theoritikos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Αμα της αρέσουν τα arcade, γιατί δεν της δίνεις κάνα cd-dvd με roms για mame? Yπάρχουν πολλά παιχνίδια εκεί που θα της αρέσουν.
insomniac_new Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 theoritikos άλλαξε το avatar σου. Ο mario είναι πλεον κερατάς --->δες εδώ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=105387
MariaTs. Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Αμα της αρέσουν τα arcade' date=' γιατί δεν της δίνεις κάνα cd-dvd με roms για mame?Yπάρχουν πολλά παιχνίδια εκεί που θα της αρέσουν.[/quote'] Το mame το έχω κι εγώ και δεν θα έλεγα ότι είναι ότι καλύτερο. Τα arcade τα καινούρια είναι καλύτερα και πολλά απ'αυτά είναι 3D. Κοίταξε τα παιχνίδια της Reflexive και πίστεψε με θα τα βρεις πολύ ενδιαφέροντα. Και μάλιστα υπάρχει και ...πασπαρτού για να'χεις δωρεάν όλα τα παιχνίδια της! :wink: http://www.reflexive.com Διαθέτει 21 σελίδες με παιχνίδια και στο πάνω μέρος θα δεις ότι έχει τις κατηγορίες για να επιλέξει κανείς τι ακριβώς θέλει. :grin:
kSiS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 ΡΕ παιδια δηλαδή ΕΛΕΟΣ πια... γιατί είναι ανάγκη να γαμή_ετ_ το θέμα μου πετώντας ο καθένας τις μ@λακίες που του κατέβουν? εδώ οι άλλοι άνοιξαν στο θέμα μου συζήτηση για το αβατάρ του καθε κάποιου..ο καθένας πετάει παιχνίδια έτσι για την πλάκα (Doom3,Pirates βλέπε).. και μην μου πείτε πως δεν έχω χιούμορ γιατί έχει καταντήσει βλακία ποια να διαβάζω άσχετα. στο θέμα μας τώρα το παιχνίδι που έπαιζε ήταν το dinner dash και άμα το έχει κάποιος ολόκληρο(όχι τριαλ) ας μου το πεί για να ξέρω. thx για τις σοβαρές προτάσεις, θα τις κοιτάξω. ΜΑΜΕ έχει το κορίτσι .
soko Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 To Longest Journey ταιριάζει πολύ πιστεύω, αφήνει και μια φεμινιστική αίσθηση ώρες ώρες..
kleidokratwr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Ρε συ γιατί δεν δοκιμάζετε κανένα strategy; Βάλε κανένα aoe κανένα aom που είναι κυριλέ για τα κορίτσια, ίσα ίσα που σε αυτά τα παιχνίδια κολλάνε οι πιο "διάβολοι"
insomniac_new Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 ΡΕ παιδια δηλαδή ΕΛΕΟΣ πια... γιατί είναι ανάγκη να γαμή_ετ_ το θέμα μου πετώντας ο καθένας τις μ@λακίες που του κατέβουν? εδώ οι άλλοι άνοιξαν στο θέμα μου συζήτηση για το αβατάρ του καθε κάποιου..ο καθένας πετάει παιχνίδια έτσι για την πλάκα (Doom3' date='Pirates βλέπε).. και μην μου πείτε πως δεν έχω χιούμορ γιατί έχει καταντήσει βλακία ποια να διαβάζω άσχετα. στο θέμα μας τώρα το παιχνίδι που έπαιζε ήταν το dinner dash και άμα το έχει κάποιος ολόκληρο(όχι τριαλ) ας μου το πεί για να ξέρω. thx για τις σοβαρές προτάσεις, θα τις κοιτάξω. ΜΑΜΕ έχει το κορίτσι .[/quote'] sorry ksis.. pantws to syberia einai poly kalh epilogh eggyhmeno!
Legolas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 dosths to need for speed underground 2 na poro8ei ligaki
chrisde Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Longest Journey, Syberia kai kana kalo ralaki, kata protimisi arcade p.x. Taxi
MariaTs. Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 kSiS σβήσε κάνα μήνυμα, μπας και παραλάβεις κάνα καινούριο! Το παλεύω η ταλαίπωρη αλλά τίποτα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.