άρια 60άρια για κάθε αυθεντικό game?

Δημοσ.

Opos eipane kai alloi poio prin exartatai ti theleis, kai sthn sygkekrimenh periptosh ti paixnidia theleis, an theleis PC games, h PC style games, pas sto xbox , an thes kati diaforeriko pas se ps2 h cube, to problhma to to cube einai oti prosfata bghke chip kai pali exeis to problhma oti paizei mikra diskakia poy den jero poso eykola mporeis na ta breis kai poso tha kanoyn ta agrafa.

Oi next gen anamenontai telh 2005 arxes 2006 opote mporeis na perimeneis, an thes kati oposdhpote tora tha soy proteina ps2 kai gia enan akoma logo, oti ola deixnoyn oti h M$ paei na to skotosei poly grhgora to xbox , toso me diathesh mhxanhmaton oso kai software giati mpainei mesa me ayto to mhxanhma kai thelei na to xefortothei , apo thn allh sto ps2 eidika ayth thn epoxh bgainoyn h mia paixnidara meta thn allh, kai exoyn anakoinothei kai arketa AAA games mexri to telos toy 2005.

P.S. epeidh aneferes kati gia mp3, oi media player ikanothtes toy xbox , kyrios xaris sto xbmc, einai skales anoteres apo to ps2, yparxoyn bebaia kapoia programmata kai gia ps2 alla pragmatika einai gia gelia mprosta sto xbmc.

Δημοσ.

Αρχικά αγόρασα το psx μιας και με κόλλησε ο αδερφός μου με τα παιχνίδια. Μεταχείρισμενο αλλά βγήκε πολύ καλό' προφανώς ο πρώτος ιδιοκτήτης είχε την κονσόλα σαν τα μάτια του! Μετά αγόρασα το ps2 (δεν το έχω τσιπάρει ακόμα) και μάλιστα είναι απ'τα πρώτα που είχαν κυκλοφορήσει. Κι αυτό χωρίς να μου βγάλει προβλήματα. Μετά αρραβωνιάστηκα... :D Που κολλά αυτό; Στο γεγονός ότι ο αρραβωνιάρης είχε υπολογιστή! Έκτοτε κόλλησα σ'αυτό το μαραφέτι και παίζω σ'αυτό ότι παιχνίδι θέλω. Και επειδή είναι κι αυτός κολλημένος με τα παιχνίδια, εγώ πιάνω τις άλλες κονσόλες! Με λίγα λόγια -καταλήγοντας- τα περισσότερα παιχνίδια που βγαίνουν για τις κονσόλες, βγαίνουν και για τον υπολογιστή. Βάζεις και ένα χειριστήριο και τον κάνεις ...κονσόλα! ;) Εγώ δεν αντέχω το πληκτρολόγιο και ειδικά σε παιχνίδια τύπου Splinter Cell και έτσι το χειριστήριο με βγάζει ασπροπρόσωπη! (Παιδιά δεν είμαι ...μαύρη)!!! :D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...