Προς το περιεχόμενο

Τι παιχνίδι για κορίτσι(PC)

kSiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ti paei na pei koritsistiko paixnidi???dld ta koritsia den paizoun paixnidia me bia kai aima??? dwse tis na paiksei to diablo II na to liwsei!!

edit: emena pantws i sister mou mia xara paizei doom...!!

Κοίτα αν κολλήσει κανείς στα arcade, έχει κολλήσει! Άλλωστε δεν είμαστε όλες το ίδιο. Και εγώ παίζω παιχνίδια με περιπέτεια, δράση, βία, αίμα και ζόμπι' αλλά δεν σημαίνει ότι το ίδιο θα κάνει και η κοπέλα του kSiS. Άλλωστε ο άνθρωπος εξηγεί τι ακριβώς θέλει ...στο περίπου!

Δημοσ.

Αμα μπορέσεις να βρείς κάποιο απο τα puzzle bubble στην pc version (αν δεν τα έχει στο mame) θα είναι καλή επιλογή. Μονο που θα δεί τους χαρακτήρες του παιχνιδιού, σίγουρα θα το λατρέψει!

Δημοσ.
πήρα πάρα πολλά απο εδώ http://www.reflexive.com. πιστεύω θα την ικανοποιήσουν.

MariaTs. στείλε ξανά πμ τώρα που έσβησα μερικά.

παιδιά κάνα χαπάκι για dinner dash ? :)

Να'σαι σίγουρος γι'αυτό. Κοίτα τα μηνύματά σου τώρα για full gaming! ;-)

Δημοσ.
Ρε παιδιά τι παιχνίδι θα αρέσει σε κορίτσι 19-20 ετών ? λέει ένα που της αρέσει είναι μια σερβιτόρα που σερβίρει στο bar αλλά είναι σε trial και της έχει τελειώσει.

τί να της δώσω που με παρακαλάει? πιστεύω Sims θα την αρέσουν(όπως σε όλα τα κορίτσια)' date=' αλλά υπάρχει κάτι άλλο ? κάτι διασκεδαστικό χωρίς όπλα και βία.[/quote']

dwse ths otidhpote sims , to playboy san to sims , kai lara croft

Δημοσ.

παιδιά ευχαριστώ που ενισχύεται. τώρα έχω μια απορία.

υπάρχει κάποιο mario full και μάλιστα όχι σε gameboy emulator γιατί δεν αξίζει να παίζεις με 200χ200 ανάλυση. νομίζω είχε κάτι πριν κάτι μήνες στο megagames αλλά τώρα θα πάω να ψάξω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...