Προς το περιεχόμενο

Πρόταση Printer

Adavis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να πάρω ένα printer και θα ήθελα την γνώμη σας. Η χρήση του θα είναι για εκτύπωση εγγράφων(με εικόνες και χωρίς).

Διαθέτω περίπου 100-150€.

Ο παλιός που έχω είναι HP και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος.

Ευχαριστώ πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για κάποιον λόγο, είμαι κολλημένος με τους Epson, αν και είχα και HP. Ο λόγος είναι ότι οι epson κάνουν καθαρισμό κεφαλών από μόνοι τους κάθε φορά που ξεκινάνε, με αποτέλεσμα ο Stylus color 400 του 1998 που έχω να δουλεύει ακόμη σαν καινούργιος.

Πολύ καλός για τη δουλειά που τον θέλεις είναι ο C46,αλλά αφού δίνεις τόσα λεφτά, καλύτερα να έπαιρνες τον stylus photo R200 με 6 ξεχωριστά μελάνια, πολύ καλή ποιότητα φωτογραφίας και 110 ευρώ.

Ολοι οι epson εχουν καλυτερη ποιοτητα εκτυπωσης κυριως σε φωτογραφιες απο τους hp, αλλα και καλυτερη ποιοτητα κατασκευης, απο την αλλη οι Hp, ειναι πιο γρηγοροι αν συγκριθουν στην ιδια κατηγορια. Βεβαια οι epson εχουν ακριβουτσικα μελανια, αν τυπωνεις πολλα εγγραφα το μηνα και θελεις να εχεις φθηνο κοστος χρησης θα σου προτεινα εναν hp deskjet 6540 με τιμη γυρω στα 130€, αν θελεις να τυπωνεις και φωτογραφιες υψηλης ποιοτητας, οι epson ειναι μονοδρομος, με τον r200, η και τον r300 να ειναι πολυ καλη επιλογη. Παντως λαβε υποψην σου και τους canon. Για παραδειγμα τα μοντελα pixma ip2000, ip3000, με τιμη 100 και 150€ αντιστοιχα, ειναι γρηγοροι και σε συνδυασμο με καλη ποιοτητα εκτυπωσης, και εχουν ξεχωριστα μελανοδοχεια για καθε χρωμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Pixma 3000 από eshop 123 Ευρώπουλα, τυπώνει κείμενο εμπρος-πίσω, CD & DVD, είναι Pictbridge compliant (τυπώνει απευθείας από ψηφιακή φωτογραφική), και από μελάνια είναι πάμφθηνος

Ο εκτυπωτής

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.407192

και τα συμβατά μελάνια (τιμές χωρίς ΦΠΑ)

CA 3

CA 10

CA 11

CA 12

http://www.jetprint.gr/products.html

Υπάρχει ένα tray (σαν συρταράκι) στο οποίο κουμπώνει πάνω το CD/DVD. Μετά εισάγεις το tray σε κατάλληλη υποδοχή μέσα στον εκτυπωτή, ο οποίος σε περίπου 1 λεπτό έχει τυπώσει την επιφάνειά του. Εννοείται ότι το CD/DVD θα πρέπει να είναι printable.

Δεν το συζητώ καθόλου. Canon Pixma ip 4000 από Technikdirekt

142 ευρώ με τα μεταφορικά.

;-)

Συμφωνώ και επαυξάνω για τον PIXMA ..Τον έχω μερικούς μήνες και είμαι σούπερ ευχαριστημένος.

Αν κάνεις ένα search στο φόρουμ θα βρεις πολλά στοιχεία γι αυτόν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...